• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
daha ii olduğuna sevindim guzu..
cnm ya sbh göbeği ile akşam göbeği arasında inanılmaz fark oluo..hem daha küçük hem daha yumşak oluo..no panik..
hatta dün didim ya 2 tabak pilav yedim sonra tartıldım, sbh uyandığımda tartıldım, akşam ile arasında tam 2 kilo 100 gr fark vardı
sen düşün artıkkkk:27::27::27:

saol kuzum..akşamla sabahki kilom benimde öle sabah tartılıyom 58 çıkıyom akşam yemekten sonra 60a vuruyo tartı :1::1:
ama 3 gündür böle pısmış görünce göbüşümü korktuydum yengemde suratıma panikle bakınca nihan göbeğin nerde yumuşacık olmuş nedne böle diyince klasik ben işte gene panikledim:1::1:
ay Allahım şu nisan ayının bian önce gelmesini hiç bukadar istediğimi hatırlamıyorum..hayırlısıyla inş...:emir_bebek:

ayyy daha dün akşam o kadar çok yemiş ve dönemz olmuşken dua ediodum iiki kış hamilesiyim, yaz olsa kesin nefessiz kalırdım diodum:1::1:

hiç sıkma canını o göbek küçüklüğünü bende yaşadım bi kaç gün önce ama nedeninin bilmiyorum belki öksürmektendir kastığımız için yavrular bi yere pısmışlardır:1:
anneme sordum hatta göbeğin yanlara yayıldığı için sana küçük gelmeye başlamıştır falan dedi. ama dünki o çektiğim resimde yine pırtlamıştı. sıkma canını bak gör seninde çıkar yine 1-2 güne hatta daha şişmiş gibi gelir sana:29:

evet canım annemde aynısını dedi bebiş yorulmuştur güvenli biyere saklanmıştır dedi halsiz kaldığımızdan demekki accık küçülüyolar..ben panik adamım yaa bunlarla uğraşmak istemiyorum:1:Allahım beterinden saklasın tabii...fişşeeek gibi olmak istiyorum bennnnn:49::49:
bakalım artık şişer göbüşşşş

bende hep onu hayal edio..
şöyle masaj yatağı olsa..tam göbek kısmı boşlu olsa..
Göbek bi yerle temas etmeden havada boşlukta olsa...çiğnetsek ölece...yinede zararı olurmuki:1::1::1:

vallaha bilmiyomki bebem.arada esime yumruklatiyom agriyan yerleri:1::1: ise yariyo agrim diniyo biraz

kızlar yaff şimdiden yatamıyoruz ilerki aylarda kendimi düşünemiyorum valla dün sabah bulantıyla kalktım evde kustum işe giderken otobüste kustum yine bişeyler oluyor bana :43:

günaydın kızlarrrr...
kötü bir 4 gün geçirdim kabuslar gördüm artık şimdi biraz daha iyiyim ama öksürüğüm devam ediyor..göbüşüm küçülmüş durumda resmen:43::43:
sizinde sabahları kalktığınızda göbüşünüz yumuşakmı oluyo???

evet canım annemde aynısını dedi bebiş yorulmuştur güvenli biyere saklanmıştır dedi halsiz kaldığımızdan demekki accık küçülüyolar..ben panik adamım yaa bunlarla uğraşmak istemiyorum:1:Allahım beterinden saklasın tabii...fişşeeek gibi olmak istiyorum bennnnn:49::49:
bakalım artık şişer göbüşşşş

Anlamayamadım ben de şu mide bulantılarını 24. haftaya girdim bana mısın demiyor dün de böğürdüm geçen hafta 2 kere çıkartmıştım söylemesi ayıp nedir bizim bu çilemiz hiç böyle balayı da hiç görmemiştim :19: :19:

tuni geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah, petuşun dediği gibi kiloda bile bu kadar fark olabilirken göbüştede sabahları fark olabilir o yüzden hiç endişelenme derim.

