• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım petuşşa katılıyorum.. baştan nassı alıştırırsan o evet ama bi de vurdum duymaz olmayacak adam.. azıcık vicdanı varsa yapar zatiii..
ben evde yemek bile yapmıyorum inan.. ya da haftasonları yapıyorum diyeyim.. eşim benden yarım saat erken evde oluyo o arada hazırılyo herşeyi.. biliyo zaten yorgun olduğumuzzu.. makinede çamaşır unutuyorum bazen.. ama tam da ayaklarımı uzatmış belime yastığımı koymuş oluyorum.. hemen bi cilve bende.. ayyy balım makinede çamaşırları unuttum yaaa diyorum hani sanki sana yap demiyorum ben yapacağım da üşendim şimdi gibisinden.. hemen diyo yavrum otur sen ben asarım.. :27:
ya da geçen gün bilgisayarda bişeyler yapıyordu.. evi temizleyeyim dedim.. elime aldım elektrik süpürgesi.. oturma odamdaki halılar shaggy.. süpürge iyi çekiyo ve ağır.. düz halıda kullanımı kolay da shaggylerde belim çok ağrıyo.. bende yapabildiğim kadar artık deyip yapıyorum yani.. kocişiim hemen aa öyle temizlik mi olur sen kendini kandırıyorsun dedi.. temizlemiyor ki dedi.. ağlamaklı bi sesle dedim ki ben de ama aşkım yüklenemiyorum karnıma kramp giriyoo.. fırladı aldı elimden e desene madem yaa ben yaparım dedi.. eli değmişken bütün halıları evi süpürdü.. tuvaletleri ovaladı.. yerleri sildi.. ben de toz aldım..
yani bazen acizmiş gibi yapmak ne bileyim cilve falan işe yarayabilir.. ben nazımla cilvemle herşeyi yaptırırım kocama.. bunu da kayınvalidemden öğrendim..
bi keresinde çat kapı gitmiştik evlerine.. yemek yokmuş karnımızda açtı.. kayınvalidem dolapta takur takur buz olan eti doğrattı kuşbaşı.. adamcağızın elleri kızardı bozardı ama kayınvalidem hadi benim aslanım, yiğidim diye diye yaptırdı... dedim ki anne ömürsün valla nassı doğrattın o eti öyle yazık değil mi dedim.. ne yazığı kızım dedi.. erkek o bişey olmaz dedi.. sen benim gelinimsin ama sana da diyom dedi..
yap cilveni oynat parmağında oğlumu dedi.. şok oldum..:53:
ama yine diyorum.. bazı adamlara malesef ne yaparsan yap..

walla aynen bende kayınvalidemden tembihliyim..alıştırma bunu herşeyi bilir zaten, çalışan kadınısn didiiiii:27::27::27:

:50::50: arada yapıyo dediğin gibi sofrayı toplamam yardım ediyo sadece tek başına toplamıyo hadi beraber toplayalım diyo :53:çok nadirrr ama şu durumda yetmiyo diyorum 3,5 ay daha idara et beni başka bişi istemiyom diyom ama nerdeeeee:19:

aman maşallah canım nazar değmesin:nazar:

canım eskiden böyle değildi hamilelikten önce yani. neler yapardı toz alırdı. yatağı toplardı.etrafı toplardı. ütü bile yapardı facede resmi bile var:1: nazar verdirdim heralde o resmi kaldırım en iyisi belki eski hamarat kociş haline döner:26: kim bilir bi umutt. ama bebeğim doğsun biliyom ona yapacağımı. verecem kızımı kucağına hadi bakalım ya ev işine yardım edersin yada bebekle ilgilenirsin dicem:9:ikisinden birini mecbur seçecek

canm yok iste ben hep icime atiorum.cok kotu bisey bu.o kizdiginda hic bi sey yapmiyorum.bide cevap versem zaten iyice ipler kopar.tepkimi sonra gosteriyorum o yatisinca.ama gene olan bana oluyo.uzulen ben oluyorum

pariscim artık çok geç cnm. alıştırmıcaktın..
ben mutfakta erkeği hiç sevmezdim..kocamla tanıştık anam bilmediği yemek bilmediği iş yok.
tabi başta sinir olyodum falan anamm bi gün bi baktım açmış buzdolabını bağıryo "cola nerdeeee"
attı kafam, açılmış buzdolabında cola nerde olabilirrrrrrrr
dönüm noktam oldu, dedim karışmıcam, bu alışmaya başladı
aynen antremanlara devam yani
ama şöyle yapabilirisn
yoldayım gelene kadar bi salata yaparmısın de.
evdeyken çamaşırı ascan sepeti gelip bi taşısana,eğilmim sen çamaşırı sepetten ver ben asim de
zaten eşim bilyo herşeyi yapmayı ama bende söylüom yani..sonuçta aynı bende çalışyom:( onun benden bi farkı yokki:( elinden geldiği kadar yardım edcek yoksa ben mümkün değil yetişemem tek başıma...

