• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
63 le başladım ben boy 169
o yüzden şu anda aldıklarım pek belli olmuo
daha çok göbekte ama bel kalmadı öne çıktı
penguenimsi bi yürüyüşüm var artık

sen kaçla başladın boy kaç
haftamız da aynı birbirimizi takip edelim
:29:

ben 64.5 la başladım 69.5 um şu anda boy 170

biz geldik
miniğimi gördüm
3 saat hastahaneydik
sağlığı iyiymiş 434 grmış
bende 1 tane myom çıktı ilk doğumumda da doktorum tesadüfen görmüş almıştı 3 taneydi
şimdilik ufak doğuma kadar büyümez inşallah dedi
bebeğim tersmiş
karnımın altındaki ağrılar o yüzden olabilirmiş
ağrılarımdan bahsettim yetersiz beslenmeden dedi
ve şok 3 kilo almışım
aylık 2 den fazla almak yok dedi
14-28. haftalar arasında diş tedavini olabilirsin dedi
b kalsiyum magnezyum verdi kan hapını 2 ye çıkardı
ama aklıma takılan idrar tahlilin iyi dedi
sadece tahlile bakarak enfeksiyon olması anlaşılırmıydı acaba

şeker yüklemem de oldu
o da iyi çıktı şükür
bebeğimi görmek o kadar güzeldi ki
daracık yerde yatışı elleri ayakları yüzü

biz geldik
miniğimi gördüm
3 saat hastahaneydik
bende 1 tane myom çıktı ilk doğumumda da doktorum tesadüfen görmüş almıştı 3 taneydi
bebeğim tersmiş
ve şok 3 kilo almışım

şeker yüklemem de oldu
o da iyi çıktı şükür

canım benim gözün aydın ne güzel haberlerle geldin ölee maşalah:nazar::nazar: minikinide yerler:49:
ama şeker yükleme testi için biraz erken gibi geldi sanki bana..

oo süper ozamann sevindimm tşk petuş valla doktor gibi kadınsın vesselamm :1::1:
:54::54::54:
biz geldik
miniğimi gördüm
3 saat hastahaneydik
bebeğim tersmiş
ve şok 3 kilo almışım

şeker yüklemem de oldu
o da iyi çıktı şükür

GÖZÜN AYDIN CNM..MAŞALLAH KUZUMUZA...:nazar::nazar:
ben idrar yolu enfeksiyonu olduğumda sadece idrar tahliline baktı cnm, enfeksiyon var dedi...alttan muayene vs. yapmadı

Son günlerde çok şiddetli gaz, şişkinlik ve kabızlık sorunları yaşıyorum acaba bunların demir hapıyla bir ilgisi var mı ya da herkeste yaşanan bir durum mu? Ayrıca midemde de hazımsızlık, şişkinlik var çok rahatsız ediyor bu durum. Böyle sorular yaşıyormusunuz bayanlar

Son günlerde çok şiddetli gaz, şişkinlik ve kabızlık sorunları yaşıyorum acaba bunların demir hapıyla bir ilgisi var mı ya da herkeste yaşanan bir durum mu? Ayrıca midemde de hazımsızlık, şişkinlik var çok rahatsız ediyor bu durum. Böyle sorular yaşıyormusunuz bayanlar

demirhapıyla ilgisi varmı bilmiyorum, ama sanmıyorum..ben demir hapını 2 aya yakın bi zmndır kullanıyorum nerdeyse, böyle bi şiakeytim yok..
geçen muayenede dr karnında gaz birikmiş demişti...gaz sancısı vs. olursa buzkopan içilebilirmiş, bi sakıncası yokmuş.
kabızlık içinde formülün her akşam 2-3 tane minnak acı biber turşusu, her sbh tuvalette alyom soluğu:)

biz geldik
miniğimi gördüm
3 saat hastahaneydik
bebeğim tersmiş
ve şok 3 kilo almışım

şeker yüklemem de oldu
o da iyi çıktı şükür

gecmiş olsun cnm gozun aydın..bu haftalarda seker yuklemesi yapılabiliniyor mu?bende yarınn gıdecem izin almısken onuda aradan cıkartıımm bari

