• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben kocama kıyamam iki kaşığından birini kıramam
adamın elinde olsa zaten elleri kolları dolu gelir
eve harcar kendine harcar bana harcar

ama tutumlu olmayan kocalar veya başkalarına yediren kocalar için
kırabilen kırmalıdır bence de

ben çıkıyorum kızlar
oğlumla kız annelerini öpüyor :38:
paşa annelerine de slmlar iletiyoruz :42:

kızlar ya cumartesi dr. kontrolum var bende öğle arası gidip ağda yaptırdım, öldüm ama yaaaaaaaaaa hiç bu kadar acılı olmamıştı, hamileliktenmiş ,resmen heryerimden ter aktı, bağırmamak için kendimi o kadar sıktım ki anlatamam, bu hamilelik neymiş böle yaaaaaaaaaa..........

yaaa ben size ne söylemeyi unuttum :50::50:

kafam yok ki yerinde
ben ctsiden beri göbeğimin 3 parmak altından güçsüz tekmeler yemekteyimmm
:46::46:

kızlar ya cumartesi dr. kontrolum var bende öğle arası gidip ağda yaptırdım, öldüm ama yaaaaaaaaaa hiç bu kadar acılı olmamıştı, hamileliktenmiş ,resmen heryerimden ter aktı, bağırmamak için kendimi o kadar sıktım ki anlatamam, bu hamilelik neymiş böle yaaaaaaaaaa..........
:46::46::46::46:
tebrik koyyorum sana gosenay..

yaaa ben size ne söylemeyi unuttum :50::50:

kafam yok ki yerinde
ben ctsiden beri göbeğimin 3 parmak altından güçsüz tekmeler yemekteyimmm
:46::46:

bide nil e tebrik koyyorum o zmn:46::46::46:

:46::46::46::46:
tebrik koyyorum sana gosenay..

niye tebrik aldım :))))

ya ben acısından kaşlarımı aldıramadım bayramda yahu....
hassaslaştık mı ne....

cesaretinden ötürü yani bebem..
ben aynen zeynep gibi kaşımı aldırıken ağlama noktasına geliom hamile olduğumdan buyana..
çok acıo..ben zaten kukuma basıodum jilleti, ama koltuk altı bacak vs. onları ağdayla alıodum..
geçenlerde ağdayı bacağıma bi yapıştırdım çekene kadar akla karayı seçtim...ağladım çekemiom die..
o gün bugün orayıda jiletle tanıştırdım..bi koltuk altım acımıo, orada ağdaya devam..
yani kukuyu geçtim zatende tek tasam şu bacaklarımı ağdalatmam gerek bi an önce...doğumda doğumdan sonra hayatta uğraşamam... çok kafama takıorum şu anda bu mevzuyu..ama çok acıo:53::53::53:

ben aynen zeynep gibi kaşımı aldırıken ağlama noktasına geliom hamile olduğumdan buyana..
çok acıo..ben zaten kukuma basıodum jilleti, ama koltuk altı bacak vs. onları ağdayla alıodum..
geçenlerde ağdayı bacağıma bi yapıştırdım çekene kadar akla karayı seçtim...ağladım çekemiom die..
o gün bugün orayıda jiletle tanıştırdım..bi koltuk altım acımıo, orada ağdaya devam..
yani kukuyu geçtim zatende tek tasam şu bacaklarımı ağdalatmam gerek bi an önce...doğumda doğumdan sonra hayatta uğraşamam... çok kafama takıorum şu anda bu mevzuyu..ama çok acıo:53::53::53:

canım kendin yapma git yaptır, kendin yapınca olmuyo zaten hiç, onlar bi anda çekiyolar ya daha kolay olyo.....

bende bacaklarımı alana kadar ter içinde kaldım

hem eğilemiyorum hem çekemiyorum
kuför şırak şırak alıyo

canım kendin yapma git yaptır, kendin yapınca olmuyo zaten hiç, onlar bi anda çekiyolar ya daha kolay olyo.....

bende bacaklarımı alana kadar ter içinde kaldım

hem eğilemiyorum hem çekemiyorum
kuför şırak şırak alıyo

öylle yapcam zatende gitmek için o ilk adımı atamaıom...
bak avuçlarım terledi yine...yani normal doğum yapmaktan daha çok ürkütüo bu olay şu anda beni:18::18:

size süper bi tavsiye kaşınızı aldırmaya gitmeden önce evde çok göze batan lüzumsuzları yavaş yavaş tek tek kendiniz alın. kuaför çabuk bitsin diye ikili üçlü çekiyo çok acıyo. siz kabasını alın o düzeltmeyi yapsın inanın daha az acıyo.