Önceleri benim eşimde yapmazdı ikimizde çalışmamıza rağmen ama Allah tan şimdi yapıyor dün akşam netten yemek tarifi çıkarmış bu akşam yemeği ben yapıcam didi :21:bi şaşırdım anlatamam bide gelirken gül almış:52: çok şükür hamilelikte arada bizde sorun yaşıyoruz ama sonrasında geçip gidiyor Çok yorulduğumu görüyor Aferin benim kocişe :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nazar boncuğumuza da koyalım da :32:

canm bence hic bir yolu yok kendi canlari istemedikce9en azindan benimki icin gecerli).esim ilk hamile oldugumu duyunca mutfaga girip dag gibi bulasiklari yikamisti(bulask makinasini daha yeni aldik)5 senelik evlilik hayatimizda bir ilkti:1::1:
camasir sermeler,ev supurmeler.ama simdi hicc bisey.arada sofrayi toplar o kadar.bunada sukur diyorum.yani anlican iclerinden gelmesi lazim yoksa dokme suyla degirmen donmuyooooo

Ben çok şükür bu konuda şanslı olanlardanım hamile olmadan önce de şimdi de hep bana yardımcı... Her evde bir çocuk olan taraf olurmuş eğer bizim evde çocuk arayacaksak bu benim sanırım. Tartışmada ben haksız olsam bile sakin olan taraf her daim odur. Kıyamaz benim üzülmeme... Her hafta beraber temizlik yaparız, beraber kahvaltıyı hazırlarız hatta haftasonları genelde o hazırlar, beraber yemek yaparız o evi süpürüyorsa ben de toz alırım mesela hep bir işbirliği vardır ve asla zorlamam yap diye dediğiniz gibi içinden gelecek... Ben çabuk sinirlenir, çabuk sönerim o ise zor sinirlenir hemen uzlaşma ister 3 senede ortayı bulduk çok şükür... Bir de sizde de oluyor mu bilemiyorum mesela kızgınım ya ona yüzüne bakınca gülesim geliyor :9: :9: sakinleştiğimi oradan anlayıp hemen gelir öncesinde gelse daha da kızacağımı bilir. En iyi dostum, sırdaşımdır birlikte dedikodu bile yaparız :9: :9: babamı kaybettikten sonra ailemin tüm yükü ben de onlar her zaman başımızın tacı çok şükür bu konuda bir kere çıt bile dememiştir aksine kendi annesi gibi düşünür annemi... Allah yokluklarını göstermesin eşlerimizin. O kadar özel ki benim için burnu, küçücük gözleri, saçı baktıkça doyamıyorum bakmaya ve hormonlarım yükseldi ya da hamileyim diye ona işkence etmek istemiyorum çünkü bunu gerçekten haketmiyorlar... Yuva kurmak kolay değil iki farklı kişi ama önemli olan saygıyı yitirmemek o bitti mi çünkü sevgide kalmıyor çevremde gördüğüm örnekler hep bu yönde... Kimse dört dörtlük değildir öyleyim diyende bence sorun vardır...Arada ufak tefek olacak tadında olursa tuzu biberi cidden...Bunları yazarken gözlerim doldu ağladım ağlayacağım...Bir ömür boyu hepimizin mutluluğunu daim etsin... Allah hepimize eşlerimizle yaşlılığımızı el ele geçirmeyi nasip etsin...

