• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya bende konuşamam heralde:26:
arada deniyim diyorum kızım falan diyorum sesim kısılıyo hemen:9:
annem hep diyo. sürekli konuş kızınla diyo ama yok yapamıyom:27:
Bende utaniorum iste..ama esim cok guzel konusyo...cok guzel sevio...kiskaniorum..ben neden neden öle yapamiommmmm...
petuşum geçmiş olsun canım,daha dün bi arkadaş idrar yolu enfeksiyonunun bebeğe zarar verebileceğinden bahsetmşti..Allah korusun zaten sebnem'e çoook üzüldüm gözlerim dolu dolu okudum geçmişi:14:
mavilef maşallah bebeğine,şebnemin olayının üstüne senin bebeğide görünce açtım muslukları hemen:14:
zaten bugün dokunsalar ağlayacağım çoook fena oldum çook Allah sabırlar versin :5:

evet cnm zaten ben Paris di sanırım....yazıyı attı okudum...ağrım birden 10 kat arttı....fırladım hastaneye...

Son düzenleme:
Bende utaniorum iste..ama esim cok guzel konusyo...cok guzel sevio...kiskaniorum..ben neden neden öle yapamiommmmm...

evet cnm zaten ben Paris di sanırım....yazıyı attı okudum...ağrım birden 10 kat arttı....fırladım hastaneye...

neyseki çook geç olmadan aldın önlemini aşkomm:16:
birde diosunki ev garıları nasıl vakit geçiriyooo,walla beni görsen anladın bugün haftanın son günü ve 1 gün evde oturmadın..bigün arkadaşımda,bigün alışverişte,bigün terzi kuyumcu vs bugünde terziden pantollarımı almaya gidicem ve kuyumcudan künyemi(taşları düşmüştüde)..daha sonrada bi yerlere uğrar kızıma bişiler bakarım sonrada eve gel,yimek yap al sana gün biterrr:27:

benim balık yağı hapı;OSTIMAX içeli 1 saat oldu yidiklerimi geri çıkarmazsam iyiii...
sizin balık haplarını sigorta karşıladımı benimkinin kutusu 19tl özel ilaç:44:

ben balık yagı içmiyorum..kımse bana demedi :27: magn.ve demir içiyorum sadece

kızlar biz çıkıyos, bu arada unutmayalım bigün ayarlayalım terapi niyetine. bebikle nasıl konuşulur, ne anlatılır v.s...

hadin herkeslere başbaş :64:

(hee bi de bi de petuş menzil şu yazını görse yağları erirdi :27:)

selam kızlar petuş geçmiş olsun canım benimde olmuştu 5 tane antibiyotik kullandım geçti antibiyotik kurutuyo mrk etme canım bide 3 litre su iç günde.bu arada ben ishal oldum:43:ama şuan bişey yok yarım saat önce bir karın ağrısı tuvalete zor yetiştim hatta yetişemedim:78:doktora bildirmem gerekiyo mu ki bu durumu:44:

hıh al benden de o kadar..
komik geliyor.. sanki biri görse gülecek bi tarafıyla gibi..
kendi kendine konuşuyorsun gibi..
kızım benim sesimi tanıyamayacak böyle giderse.. babası işten gelir gelmez ilk 5 dakikasını kızıyla sohbete ayırıyor..
gününün nasıl geçtiğini falan anlatıyor bildiğin.. seni seviyorum kızım diyor.. sürekli karnıma dokunuyor sohbetler ediyo.. o sacma gelmiyo ama kendim yapmaya çalışınca saçma buluyorum..

Kızlar bende pek beceremiyorum ama konuşmaya başlayıncada ağlıyorum gözümden yaşlar geliyor benim duygular tavan yaptı iyice :9: oğluşum diye seviyorum ama çok nadir dediğiniz bizim babamızda hemen başlıyıo konuşmaya bide kulağını koyuyo ne duyacaksa sankim :27: sana cevap verecek birazdan diyorum o arada karnım guruldamıştı bi kere ayy ne gülmüştük yaa :52::46:

selam kızlar
şimdi sağlık ocagından geldim
63le başlamıştım 20+5 teyiz 68 olmuşum ebe normal dedi

ben elevit ferrevit ve gyno ferro ilaçlarını kullanıyorum deyince
elevit ve ferrevit ikisi de vitamin neden ikisini de kullanıorsun dedi
dr verdi dedim
biri yeterli dedi
o yüzden de kilo alabilirsin dedi
doktorumu paraçalamak istiyorum
bi kere de tok karna olan ilaca aç karna yazmıştı değiştireyim ben bunu de mi ???

slmlar herkese petunyacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine özellikle ayakları sıcak tutmaya çalış bebeğini kaybeden arkadaşada çok üzüldüm:14: allah sabır versin ay ne zordur şimdi onun için ama yapacak bir şey yok allahın takdiri bu faceboktaki grububun adı neydi tam olarak arkidişlerr

benim balık yağı hapı;OSTIMAX içeli 1 saat oldu yidiklerimi geri çıkarmazsam iyiii...
sizin balık haplarını sigorta karşıladımı benimkinin kutusu 19tl özel ilaç:44:
oo iyiymiş ki yine.. sigorta karşılamazmış bu ilaçları eczacı öyle dedi.. benim ilacın fiyatı da 30 ya da 35'di sanırım..

bebeğini kaybeden arkadaşa allah sabır versin çok üzüldüm hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam vardı hastanede yattım kaybetme korkusu bile çok kötü birşey allah kimseye vermesin:14::14::14:

selam kızlar petuş geçmiş olsun canım benimde olmuştu 5 tane antibiyotik kullandım geçti antibiyotik kurutuyo mrk etme canım bide 3 litre su iç günde.bu arada ben ishal oldum:43:ama şuan bişey yok yarım saat önce bir karın ağrısı tuvalete zor yetiştim hatta yetişemedim:78:doktora bildirmem gerekiyo mu ki bu durumu:44:

kızlar duyun sesimiiiiiiiiiiiiii:26:

Back
X