canım petuşşa katılıyorum.. baştan nassı alıştırırsan o evet ama bi de vurdum duymaz olmayacak adam.. azıcık vicdanı varsa yapar zatiii..
ben evde yemek bile yapmıyorum inan.. ya da haftasonları yapıyorum diyeyim.. eşim benden yarım saat erken evde oluyo o arada hazırılyo herşeyi.. biliyo zaten yorgun olduğumuzzu.. makinede çamaşır unutuyorum bazen.. ama tam da ayaklarımı uzatmış belime yastığımı koymuş oluyorum.. hemen bi cilve bende.. ayyy balım makinede çamaşırları unuttum yaaa diyorum hani sanki sana yap demiyorum ben yapacağım da üşendim şimdi gibisinden.. hemen diyo yavrum otur sen ben asarım..
ya da geçen gün bilgisayarda bişeyler yapıyordu.. evi temizleyeyim dedim.. elime aldım elektrik süpürgesi.. oturma odamdaki halılar shaggy.. süpürge iyi çekiyo ve ağır.. düz halıda kullanımı kolay da shaggylerde belim çok ağrıyo.. bende yapabildiğim kadar artık deyip yapıyorum yani.. kocişiim hemen aa öyle temizlik mi olur sen kendini kandırıyorsun dedi.. temizlemiyor ki dedi.. ağlamaklı bi sesle dedim ki ben de ama aşkım yüklenemiyorum karnıma kramp giriyoo.. fırladı aldı elimden e desene madem yaa ben yaparım dedi.. eli değmişken bütün halıları evi süpürdü.. tuvaletleri ovaladı.. yerleri sildi.. ben de toz aldım..
yani bazen acizmiş gibi yapmak ne bileyim cilve falan işe yarayabilir.. ben nazımla cilvemle herşeyi yaptırırım kocama.. bunu da kayınvalidemden öğrendim..
bi keresinde çat kapı gitmiştik evlerine.. yemek yokmuş karnımızda açtı.. kayınvalidem dolapta takur takur buz olan eti doğrattı kuşbaşı.. adamcağızın elleri kızardı bozardı ama kayınvalidem hadi benim aslanım, yiğidim diye diye yaptırdı... dedim ki anne ömürsün valla nassı doğrattın o eti öyle yazık değil mi dedim.. ne yazığı kızım dedi.. erkek o bişey olmaz dedi.. sen benim gelinimsin ama sana da diyom dedi..
yap cilveni oynat parmağında oğlumu dedi.. şok oldum..
ama yine diyorum.. bazı adamlara malesef ne yaparsan yap..
walla aynen bende kayınvalidemden tembihliyim..alıştırma bunu herşeyi bilir zaten, çalışan kadınısn didiiiii