Ben çok şükür bu konuda şanslı olanlardanım hamile olmadan önce de şimdi de hep bana yardımcı... Her evde bir çocuk olan taraf olurmuş eğer bizim evde çocuk arayacaksak bu benim sanırım. Tartışmada ben haksız olsam bile sakin olan taraf her daim odur. Kıyamaz benim üzülmeme... Her hafta beraber temizlik yaparız, beraber kahvaltıyı hazırlarız hatta haftasonları genelde o hazırlar, beraber yemek yaparız o evi süpürüyorsa ben de toz alırım mesela hep bir işbirliği vardır ve asla zorlamam yap diye dediğiniz gibi içinden gelecek... Ben çabuk sinirlenir, çabuk sönerim o ise zor sinirlenir hemen uzlaşma ister 3 senede ortayı bulduk çok şükür... Bir de sizde de oluyor mu bilemiyorum mesela kızgınım ya ona yüzüne bakınca gülesim geliyor :9: :9: sakinleştiğimi oradan anlayıp hemen gelir öncesinde gelse daha da kızacağımı bilir. En iyi dostum, sırdaşımdır birlikte dedikodu bile yaparız :9: :9: babamı kaybettikten sonra ailemin tüm yükü ben de onlar her zaman başımızın tacı çok şükür bu konuda bir kere çıt bile dememiştir aksine kendi annesi gibi düşünür annemi... Allah yokluklarını göstermesin eşlerimizin. O kadar özel ki benim için burnu, küçücük gözleri, saçı baktıkça doyamıyorum bakmaya ve hormonlarım yükseldi ya da hamileyim diye ona işkence etmek istemiyorum çünkü bunu gerçekten haketmiyorlar... Yuva kurmak kolay değil iki farklı kişi ama önemli olan saygıyı yitirmemek o bitti mi çünkü sevgide kalmıyor çevremde gördüğüm örnekler hep bu yönde... Kimse dört dörtlük değildir öyleyim diyende bence sorun vardır...Arada ufak tefek olacak tadında olursa tuzu biberi cidden...Bunları yazarken gözlerim doldu ağladım ağlayacağım...Bir ömür boyu hepimizin mutluluğunu daim etsin... Allah hepimize eşlerimizle yaşlılığımızı el ele geçirmeyi nasip etsin...

Amin canım Aminn. herşeye rağmen tabiki çok seviyorum. o benim herşeyimmm. canı sağolsun yeter:14:
sizede kocaman bi maşallah :nazar:

günaydın kızlar..
rahatsızlandım dün gece. bugün işe gitmedim. aile hekimine gitcem bakalım. nedir sorun?
sizlerdede oldu mu?
ilk başım döndü. sonra yatmaya gittim. yatakta bile tavan dönüyordu. gece 3 e kadar kustum. sonra dedim heralde tansiyon oynadı. acile gitim. tansiyonumu ölçtüler 12-8 iyi dendi. elevit ten olmuş olabilir dediler. bebeğimde pek oynamadı. heralde korktu. ya yoktur dimi bişey :18: şimdi kahvaltı ettim bakim oğluşumun hareketlerini hissedebilecekmiyim
cnm dun vapurda benimd başım döndü..sanki vapur 360 derece döndü...
eve gidince bende çok kustum..ama olabilir die düşündüm açıkcası, önemsemedim..
kızlar ben artık giremicem topiğe. pc ve net dukkana geciyo orda kullanıcaklarmış. dukkana gittiğim zamanlarda girerim ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. bu arada dua edin bu semtten kurtuluyoruz %87 oranla. anadolu yakasına tasınıcaz dukkanlarda marmara egitim köyune gidecek :) ben de kartalda yada maltepede oturucam içimde cıglıklar kopuyo. tek uzuldguum sey drumdan ayrılmak olucak ama oda bu durum karsısında pek üzmüyo gidelimde yeterki gidelimmm :)))
sen mutluysan bizde mutluyuz cnm, gözün aydın...
ara ara yokla bizi ama heee

:46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar:

walla ben atışalım felan, eğer o evde değilse veya yanımda değilse hiç bişi olmamış gibi davranırım:)
yani asimavi senin yerinde olsam şu anda ballı börekli kahvaltımı yapar, hiç bişi olmamış gibi davranırım.
trip atma enerjimide onun gelmesine saklarım:27::27::27:
gelince hemen asarım suratımı, bişi derse falan hemen anında ağlarım bide...pişman olmaz hiç, öle ben ağlarkan güler yada hiç iplemez, bi şekilde sulh sağlanır..
yani sonunda nede olsa effedeceği/affedeceğim bi sorunsa/tripse hiç oralı olma cnm şu anda..
o eve gelene kadar tv ni izle, yemeğini ye..enerjini tüketme:)):27::27:

ah be petusum dedigin gibi yapabilsem keske.aksama kadar bu moral bozukluguyla ne yapicam bilmiyorm.hic bisey yapasimda gelmiyo moral bozuk olunca.iyiki bu topic varda biraz icimi dokup rahatliyorum su gurbet ellerde:5::5:

canım benim 3 saat gibi sürdü. bide yataktayken tavan dönüp duruyordu. ayy çok fena oldum.ama sağol yinede içimi rahatlatdın sağol.
gece oluncada sabah kendime gelemedim doğal olarak.