şu anda işyerindeyim gazdan duramıyorum ölüyorum..sadece de elevit içiyorum aslında..kabızlık bende de çok yok her gün kuru kayısı kuru incir yiyorum..ama gaz ve şişkinlik mahvediyo deli koyun gibi dönüp duruyorum işyerinde

demirhapıyla ilgisi varmı bilmiyorum, ama sanmıyorum..ben demir hapını 2 aya yakın bi zmndır kullanıyorum nerdeyse, böyle bi şiakeytim yok..
geçen muayenede dr karnında gaz birikmiş demişti...gaz sancısı vs. olursa buzkopan içilebilirmiş, bi sakıncası yokmuş.
kabızlık içinde formülün her akşam 2-3 tane minnak acı biber turşusu, her sbh tuvalette alyom soluğu:)

buscopanın ağrı kesici değil miydi gaza ne faydası varmış ki..acaba gaz için değilde sancısından kıvranmaman için mi tam anlayamadım :26:

kızlar bilgilerinize ihtiyaçım var morelım çok bozuk .biliyorum ki sizlerde 2 ve 3 testınızı yaptırmısınız dır.benım 2 testım güzel cıktı hıc bır sorun yoktu 3 teste daws santormu cıktı bebebyimin ayrıntılı urtasyonla bebeyim incelendı dr bebeyın ıyı oldugunu soyledı ama test konuusnda bır riks oldugunu amino sentesz yaptırmam gerektıyını soyledı.sizin testler nasıl cıktı ne sizde boyle bır seyle karsılastınız mı ve dr ne önerdı bana acil yardım gecen zaman cok önemlı cunku

buscopanın ağrı kesici değil miydi gaza ne faydası varmış ki..acaba gaz için değilde sancısından kıvranmaman için mi tam anlayamadım :26:

buskopan normaldede adet dönemimde olan o şişkinlik ağrısında kullanılan bi ağrı kesici...
gaza bi faydası yoktur zaten...buzkopanı at gazı koyver, yokkk öyle şey:)) sanırım ağrısı içindir cnm..

Benim beli geniş eşofmanlarım hala bana oluyor şimdilik onları giyiyorum karnım daha yeni büyüdü benim. Ama sanırım 2 ay sonra ben de aynı sıkıntıyı çekerim. Eşim 90 kg onunkiler olur 2 ayda onlarla idare ederim diye düşünüyorum :1:
Gecelikle üşürüm ben zaten kış günü.
Ama bence xl aldıysan seni doğuma kadar götürür. Ben doğum için pijama aldım ama onu doğumdan önce giymek istemiyorum. Bence eğer pijaman olmazsa direk doğuma yönelik al çünkü önden düğmeli olmayan pijamaları emzirirken pek kullanamazsın.

ewt bak eşimin pijaması olabilir..milletin kocası karısı hamileyken kilo alıyo bizimki de kilo veriyo beni deli ediyo..
doğuma zaten bi gecelik bi pijama mecbur alıcam gibi görünüyo önden düğmeli güzel bişeyler almak istiyorum..hele o günlere gelelim de..

Merhabalar,

benim de 2 yaşında bir kızım var ve onun az kullanılmış, kullanılmamış eşyalarını satmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

Chicco for me puset (az kullanılmış, tertemiz)
3 adet bebek battaniyesi (hiç kullanılmadı, linens, mothercare)
buhar makinası (chicco easy neb)
MyCey emzirme minderi

şimdilik bunlar, hoşçakalın, sağlıklı doğumlar...

kızlar bilgilerinize ihtiyaçım var morelım çok bozuk .biliyorum ki sizlerde 2 ve 3 testınızı yaptırmısınız dır.benım 2 testım güzel cıktı hıc bır sorun yoktu 3 teste daws santormu cıktı bebebyimin ayrıntılı urtasyonla bebeyim incelendı dr bebeyın ıyı oldugunu soyledı ama test konuusnda bır riks oldugunu amino sentesz yaptırmam gerektıyını soyledı.sizin testler nasıl cıktı ne sizde boyle bır seyle karsılastınız mı ve dr ne önerdı bana acil yardım gecen zaman cok önemlı cunku

Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları bende yaşıyorum çok karasızlık yaşadım ama şimdi amniyosentez yaptırmaktan vazgeçtim. Benim 2li test güzeldi 4lü riskli çıktı ayrıntılı ultrason temiz çıktı doktor karar sizin dedi ben sizi yönlendiremem dedi. Ben de amniyosentezin riskini düşündüm benim testte çıkan riskime yakın olduğundan vazgeçtim. Bu arada senin 3lü testte riskin kaç ve kaç yaşındasın

serenayyy nasıl oldun kararını verdinmi çok merak ettimm

Evet canım vazgeçtim amniyosentezden artık hakkımızda hayırlısı olsun, zaten doktor karar senin dedi başka bir doktorla daha görüştüm bu kararı aldım, bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum. Sen detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdın canım, 2. defa yaptırmanın sakıncası olur mu

ya bende bi tuaflıkmı var acaba ben daha henüz kilo almadımmm iimi kötümü hala anlamış değilim...70 kiloyla hamile kaldım dün akşam tartıldım 69,5 çıktım sizce bi sorun yoktur dimii

ilk 3 ay çok kilo vermiş olabilirsin bence hem de ne güzel ya bebeğin gelişimi ok se srn yok o zaman ben de öyle hedefliyordum ama olmadıı

Back
X