ağdaya gelince ben düşük tehlikesi yüzünden 2 ay progesteron kullandım accayip kıllandırdı ilk ağda denememde kuaför çınladı çığlıklarımdan ama ikinci gidişimde o kadar az çıkmışlardı ki hamilelik yüzünden pek acımadı. yani ilkine katlanabilir ve arayı uzatmazsanız çok acımıyo bacak kolaltı.

bikini bölgesi ise şu hayatta çözümünü bulamadığım tek konu. ense kesme makinası ve jiletle hallediyodum bugüne kadar ama artık göbüğümden göremiyom kör berber gibi kesiyom herbi yerimi napsam bilmiiyom. kuaför aaa çok kolay hallederim dedi, sen beni bilmiyon çok acıyo hiç yaptırmışlığım yok dedim. ben neler gördüm hallederim dedi. nerdeyse donumu indircekti. şimdi acelem var bacakları halledelim haftaya gelirim dedim. bacak kısmında o kadar çığlık attım ki kız vazgeçtim hiç bulaştırma beni bu işe jilete devam dedi :26::31:

peki biz doğumda napcaz???

size süper bi tavsiye kaşınızı aldırmaya gitmeden önce evde çok göze batan lüzumsuzları yavaş yavaş tek tek kendiniz alın. kuaför çabuk bitsin diye ikili üçlü çekiyo çok acıyo. siz kabasını alın o düzeltmeyi yapsın inanın daha az acıyo.

ağdaya gelince ben düşük tehlikesi yüzünden 2 ay progesteron kullandım accayip kıllandırdı ilk ağda denememde kuaför çınladı çığlıklarımdan ama ikinci gidişimde o kadar az çıkmışlardı ki hamilelik yüzünden pek acımadı. yani ilkine katlanabilir ve arayı uzatmazsanız çok acımıyo bacak kolaltı.

bikini bölgesi ise şu hayatta çözümünü bulamadığım tek konu. ense kesme makinası ve jiletle hallediyodum bugüne kadar ama artık göbüğümden göremiyom kör berber gibi kesiyom herbi yerimi napsam bilmiiyom. kuaför aaa çok kolay hallederim dedi, sen beni bilmiyon çok acıyo hiç yaptırmışlığım yok dedim. ben neler gördüm hallederim dedi. nerdeyse donumu indircekti. şimdi acelem var bacakları halledelim haftaya gelirim dedim. bacak kısmında o kadar çığlık attım ki kız vazgeçtim hiç bulaştırma beni bu işe jilete devam dedi :26::31:

peki biz doğumda napcaz???

demekki hamile kalmadan önce gidip heryerini lazer yaptırmak lazımmış ohhhh temiz temiz, ikinci için bi tecrübe ;))

ben varya doğumdan sonra lazere gitmek istiyorum...
Uğraşmak istemiyorum ya püffff :50:

ya ben aslında kuku içinde senede 1-2 kere gidiodum kuföre çok acımıodu..(tabi bu 1-2 kere yanlış anlaşılmasın, tatile falan giderken ağdaylada aldırıodum, o anlamda yani:))
hamile olduğumu öğrendiğimde gidim dedim..
sonra bi okudum ağda düşük tehlikesi yapıo die..orayı hepden koyverdim..yani göbekten göremediğimde nasıl olcak jiletle o olay hala bi muammaaaa:5::5::5:

bacağımıda hep kendim alıodum..şimdi jiletle alınca utanıom kuaföre gitmeye..
aslında neler görüolarda utanıom..kendim de nasıl alcam bilmom..doğum zamanı nasıl olcak bilmom.
offf gosenay ya yarama tuz bastın resmen şu anda....:14::14::14:

Son düzenleme:
ya ben aslında kuku içinde senede 1-2 kere gidiodum kuföre çok acımıodu..
hamile olduğumu öğrendiğimde gidim dedim..
sonra bi okudum ağda düşük tehlikesi yapıo die..orayı hepden koyverdim..yani göbekten göremediğimde nasıl olcak jiletle o olay hala bi muammaaaa:5::5::5:

bacağımıda hep kendim alıodum..şimdi jiletle alınca utanıom kuaföre gitmeye..
aslında neler görüolarda utanıom..kendim de nasıl alcam bilmom..doğum zamanı nasıl olcak bilmom.
offf gosenay ya yarama tuz bastın resmen şu anda....:14::14::14:

Petuş karşına ayna koyup öle alıcan ben başladım bile :9: Ablamlardan tecrübeliyim :52:

kızlarrrr size bişi soriciğimm..

babam bana bi bitki çayı getirmiş doğadan<2dan.

içinde siyah çay,tarçın,karanfil,zencefil,rezene,karabiber ve baharat aroması var..

birde kakule ve aspir diye bşey var ama onlar ne bilmiyorum..

sizce içmelimiyim bu bitki çayını içinde zararlı bişey yok gibime geldi bana ama genede bi bilginiz vardır diye sormak istedim??

Back
X