• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
atarım cnm..sen ara ara bak mesajlarına ok mi:)
bak bugün beynine beynine konuşmuom hiç senin ne güzel dimi..öpüyorum benim tombilim..bai bai çıktım gerçekten:54::54::54:

kocamdan dayagı yisemde senin için sırf sana inat olsun die cekip göbiki koyucam topiğe bakalım kim tombik :))

hadi gule gulee.. yagmuru okşa benim için yafrum benim yaa :)

kızlar ses verinnnnn :(alerjilerim acayip kaşınıyo,oyoyyy.millet başı ağrımadan doğuruyo ben hastalıktan kurtulamıyorumm.dua edelim birbirimize bol bolll

kızlar ses verinnnnn :(alerjilerim acayip kaşınıyo,oyoyyy.millet başı ağrımadan doğuruyo ben hastalıktan kurtulamıyorumm.dua edelim birbirimize bol bolll

canım çok geçmiş olsun. benm de bir çok şeye allerjim var ama ufak tefek kaşıntı dışında bir şey yok şükür. allerji testi yaptırdın mı neye allerjin olduğunu bilsen ona göre dikket edersin

canım çok geçmiş olsun. benm de bir çok şeye allerjim var ama ufak tefek kaşıntı dışında bir şey yok şükür. allerji testi yaptırdın mı neye allerjin olduğunu bilsen ona göre dikket edersin

cildiyeci ünv. hastanesine sevk etti.yarın gitcez erkenden.3 saat yol:(hamileyken alerji testi yaparlar mı acaba?heryerim kıpkırmı kabardı ve kaşınıyoo

cildiyeci ünv. hastanesine sevk etti.yarın gitcez erkenden.3 saat yol:(hamileyken alerji testi yaparlar mı acaba?heryerim kıpkırmı kabardı ve kaşınıyoo

Yapmayabilirler....bende cok hapsuuyorum.
Dr uma söylemiştim cok sarsilio vücudum cok hapsuruyorm, O nedenlede plesenta aşağıda kalıo olabilir die düşünmüştüm.
Dr dedi bı seye alerjin vardır ama bu donemde bunun testini yapamayız demişti...

Dr uma söylemiştim cok sarsilio vücudum cok hapsuruyorm, O nedenlede plesenta aşağıda kalıo olabilir die düşünmüştüm.
Dr dedi bı seye alerjin vardır ama bu donemde bunun testini yapamayız demişti...

ben allerji testini geçen yıl yaptırdım. koluna bir sürü iğne batırıyolar o iğnelerin içinde test yapılan şeylerin içeriği var. ona allerjin varsa kızarıyor o bölüm.. hamilelikte neden yapılmıyor acaba? o maddeler zararlı mı ki

ama benim vücudum resmen kızamık olmuş gbi kabarcıklarla dolu:(kaşınıyo,şimdi kremlendim ama gece bile uyanıyorum kaşıntıdan.ya ben doğuma kadar idare etcek ilaç ya da kremede razıyım.

Günaydın güzel anneler....
Gece benim oğlum çok hareketliydi, çok güzeldi yaa. Pıt pıt pıtt oynadı durdu bıdık.
Ama annesine şov yapıyor, babası dokununca duruyor.
:D:nazar::nazar::nazar:

Günaydın güzel anneler....
Gece benim oğlum çok hareketliydi, çok güzeldi yaa. Pıt pıt pıtt oynadı durdu bıdık.
Ama annesine şov yapıyor, babası dokununca duruyor.
:D:nazar::nazar::nazar:

gunaydın canım kesın bu cocuklar annelrı daha cok sevıyolar

benım oğlumda kıpır kıpr baba dokununca duruyo:49:

günaydınlarrrrr...:46:

benim zillim tam tersi yani hıııı, babası ellio ellio sonra kenara geçip yağmurrrrr kızımmm prensessim dio, başlıo göbek şov...resmen göbemi havalandırıo...
bende pısprık pısırk yağmu yağmu diom, hiç oralı olmuo...

günaydın herkeseee...

bizim oğluşda dün akşam biraz hareket etti sanırsamm :) eşime dedim bak elini koy, yok bi daha da kıpırdamadı...
ama galiba ben biraz gecikmeyle de olsa hissediyorum artık :))

günaydın kızlar..
benim kızım da bana karşı duyarsız:19: babasının sesini duysun elini hissetsin başlıyor şova..
hı bi de tesadüf mü bilmem ama iş yerinde bi arkadaşımın da sesine karşı sanki hassasiyeti var.. anlamadım gitti.. bir ben miyim yanee... 5 ay karnında taşı, kahrını çek gitsin elin kızının sesine bile tepki versin benimkine tınnn

günaydın kızlar..
benim kızım da bana karşı duyarsız:19: babasının sesini duysun elini hissetsin başlıyor şova..
hı bi de tesadüf mü bilmem ama iş yerinde bi arkadaşımın da sesine karşı sanki hassasiyeti var.. anlamadım gitti.. bir ben miyim yanee... 5 ay karnında taşı, kahrını çek gitsin elin kızının sesine bile tepki versin benimkine tınnn

cnm nerdeyse aynı yani..önceleri eşimin eline acayip tepki veriodu..bu 1 haftadır sesinede tepki verio resmen..
kıskanmıo değilim bende...akşama kadar bütün kımıltısını ben çekyom şov kısmı babaya:19::19:

eylul gözün aydın cnm bu arada, sonunda tembellikten vazgeçmiş senin kuzu:)

cheerfulsky canım bana mesaj atmışssın özelden ama ben daha cevap veremiyomuşum ): görür görmez burdan yazıyım dedim, çalıştığım için ankara buluşmasına katılamıcam.. herkese keyifli sohbetler diliyorum :))

Günaydınnn herkeseee....

benim küçük meleğimde çok hareketli maşşallahhh:nazar::nazar::nazar: akşamları tv falan izlerken sırt üstü uzanıyorum ondan sonrası paha biçilemez zaten :1::1::1: çok güzel bi hiiss yaaa bazen kafa kol bacak girişiyo sanki:1::1: maşşallahh kuzumaaaa

Son düzenleme:
cheerfulsky canım bana mesaj atmışssın özelden ama ben daha cevap veremiyomuşum ): görür görmez burdan yazıyım dedim, çalıştığım için ankara buluşmasına katılamıcam.. herkese keyifli sohbetler diliyorum :))

Canım çalışanlar gelemediği için katılım baya az belki haftasonu yapılır ya da biz yine haftasonu da buluşuruz. Sen o foruma yaz bence çalıştığın için gelemeyeceğini en azından ankaralılarda adın bulunsun birdahaki organizasyon için.

günaydınn..
kızlar gribi hala atlatamadım dün gece acile gidip oksijen aldım dua edin bana bi an önce iyileşiyim :(: bebeğimide hissedemiyorum zzten hala sabahtan beri ağlıyorum yaa:43::43:

Back
X