• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gunaydın kızlar :) cumartesi günü detaylı ultrasonumuz vardı. herşey yolunda çok şükür kızım 25 cm 437 gr olmuş:nazar:. pek güzel bir poz verdi sol profilden :) minicik çenesi elleri kulakları kocaman dudakları allahımm şahaneydi. yakşalık 30-35 dk sürdü. doktorumuz çok ilgilendi sağolsun. herşeyi açıklayarak ilerledi muayenede.
bu arada kızlar doktoruma elevit bende kabızlık yaptığı için kullanmak istemediğimi söyledim. ferplexfol kullanıyorum dedim. istemiyoısan kullanma ferplexfol ihtiyacını karşılar ama beslenmene dikkat etmen gerekiyor dedi.
ilişki için ağrı ve kanama yoksa ara vermenize gerek yok dedi.

BEN 17. haftanın sonunda hissetmeye başlamıştım ilk..
sonrasındada hep artarak devam etti..
şu anda belli bi düzeni var, gün boyu çok hareketli akşam saat 9 dan sonra hiç kıpırtısı olmuo...sbh da 9 gibi falab başlıo..
ama kıyaslama cnm kendini kimseyle...sonuçta içerde her bebeğin pozisyonu farklı..

canım ben de 17.haftamdayken hissetmeye başlamıştım ama simdi azaldı acaba ikiz bebiklerim yerleri daraldığı için mi fazla hareket edemiyorlar gerçi daha küçükler ama ne bileyim hissetmediğim zaman husursuz hissediyorm Rabbim meleklerimi korur inşallah

günaydın kuzularrr herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum..
kızlar benim 1 haftadır öksürüğüm geçmedi kuru kuru öksürüyorum hala ve afedersiniz büyük tuvaletimi ve idrarımı yaparken kalkmama yakın kasıklarım ağrıyor hala..geçen hafta idrarda enfeksiyon çıkmıştı acaba hala devammı ediyor bilemedim..
sizce doktora gitmelimiyim??

:50::50::50:

şeker yüklemen yapıldımı..banada dr um şeker yüklemsi yapılcak sonra en kolay kısmı kalıo..bi tek doğurmak kalıo demişti:33::33::33:
evet yapıldı
erken oldu biraz ama sanırım bir sorun olmaz olsa yapmazdı yaneeeeee

gunaydın kızlar :) cumartesi günü detaylı ultrasonumuz vardı. herşey yolunda çok şükür kızım 25 cm 437 gr olmuş:nazar:. pek güzel bir poz verdi sol profilden :) minicik çenesi elleri kulakları kocaman dudakları allahımm şahaneydi. yakşalık 30-35 dk sürdü. doktorumuz çok ilgilendi sağolsun. herşeyi açıklayarak ilerledi muayenede.
bu arada kızlar doktoruma elevit bende kabızlık yaptığı için kullanmak istemediğimi söyledim. ferplexfol kullanıyorum dedim. istemiyoısan kullanma ferplexfol ihtiyacını karşılar ama beslenmene dikkat etmen gerekiyor dedi.
ilişki için ağrı ve kanama yoksa ara vermenize gerek yok dedi.
gözün aydın canım
son aya kadar devam ilişkide sorun olmazsa
ben eşime diyorum ki mayıs sonuna kadar tatil yapsak adamın gözleri açıldı daha şimdiden miiiiiii

bana detaylı bakılmadı sorun olmaz sanırım renkli baktı 15-20 dk sürdü gene ayrıntılı dedi
ama o kadar uzun sürmedi
ama canım yandı
adam bastırdı da bastırdı o kadar uzun dayanamazdı
ayrıyeten doktorda baktı mı tekrar
bana bakmadı
raporu inceledi o kadar

günaydın kuzularrr herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum..
kızlar benim 1 haftadır öksürüğüm geçmedi kuru kuru öksürüyorum hala ve afedersiniz büyük tuvaletimi ve idrarımı yaparken kalkmama yakın kasıklarım ağrıyor hala..geçen hafta idrarda enfeksiyon çıkmıştı acaba hala devammı ediyor bilemedim..
sizce doktora gitmelimiyim??

günaydın cnm..bence git enfeksiyon için.
bana dr um geçmezse gel demişti..yada ilacı kullandın bitti sonra yeniden oldu o zmnda gel demişti...

