Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN 17. haftanın sonunda hissetmeye başlamıştım ilk..
sonrasındada hep artarak devam etti..
şu anda belli bi düzeni var, gün boyu çok hareketli akşam saat 9 dan sonra hiç kıpırtısı olmuo...sbh da 9 gibi falab başlıo..
ama kıyaslama cnm kendini kimseyle...sonuçta içerde her bebeğin pozisyonu farklı..
evet yapıldı
şeker yüklemen yapıldımı..banada dr um şeker yüklemsi yapılcak sonra en kolay kısmı kalıo..bi tek doğurmak kalıo demişti![]()
gözün aydın canımgunaydın kızlar :) cumartesi günü detaylı ultrasonumuz vardı. herşey yolunda çok şükür kızım 25 cm 437 gr olmuş. pek güzel bir poz verdi sol profilden :) minicik çenesi elleri kulakları kocaman dudakları allahımm şahaneydi. yakşalık 30-35 dk sürdü. doktorumuz çok ilgilendi sağolsun. herşeyi açıklayarak ilerledi muayenede.
bu arada kızlar doktoruma elevit bende kabızlık yaptığı için kullanmak istemediğimi söyledim. ferplexfol kullanıyorum dedim. istemiyoısan kullanma ferplexfol ihtiyacını karşılar ama beslenmene dikkat etmen gerekiyor dedi.
ilişki için ağrı ve kanama yoksa ara vermenize gerek yok dedi.
günaydın kuzularrr herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum..
kızlar benim 1 haftadır öksürüğüm geçmedi kuru kuru öksürüyorum hala ve afedersiniz büyük tuvaletimi ve idrarımı yaparken kalkmama yakın kasıklarım ağrıyor hala..geçen hafta idrarda enfeksiyon çıkmıştı acaba hala devammı ediyor bilemedim..
sizce doktora gitmelimiyim??
günaydın cnm..bence git enfeksiyon için.
bana dr um geçmezse gel demişti..yada ilacı kullandın bitti sonra yeniden oldu o zmnda gel demişti...
ya gideyim diye düşünüyorum ama devlete gidicem idrar için bu sefer doktor ultrasonla bakmak isterse bebeğe bi zararı olurmu yaa?? geçen haftada bu idrar sıkıntısı içi gittiğimde bakmıştı bebeğe haftaya cumada detaylımız var..şimdi bebeğe gene bakarsa bi zarraı olurmu acaba diye korkuyorum?
olmaz inş. cnm..
bende bu aralar arka arkaya çok girdim..sordum dr uma olmaz ses dalgasıyla yapılan bişi ultrason dedi..
internette olmaz die yazıo..allaha emanetler:)))
baktırmak istemiosan bide baktırma cnm..söylersin..idrar yolu enfeksiyonu vardı, ilacı kullandım bitti ama kasık ağrım geçmedi, testi yenileyebilirmiyiz bakabilirmiyiz enfeksiyon geçmişmi die dersin...önce testi yapar..enfeksiyon problemi görünmezse ultrasonla bakar..
günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar?
detaylı ultrasınumuzda geçti çok şükür...
Şimdi 1 ay sonra gideceğiz doktor amcamıza...
Şeker yüklemesi 28. haftada dedi...
Detaylı ultrasonda gıcık olduğum tek konu cd oldu
cdye yazdı ama hep siyah beyaz
bir pozumuz vardı renkli o yok ya
Bide izin konusunu sordum eşi aşşağıdaydı ya dedim
ama eşi çıkmış bebişimin.... bir doktor daha onayladı çok şükür...
37. haftaya kadar çalışma izni verilmiyomuş dedim
Doktorda sen canını sıkma dedi, ayarlıyoruz biz çalışmak istersen , şimdi bunları kafana takma rahat ol dedi
günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar?
Doktorda sen canını sıkma dedi, ayarlıyoruz biz çalışmak istersen , şimdi bunları kafana takma rahat ol dedi
gözün aydın datlım..
bende h. sonu toktordaydım..eşini sordum cuk dedi çıkmamış henüz..ama tehlike yaratacak bi yerde deil için rahat olsun didi...çıkar zamanla dedi..
izin olayınada sevindim guzu...en kötü senin bu toktoru bulurum:)))
hadi gözün aydın cnm..![]()
günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar?
evet yapıldı
erken oldu biraz ama sanırım bir sorun olmaz olsa yapmazdı yaneeeeee
gözün aydın canım
son aya kadar devam ilişkide sorun olmazsa
ben eşime diyorum ki mayıs sonuna kadar tatil yapsak adamın gözleri açıldı daha şimdiden miiiiiii
bana detaylı bakılmadı sorun olmaz sanırım renkli baktı 15-20 dk sürdü gene ayrıntılı dedi
ama o kadar uzun sürmedi
ama canım yandı
adam bastırdı da bastırdı o kadar uzun dayanamazdı
ayrıyeten doktorda baktı mı tekrar
bana bakmadı
raporu inceledi o kadar