Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok artıkk
petuş üniversiteye 19 yaşında başlasa çocuk en fazla 9 yaşındadır![]()
benimkini annem kesin kediye köpeğe atmıştır sanırım...hiç sormadım, oda bişi demdi hiç
ama yeğeniminkini ben gerçekten marmara da okudum, okurken bahçesine gömdüm:))
eeeee ben şimdi selçuk üni. mi gömcem((( hani iyi de şöle yapsak petuş teyzesi ben sana kargoyla göndersem sen boğaziçi nin bahçesine gömüversen haaa...............
evet ya o kısmı benimde gözlerimi pörtletti..sağol petuş ya
dediğin gibi insan kaynaklarına falan sormak lazım o zaman. ay ne stresli bi işmiş bu ya
neyse daha 10 haftamız var relaks olalım
bide Allah korusun erken doğum olursa doğum öncesi iznimizden yararlanmıyomuşuz
Allah göstermesin
kız yok evde duran bağımı gömdü dedim
teyzesi halası al petuş hazır o üniye gidiyoken bizim oğlanın evde duran bağınıda gömmü didi acaba![]()
daha 5 yaşında..bi numarasını görmedik henüz:)))
mantıklı..
afferin kız afferin sana...
biliom...
ama o bebeği 20 günde yıkar hale gelme durumunu benimde kapmam lazım..
doğumdan sonra anne abla kayınvalide max. 20 gün kalsınlar yanımda istiom.
dedim yıkamayı öğretin bana ben gerisini hallederim, sonra iznim bitene kadar kimseyi istemiom yanımda
dağılınnnnnnnn didim![]()
yok cnm ya...en iisi neresiyse oraya gömeriz...benimkini annem kesin kediye köpeğe atmıştır sanırım...hiç sormadım, oda bişi demdi hiç
ama yeğeniminkini ben gerçekten marmara da okudum, okurken bahçesine gömdüm:))
eeeee ben şimdi selçuk üni. mi gömcem((( hani iyi de şöle yapsak petuş teyzesi ben sana kargoyla göndersem sen boğaziçi nin bahçesine gömüversen haaa...............
toplayalım bağları, tek bi elden gömelim bari, ben yaparım no panic...
doktor göbei düştükten sonra 40'ı çıkana kadar hergün yıkayın diyor canım..
bence yanında suyunu dökmeye biri olsa iyi olur..eşinde yapar gerçi ama birinin sana bayaa yardım etmesi lazım...
kovadaki suyu bile götürüp banyoya döküp yıkıcak etrafa sıçrayan suları silecek..yani yeni doğum yaptığın için kalkıp iş yapman zor..
bide biz nisanın başında doğum yapcas yaa baya soğuk olur:18:
babası yardım eder bana:))
biz zaten eşimle kavga ederiz kesin sen yıkıcan ben yıkıcam die...:))
evet cnm geçen yılki gibi olursa soğuk olur mayısda dahil..
evet ya o kısmı benimde gözlerimi pörtletti..allah hayırlısından versin..
yok yok bebik doğdu abla gönder dedim :))
yani üniversite bahçesine göbek bağı gömülür kızlarrr, yeni işim bu, sloganım: gönderin göbek bağını, gömelim en kralından:))
doktor göbei düştükten sonra 40'ı çıkana kadar hergün yıkayın diyor canım..
bence yanında suyunu dökmeye biri olsa iyi olur..eşinde yapar gerçi ama birinin sana bayaa yardım etmesi lazım...
kovadaki suyu bile götürüp banyoya döküp yıkıcak etrafa sıçrayan suları silecek..yani yeni doğum yaptığın için kalkıp iş yapman zor..
bide biz nisanın başında doğum yapcas yaa baya soğuk olur:18:
yok cnm ya...en iisi neresiyse oraya gömeriz...
toplayalım bağları, tek bi elden gömelim bari, ben yaparım no panic...
babası yardım eder bana:))
biz zaten eşimle kavga ederiz kesin sen yıkıcan ben yıkıcam die...:))
evet cnm geçen yılki gibi olursa soğuk olur mayısda dahil..
ay bizimkiler ne güzel zamana denk geliyo dimi haziran-temmus- ağustos yazın bol bol bıcı bıcı yaptırırzı![]()
evt soğuk olur,parisss sadece petuş ve ben deil tünm nisan annelerini kastettim
ama nisanın başıyla sonu yine farkediyor yani..
BANADA O SAHNE ÇOK DUYGUSAL GELİO YA..
BİDE DOĞUM SONRASI DÜŞÜNSENE ELİNDE Bİ BEBEK VE KOCANLA GÖZ GÖZE GELİOSUN.
