sen gitmeden toplansaydık ya. sende gelirdin![]()
yaf menzil bi yere gitmioki.
z.burnundan maltepeye/kartala gidio.
öle demi menzil yanlışmı anladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gitmeden toplansaydık ya. sende gelirdin![]()
TUNIHANCIM gecmis olsun canm.ins iyilesirsin en kisa zamanda.dun petus soledi.sendemi hissetmiyosun halen bebisin hareketlerini.ben malesef hissetmiyorum henuz.dun agladim hatta niye ben hissedemiyorum diye.10 gun sonra kontrolum var.o zaman sorucam doktora.
aynen öyle z.burnundan kartala yada maltepeye gidiyorum ama yarından itibaren topiğe de giremicem. su tasınma işide ben iyice agırlasmadan olup bitse keşke. tasınır tasınmaz pcmide alırım netide eve.
canım benim çok saol inş. atlatırım dediğin gibi..
evet canım bende 2 akşam pıt pıtlar oldu ondan sonra bişey yok onuda elimi koyunca hissettim ama onun dışında harekettir seyirmedir başka herhangi bişey yok henüz benimde çok canım sıkılıyor dün ben doktora sordum daha erken dedi alla alla dedim bende erkenmiiiii:26::26: sen benden 2 hafta öndesin bide anlamadım ki canım valla bi biz kaldık heralde hissetmeyen![]()
neeeeeeeee
24sün ve ikinci çocuk
niye bizi beklemedin?
canım valla hem güldüm hem hayran kaldım ah böyle yapabilsem benim eşim de yapar ama ben nasıl davranacağımı bilmiyom sanırım işve cilve yok anam..kayınvaldene de maşallah böyleleri kalmış mı ya oğullarına kıyamazlar yabenimki yapıyor her iş elinden gelir yapmak isterse yapar ama sonrasında acısını çıkarıyor sanki söylenip duruyor ozaman da benim canım sıkılıyor ayarını yapamadık biz sanırım
![]()
evet yaa,çok garip ama ben bile şaşırıyorum...herşey peşpeşe yaşanıyor hayatımda,o kadar aceleki herşeyim,belkide hayat çok kısa ondandırama emin ol hepsi benden bağımsız oluyorr..2yıl üniv.,sonra hemen bittiği an evlilik,evlendiğim an çocuk(hemde o gece)...şu an evlenmiş ilk çocuğumu bekliyor olsaydım normali buydu galiba amaaa napimm dedim ya acelem var
TUNİİİİ geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine
Kızlar yine kocişleri çekiştirmişiz...benimkide işine gelince herşeyi öylee güzel yaparki...
şöyle bi huyu varrr,yapmaz yaptığı zamanda hakkını verir..
ama ben evi temisletmem ona,gider bi temizlikçi tutarım yine onun eline yakıştırmam..gözümde imajı zedelenir,karizması yok olur..
evlide olsak onun karizmasına aşığım ben
sözün kısası,evi toparlama ve ağır işler onda..evi süpürüp,viledayla silmek 20dk'lık iş benim için...hiç problem değil..
yemek konusuna gelince,eğer vakti varsa kesinlikle girer mutfağa beraber yaparız,ama hafta içleri fln ben yapıyorum alt tarafı 1 çeşit yemek bide çorba yane nolcak![]()
canım ben pazar gününü ağlamakla geçirdi, aylardır çocuk odasına şu yapılcak bu yapılcak diyom öteliyo eşim, şimdi de seneye yaparız diyo. çocuk odası yapacağmız oda evin en soğuk odası dış yalıtım var ama iç yalıtım da yapmak gerekiyo. ben evde bebek varken yalıtımla badanayla boyayla uğraşamam. hem bebek odası önden alıncak 1 sene sonra odayı demonte ettirip badanadan sonra tekrar mı kurdurtacağımgunaydin kizlar.nasilsiniz.gune hic iyi baslamadim.sabah esimle atistik biraz.sudan bi sebep yuzunden.ya neden bu erkekler hic kadin ruhundan anlamiyor.
sabahtan beri agliyorum.hic dusunmuyor bu kadin hamile,kendisi uzulurse bebegimizde uzulur diye.biraz once 2 kere aradi ama acmadim.hem uzerler hemde pisman
olup ararlar.yok oyle.konusmucam
cnm eşin koç burcu mu? beni anlatıyosun gibi geldi de :26:cok haklisin menzill.benim esim biraz sinirlidir.hemen parlar bisey olunca kizar bagirir.sonrada kuyrugumda gezer.anlayamiyorum onu bazen.bir melek gibi oluyo.bi bakiyosun gozlerinden duman cikiyo.ben istiyorumki hep bana ilgi alaka gostersin hiccc uzmesin.en azindan su hamilelik surecinde yokkkk
kızlar ben artık giremicem topiğe. pc ve net dukkana geciyo orda kullanıcaklarmış. dukkana gittiğim zamanlarda girerim ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. bu arada dua edin bu semtten kurtuluyoruz %87 oranla. anadolu yakasına tasınıcaz dukkanlarda marmara egitim köyune gidecek :) ben de kartalda yada maltepede oturucam içimde cıglıklar kopuyo. tek uzuldguum sey drumdan ayrılmak olucak ama oda bu durum karsısında pek üzmüyo gidelimde yeterki gidelimmm :)))
ben nasıl hbr alıcam şimdiben gidince toplanın içimde kalmasın
![]()
z.burnu'nda nerde oturuyosun? sıkılıyosan beraber takılırık arada dicektim dün sana o kadar şey yazdım cvp vermedin hıh
bi de şöyle şehirdışına taşınıyomuş gibi abartma durumu kartal maltepe heryere bi minibüs mesafesinde...
son olarak; ne zaman taşınıyosun?
kızlar selaam geçmişi okuyamıyorum işler çok yoğun bir buluşma organizasyonu mu var? ben de gelmek istiyorum mutlaka kesinleşen bişey var mı?
REflü hastasıyım. 3. ayımda basladı yanmalar ama öyle böyle değil bende bayadır gaviscon surup kullanıyorum içtiğim anda rahatlıyorum 4-5 şişe bitti bu zmaana kadar dr gunde 3 diyo ama bana 1 yetiyo sıkıyorum dişimi. cok kötudur mide yanması bademciklerim kavruluyo sanıyorum ejderha gibi hissediyodum kendimi :))
cnm şu anda ön talep toplama aşamasındayız...katılırım dşosun ok, ist da nerdesin ,onu bildirisen ben not alcam..
buluşma yeri ve tarihi belirleyince hbr veririm sana
kızlar akıntınız oluyor mu sizinde açık sarı renkli ayağa kalkınca genellikle birden gelen akıntım var endişelendim 4 te doktora gidicem ama korktum
offf bitiremiyorum işleriiii
muhabbet edemiyorum sizinle....
![]()
cumartesi olursa elbette katılırım. Mecidiyeköy de oturuyorum.