bu arada buluşmamı var istanbul cephesinde.:7: mümkünse CUMARTESİ olabilir mi? çalışanlar var aramızda...:44:

menzil gözün aydın canım. benimde annemler kartalda bir yanım hep orada.:17:

canım benim 3 saat gibi sürdü. bide yataktayken tavan dönüp duruyordu. ayy çok fena oldum.ama sağol yinede içimi rahatlatdın sağol.
gece oluncada sabah kendime gelemedim doğal olarak.

bu arada buluşmamı var istanbul cephesinde.:7: mümkünse CUMARTESİ olabilir mi? çalışanlar var aramızda...:44:

menzil gözün aydın canım. benimde annemler kartalda bir yanım hep orada.:17:

evet cnm bi organizasyon yapmaya çalışcaz..katılırmısn, nerdesin ist da bide, not alim ona göre.
zaten cmt hatta pzr belki yaparız...çalışanlar var+cmt dr a gidenler var

tünaydın hamişler petuş şu facebook daki link açılmıyo sevdayada sormuştum ben ekleyemiyorum bana sayfayı söyledi ama açılmıyo napsakki sana özelden adımı soyadımı yazsam beni arkadaş olarak eklesen olurmuki

evet cnm bi organizasyon yapmaya çalışcaz..katılırmısn, nerdesin ist da bide, not alim ona göre.
zaten cmt hatta pzr belki yaparız...çalışanlar var+cmt dr a gidenler var

ben beylikdüzündeyim. katılmak isterim. çünkü benim daha önce bir forumdan da arkadaşmlarım var. sizlerlede arkadaş olmak isterim. inanıyorumki çok güzel paylaşımlar yaşıcaz inşallah.

slm kızlar nasılsınız doktora gidicem bugün sarı akıntım var aniden geliyo suyum mu acaba diye telaşlanıyorum:5::5:öff hayırlısıyla bi doğursaydık sabaha kadar uykusuz kalmaya razıyım:5::5::5::5:

Arkadaşlar mide sıkıntıları başladı mı? sizde bende akşamları midem çok yanıyordu doktoruma söyledim o da Pulcet 40 mg verdi 1 haftadır kullanıyorum çok iyi geldi ya:emir_bebek:ben hamileliğim boyunca hiç ağrı kesici,bulantı ilacı almadım sadece vitamin ve kan ilacı kullanıyorum ama mide yanması çok kötüydü :emir_bebek:

Benim eşimde pek bi kıyamaz sağolsun. Zaten yumuşak huyluydu daha bi esnek oldu sağolsun. Pırr dönüyor etrafımda :)
Allah razı olsun. Yapan kendine yapar, sen üzgün olunca o da üzgü nolur bence...

:nazar:

Arkadaşlar mide sıkıntıları başladı mı? sizde bende akşamları midem çok yanıyordu doktoruma söyledim o da Pulcet 40 mg verdi 1 haftadır kullanıyorum çok iyi geldi ya:emir_bebek:ben hamileliğim boyunca hiç ağrı kesici,bulantı ilacı almadım sadece vitamin ve kan ilacı kullanıyorum ama mide yanması çok kötüydü :emir_bebek:

REflü hastasıyım. 3. ayımda basladı yanmalar ama öyle böyle değil bende bayadır gaviscon surup kullanıyorum içtiğim anda rahatlıyorum 4-5 şişe bitti bu zmaana kadar dr gunde 3 diyo ama bana 1 yetiyo sıkıyorum dişimi. cok kötudur mide yanması bademciklerim kavruluyo sanıyorum ejderha gibi hissediyodum kendimi :))

canim mide sikintilari bu donemlerde basliyormus.bende daha yok cok sukur.ilk aylar cok fenaydim ben.benim bazi tanidiklarimda gaviscon kullaniyo.o da cok iyi geliyomus.

slm kızlar nasılsınız doktora gidicem bugün sarı akıntım var aniden geliyo suyum mu acaba diye telaşlanıyorum:5::5:öff hayırlısıyla bi doğursaydık sabaha kadar uykusuz kalmaya razıyım:5::5::5::5:

değildir canım telaşlanma. hamilelikte akıntılar artıyorya ondandır. inşallah bir sorun çıkmaz.