TANRIMMMMMMMM
hıı ne zmnmış nerdeymişki bu...bende ocak aynı beklom alışveriş vs. için..
cnm bende detaylı araştırmadım bu konuyu henüz ama öyle biliyorum devletten alınyomuş...
dimek gömüyosunuzzz:26:
benim annem okulun bahçesine attım göbeeni diyoo,atılırmı be qadınkimbilir hangi kuda kuşa yem oldu göbeemm
![]()
evt soğuk olur,parisss sadece petuş ve ben deil tünm nisan annelerini kastettim
ama nisanın başıyla sonu yine farkediyor yani..
anlamadım yaf:26:
bizimkiler derken bütün nisan yavrularını kastettim. hani aralıkta şubatta doğum yapanlar olcek ya onlarınki soğuğa denk geliyo onu didiydim:26:
benim doktorum ben vereceğim dedi bsns,özele gidiyorum ben,dur bir araştırayım:44:
ahhhaaa
bak işte okul bahçesine atılınca sen okulu okumuşsun..
ama göbek bağının sonu meçhul sen gibi..
çalışcanmı çalışmıcanmı belli değil..
aynen çıkmış bak![]()
anlamadım yaf:26:
bizimkiler derken bütün nisan yavrularını kastettim. hani aralıkta şubatta doğum yapanlar olcek ya onlarınki soğuğa denk geliyo onu didiydim:26:
kayınvaliden yada ablan alsın canım,özel bölgeyi de tüy dökücü kremle al,olmadı kuaföre git
ben hayatımda bikini bölgesini 1 kere yaptırdım düğünden önce
onda da resmen eşşek gibi anırdım :26::26::26::26::26:
ya jiletle alıp gitsek olma mı ya? sancım ya da suyum geldiği anda duşa girip 2 dk'da hallederiz. doğurana kadar da uzamaz herhalde. olma mı böyle hıı? valla ben hep böyle düşünüyodum :))
katılıyorum aarkadaşım vaktin yaklaştı mı al tertemiz olmasa bile idare etsinleryok be kızlar bence doğumu beklemeyin ne zaman geleceği bellimi olur
bakarsın başka biyerdeyken doğum sancısı tutar:18::18::18::18::18::18::18::18:
ben bikini hariç her yeri ağda yapıorum oraya da jilet
o dönemde de kocişden yardım alacam yapamam filan diyo ama el mahkum
peki göbek bölgesindeki tüylere napıosunuz kızlar hiç sevmiom onları yaa bi de şimdi ultrason olsun evde oğluşumu severken olsun habire gözümün önündeler![]()
oda takımı alack arkadaşlar ne zaman almayı düşünüyorsunuz? benm bu ay günüm var da. gelen paralarla alayım diyorum. yani sipariş vereceğim ocakta falan gelir sanırım. sizce erken mi??
selam güzellikler![]()
geçmişi okudum geldimmm
kayınvalide mieşin alsın canım ben şimdiden söylüyorum o da ben yapamam diyo ama başka şansımız yok kuaföre gidemem
düğün öncesi bile başlattım baktım dayanamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti canı cehenneme dedim dayadım jilete yarısında
meğer kremi filan varmış ne bilem :26:
o telaşenin içinde nasıl yapacaksın bence olmasssssssss
cnm göbekteki kıllara dokunulmaz die duymuştum ben..doğumdan sonra kendiliğinden dökülyomuş..şimdi alırsan vs. kalıcı bir tüy sorunu oluomuş..yani 9 ay görmemezlikten gelin sonra zaten dökülüo die duydum...katılıyorum aarkadaşım vaktin yaklaştı mı al tertemiz olmasa bile idare etsinler
ben bikini hariç her yeri ağda yapıorum oraya da jilet
o dönemde de kocişden yardım alacam yapamam filan diyo ama el mahkum
peki göbek bölgesindeki tüylere napıosunuz kızlar hiç sevmiom onları yaa bi de şimdi ultrason olsun evde oğluşumu severken olsun habire gözümün önündeler![]()
oda takımı alack arkadaşlar ne zaman almayı düşünüyorsunuz? benm bu ay günüm var da. gelen paralarla alayım diyorum. yani sipariş vereceğim ocakta falan gelir sanırım. sizce erken mi??
cnm alcanmı yaptırcanmı...
yaptırcaksan zaten en az 2 önceden hazır olsun havalanması gerekiomuş diolar..
ben oda yapmıcam ama beşik ve dolap alıcam yatak odama koycam.
benimde ocak ayında günüm var..ocakda almayı planlıyoruz bizde...
8. ayın sonuna kadar her işim bitirmiş olmayı planlıyorum..yataktı, giysiydi, şekerdi, süsdü..
yani anca olurmuş gibi gelio bu saydıklarım 2,5 ayda....