ah tatlim ya hic deme ya.tembeller cidden.bide ben senden daha buyugum dusun 22 haftam bitti.ama sen bence 2 haftaya kesin hissedersin.benim bu gidisle hic umudum yok:52:canm ultrasonun bi zarari yok diye okudm ben.ne kadar dogrudur bilemicm ama.ses dalgalarinin goruntuye yansimasiymis.radyasyon yaymiyomus yani.kaynim doktor.onada sormustum.ama sonucta teknolojik bi alet illa bi zarari vardir
DR UMLA YAZIŞMAM BU KONUDAKİ;
BEN:cmt günü yapılan detaylı ultrasonda görüntüler cd ye kaydedilememiş.
şimdi hastaneden aradılar yrn 17:40 da gelin 15-20 dk yeniden çekim yapıcaz diye.
ok dedim ama içim rahat etmedi.
şimdi 12 kasımda en son size gelmiştik muayeneye.
24 kasımda acildeki dr ultrasonla baktı
26 kasımda detaylı ultrason olduk yarım saat.
3 hafta sonra size yeniden kontrol gelicez.
bide yrn akşam bi daha ultrasona girersek çok fazla olurmu acaba? bebeğe bi zararı olurmu bu kadar sık ultrasona girmenin?
DR. UM:Ultrasonografinin bilinen herhangi bir zararı yok, çünkü ses dalgası gönderiliyor.

:)))
ya kızlar bi akıl verin sağlık ocağından aradılar aşı için öğleden sonra çağırdılar iş yerinden de izin alamıyorum üsteleyip yüz göz de olmak istemiyorum bu aşıyı olmasam ne olur sizce

pekiii sağlık ocağına başka gün gelebilmeyi önerdinmi?
yada iş yerinin yanındaki sağlık ocağına aldır kaydını..ben öyle yaptım...mesai 9 da başlıo..8 de açılıolar o arada hallettim işimi...aşımı yaptırdım..
iş yerinede minnet etmedim bu sayede..
bana dr um yaptırmamı önerdi..

DR UMLA YAZIŞMAM BU KONUDAKİ;
BEN:cmt günü yapılan detaylı ultrasonda görüntüler cd ye kaydedilememiş.
şimdi hastaneden aradılar yrn 17:40 da gelin 15-20 dk yeniden çekim yapıcaz diye.
ok dedim ama içim rahat etmedi.
şimdi 12 kasımda en son size gelmiştik muayeneye.
24 kasımda acildeki dr ultrasonla baktı
26 kasımda detaylı ultrason olduk yarım saat.
3 hafta sonra size yeniden kontrol gelicez.
bide yrn akşam bi daha ultrasona girersek çok fazla olurmu acaba? bebeğe bi zararı olurmu bu kadar sık ultrasona girmenin?
DR. UM:Ultrasonografinin bilinen herhangi bir zararı yok, çünkü ses dalgası gönderiliyor.

:)))

pekiii sağlık ocağına başka gün gelebilmeyi önerdinmi?
yada iş yerinin yanındaki sağlık ocağına aldır kaydını..ben öyle yaptım...mesai 9 da başlıo..8 de açılıolar o arada hallettim işimi...aşımı yaptırdım..
iş yerinede minnet etmedim bu sayede..
bana dr um yaptırmamı önerdi..

başka gün olsada izin almam gerekecek müdürüm izin konusunda çok sıkı sinirlerimi bozdu sabah sabah... yakınlarda da yok ki bildiğim kadarıyla sağlık ocağı off yaaa

ah tatlim ya hic deme ya.tembeller cidden.bide ben senden daha buyugum dusun 22 haftam bitti.ama sen bence 2 haftaya kesin hissedersin.benim bu gidisle hic umudum yok:52:canm ultrasonun bi zarari yok diye okudm ben.ne kadar dogrudur bilemicm ama.ses dalgalarinin goruntuye yansimasiymis.radyasyon yaymiyomus yani.kaynim doktor.onada sormustum.ama sonucta teknolojik bi alet illa bi zarari vardir

inş. hissederim tatlım yaaa sağlıklı olsunlarda geç hissedeyim hiç önemli değil benim için ..
randevum 2 hafta sonra detaylı için o yüzden bida ultrasona girmiyim dedim..olmadı dediğin gibi bi kalp sesini dinlerim sağlık ocağında inş.

