daha ii olduğuna sevindim guzu..
cnm ya sbh göbeği ile akşam göbeği arasında inanılmaz fark oluo..hem daha küçük hem daha yumşak oluo..no panik..
hatta dün didim ya 2 tabak pilav yedim sonra tartıldım, sbh uyandığımda tartıldım, akşam ile arasında tam 2 kilo 100 gr fark vardı
sen düşün artıkkkk
saol kuzum..akşamla sabahki kilom benimde öle sabah tartılıyom 58 çıkıyom akşam yemekten sonra 60a vuruyo tartı
ama 3 gündür böle pısmış görünce göbüşümü korktuydum yengemde suratıma panikle bakınca nihan göbeğin nerde yumuşacık olmuş nedne böle diyince klasik ben işte gene panikledim![]()
ay Allahım şu nisan ayının bian önce gelmesini hiç bukadar istediğimi hatırlamıyorum..hayırlısıyla inş...
ayyy daha dün akşam o kadar çok yemiş ve dönemz olmuşken dua ediodum iiki kış hamilesiyim, yaz olsa kesin nefessiz kalırdım diodum![]()
hiç sıkma canını o göbek küçüklüğünü bende yaşadım bi kaç gün önce ama nedeninin bilmiyorum belki öksürmektendir kastığımız için yavrular bi yere pısmışlardır
anneme sordum hatta göbeğin yanlara yayıldığı için sana küçük gelmeye başlamıştır falan dedi. ama dünki o çektiğim resimde yine pırtlamıştı. sıkma canını bak gör seninde çıkar yine 1-2 güne hatta daha şişmiş gibi gelir sana![]()
evet canım annemde aynısını dedi bebiş yorulmuştur güvenli biyere saklanmıştır dedi halsiz kaldığımızdan demekki accık küçülüyolar..ben panik adamım yaa bunlarla uğraşmak istemiyorum

bakalım artık şişer göbüşşşş