TUNIHANCIM gecmis olsun canm.ins iyilesirsin en kisa zamanda.dun petus soledi.sendemi hissetmiyosun halen bebisin hareketlerini.ben malesef hissetmiyorum henuz.dun agladim hatta niye ben hissedemiyorum diye.10 gun sonra kontrolum var.o zaman sorucam doktora.

tünaydın hamişler petuş şu facebook daki link açılmıyo sevdayada sormuştum ben ekleyemiyorum bana sayfayı söyledi ama açılmıyo napsakki sana özelden adımı soyadımı yazsam beni arkadaş olarak eklesen olurmuki
canım bana adını soyadını yaz özelden ben eklim seni arkadaş listeme, ordan yapalım..
ben beylikdüzündeyim. katılmak isterim. çünkü benim daha önce bir forumdan da arkadaşmlarım var. sizlerlede arkadaş olmak isterim. inanıyorumki çok güzel paylaşımlar yaşıcaz inşallah.
tmm cnm not aldım hbr verrim sana
ben nasıl hbr alıcam şimdi :( ben gidince toplanın içimde kalmasın :(

ya deliiii...
face varmı sende? face varsa ekleşelim..yaz ismini özelden...yada tel nonu yaz...yada ben sana burdan özelden msj atarım, girince bi ara mesajına bakarsın.
ben seni not aldım zaten gelecekler arasına:)))

canım petuşşa katılıyorum.. baştan nassı alıştırırsan o evet ama bi de vurdum duymaz olmayacak adam.. azıcık vicdanı varsa yapar zatiii..
ben evde yemek bile yapmıyorum inan.. ya da haftasonları yapıyorum diyeyim.. eşim benden yarım saat erken evde oluyo o arada hazırılyo herşeyi.. biliyo zaten yorgun olduğumuzzu.. makinede çamaşır unutuyorum bazen.. ama tam da ayaklarımı uzatmış belime yastığımı koymuş oluyorum.. hemen bi cilve bende.. ayyy balım makinede çamaşırları unuttum yaaa diyorum hani sanki sana yap demiyorum ben yapacağım da üşendim şimdi gibisinden.. hemen diyo yavrum otur sen ben asarım.. :27:
ya da geçen gün bilgisayarda bişeyler yapıyordu.. evi temizleyeyim dedim.. elime aldım elektrik süpürgesi.. oturma odamdaki halılar shaggy.. süpürge iyi çekiyo ve ağır.. düz halıda kullanımı kolay da shaggylerde belim çok ağrıyo.. bende yapabildiğim kadar artık deyip yapıyorum yani.. kocişiim hemen aa öyle temizlik mi olur sen kendini kandırıyorsun dedi.. temizlemiyor ki dedi.. ağlamaklı bi sesle dedim ki ben de ama aşkım yüklenemiyorum karnıma kramp giriyoo.. fırladı aldı elimden e desene madem yaa ben yaparım dedi.. eli değmişken bütün halıları evi süpürdü.. tuvaletleri ovaladı.. yerleri sildi.. ben de toz aldım..
yani bazen acizmiş gibi yapmak ne bileyim cilve falan işe yarayabilir.. ben nazımla cilvemle herşeyi yaptırırım kocama.. bunu da kayınvalidemden öğrendim..
bi keresinde çat kapı gitmiştik evlerine.. yemek yokmuş karnımızda açtı.. kayınvalidem dolapta takur takur buz olan eti doğrattı kuşbaşı.. adamcağızın elleri kızardı bozardı ama kayınvalidem hadi benim aslanım, yiğidim diye diye yaptırdı... dedim ki anne ömürsün valla nassı doğrattın o eti öyle yazık değil mi dedim.. ne yazığı kızım dedi.. erkek o bişey olmaz dedi.. sen benim gelinimsin ama sana da diyom dedi..
yap cilveni oynat parmağında oğlumu dedi.. şok oldum..:53:
ama yine diyorum.. bazı adamlara malesef ne yaparsan yap..

canım valla hem güldüm hem hayran kaldım ah böyle yapabilsem benim eşim de yapar ama ben nasıl davranacağımı bilmiyom sanırım işve cilve yok anam..kayınvaldene de maşallah böyleleri kalmış mı ya oğullarına kıyamazlar ya:1: benimki yapıyor her iş elinden gelir yapmak isterse yapar ama sonrasında acısını çıkarıyor sanki söylenip duruyor ozaman da benim canım sıkılıyor ayarını yapamadık biz sanırım:50::50::50:

Back
X