PETUS seninle aramizda tam 1 hafta var.SATIN 30 haziranmi.benimki 7 temmuz

evet cnm..30 haziran:))
bende tam hafta hesaplıodum hee, yakaladın beni resmen..diodum yrn 24. hafta başlıo...
38. haftada doğursam amanınnnnn kaldı 14 hafta:18::18::18: die kendimi havaya sokuodum..
ama hafta olarak bakınca çok az ya...14 hafta nedir ya...14 haftacık yani:53::53::53:

petusum bilmiomki bebem.ben ayda bir girdm hep ultrasona.simdiye kadar.oyle ayrintili filanda olmuyo burda.ama ins yoktur bi zarari

başka gün olsada izin almam gerekecek müdürüm izin konusunda çok sıkı sinirlerimi bozdu sabah sabah... yakınlarda da yok ki bildiğim kadarıyla sağlık ocağı off yaaa

cnm ist. da her mahallede varmış aile sağlığı merkezi...illa vardır yakınında bi netten bak..bi öğlen arasında falan halletmeye çalış..
bende izin almak istemedim, o nedenle bu yola başvurdum..hiç bişi yapmıosun..yerini öğren git.
ben geldim aşı olcam hamileyim, kendi sağlık ocağıma çalıştığım için gidemiorum, hem kaydımı alın hemde aşımı yapın de..

bende tam hafta hesaplıodum hee, yakaladın beni resmen..diodum yrn 24. hafta başlıo...
38. haftada doğursam amanınnnnn kaldı 14 hafta:18::18::18: die kendimi havaya sokuodum..
ama hafta olarak bakınca çok az ya...14 hafta nedir ya...14 haftacık yani:53::53::53:

ayyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı yaaaaaaaaaa:18::18:
ama süperrrrr ozamanlar gelsin gelsinnnn gelsinn şu aralık bitince zaten nisan hemen gelivercekmiş gibime geliyo bana :1:

cnm ist. da her mahallede varmış aile sağlığı merkezi...illa vardır yakınında bi netten bak..bi öğlen arasında falan halletmeye çalış..
bende izin almak istemedim, o nedenle bu yola başvurdum..hiç bişi yapmıosun..yerini öğren git.
ben geldim aşı olcam hamileyim, kendi sağlık ocağıma çalıştığım için gidemiorum, hem kaydımı alın hemde aşımı yapın de..

bilmiyorum ki bi deniyim bakim şansımı araştırayım tşk petuşş

evet ya cok cabuk geciyo zaman.bana ilk aylar hic gecmiyodu.karnm ne zaman buyucek vs.ama simdi 5 ay bitti dusun.senin 14 haftan varsa benimde 15.neeee
cok az kalmis yaaaa:52::52:

ayyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı yaaaaaaaaaa:18::18:
ama süperrrrr ozamanlar gelsin gelsinnnn gelsinn şu aralık bitince zaten nisan hemen gelivercekmiş gibime geliyo bana :1:

aralıkda çabuk geçio sanki hıı...ne zmn ayın 8 i oldu anlamadım ben...:24::24::24:
ben nisanı hiç hesaba katmıom zaten tuni...mart 20 benim gözümdeki tarih:)))

günaydın......
ya bişey söyliycem benim çok canım yanıyo, çünkü basur olmuşum :((((((

gecmis olsun bebem yaa.bende o kadar su iciyom.genede kabizlk oluyo anlamiyomki.hamielelikte illa yasiyosun tuvalet sorunu.kacis yok.
ins gecer en kisa zamanda.bol su ic.aci,baharatli yeme.bol meyve ye.

nasılsınız bayanlar
tarifsiz bir diş ağrım var
konuşamıyorum
minoset verdi dktor iç dedi
ama içmemek için direniyorum
28. hafatya kadar tedavi olabilirsin dedi
kararsızım
olsam mı beklesem mi
ilerde daha artarsa ağrı
erken doğuma kadar götürebilir
duramıyorum ya

Back