Günaydın anne adayları bende bebeğimi görmek istiyorum ya daha 2 haftamız var o zmn şeker yüklemesi de yapılacak :emir_bebek:herkes ne kadar çok şey almış benim oğluşumun bi tek çorabı bilem yokkk :25: :43:

günaydın cnm..bence git enfeksiyon için.
bana dr um geçmezse gel demişti..yada ilacı kullandın bitti sonra yeniden oldu o zmnda gel demişti...

ya gideyim diye düşünüyorum ama devlete gidicem idrar için bu sefer doktor ultrasonla bakmak isterse bebeğe bi zararı olurmu yaa?? geçen haftada bu idrar sıkıntısı içi gittiğimde bakmıştı bebeğe haftaya cumada detaylımız var..şimdi bebeğe gene bakarsa bi zarraı olurmu acaba diye korkuyorum?

doktora sormayı unuttum balık yağı içmeli miyim diye iyi mi yeni geldi aklıma

Omega-3 (Alfa linolenik asit): Yağlı balıklar ve deniz ürünleri (özellikle uskumru, sardalye, hamsi ve somon gibi) ceviz, badem, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut, mısır, mısır unu, keten tohumu yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli ve yeşil yapraklı sebzelerde bulunuyor.
hafta bir gün etli kuru fasulye
1 gün nohut
1 gün ıspanak
1 gün pırasa
1 gün balık
her akşam salata
her gün 3-4 tane ceviz
yersek yeterli olur değil mi yaaaa
nohut yemiyorum epeydir
yapmam lazımmmm
lahana sarması da harika olur amma
ben yapamam kiiiii
annem olsa ohhhhh ne güzel yapardı

ya gideyim diye düşünüyorum ama devlete gidicem idrar için bu sefer doktor ultrasonla bakmak isterse bebeğe bi zararı olurmu yaa?? geçen haftada bu idrar sıkıntısı içi gittiğimde bakmıştı bebeğe haftaya cumada detaylımız var..şimdi bebeğe gene bakarsa bi zarraı olurmu acaba diye korkuyorum?

olmaz inş. cnm..
bende bu aralar arka arkaya çok girdim..sordum dr uma olmaz ses dalgasıyla yapılan bişi ultrason dedi..
internette olmaz die yazıo..allaha emanetler:)))
baktırmak istemiosan bide baktırma cnm..söylersin..idrar yolu enfeksiyonu vardı, ilacı kullandım bitti ama kasık ağrım geçmedi, testi yenileyebilirmiyiz bakabilirmiyiz enfeksiyon geçmişmi die dersin...önce testi yapar..enfeksiyon problemi görünmezse ultrasonla bakar..

olmaz inş. cnm..
bende bu aralar arka arkaya çok girdim..sordum dr uma olmaz ses dalgasıyla yapılan bişi ultrason dedi..
internette olmaz die yazıo..allaha emanetler:)))
baktırmak istemiosan bide baktırma cnm..söylersin..idrar yolu enfeksiyonu vardı, ilacı kullandım bitti ama kasık ağrım geçmedi, testi yenileyebilirmiyiz bakabilirmiyiz enfeksiyon geçmişmi die dersin...önce testi yapar..enfeksiyon problemi görünmezse ultrasonla bakar..

tamam kuzum benim saol ben gideyim ozaman öpüyorum:1:

günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar?

detaylı ultrasınumuzda geçti çok şükür...
Şimdi 1 ay sonra gideceğiz doktor amcamıza...
Şeker yüklemesi 28. haftada dedi...

Detaylı ultrasonda gıcık olduğum tek konu cd oldu
cdye yazdı ama hep siyah beyaz
bir pozumuz vardı renkli o yok ya

Bide izin konusunu sordum eşi aşşağıdaydı ya dedim
ama eşi çıkmış bebişimin.... bir doktor daha onayladı çok şükür...
37. haftaya kadar çalışma izni verilmiyomuş dedim
Doktorda sen canını sıkma dedi, ayarlıyoruz biz çalışmak istersen , şimdi bunları kafana takma rahat ol dedi

günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar?

Doktorda sen canını sıkma dedi, ayarlıyoruz biz çalışmak istersen , şimdi bunları kafana takma rahat ol dedi

gözün aydın datlım..
bende h. sonu toktordaydım..eşini sordum cuk dedi çıkmamış henüz..ama tehlike yaratacak bi yerde deil için rahat olsun didi...çıkar zamanla dedi..
izin olayınada sevindim guzu...en kötü senin bu toktoru bulurum:)))
hadi gözün aydın cnm..:46::46::46:

günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar?

geçmiş olsunnn
gözün aydın canımm
biz istedikten sonra verirler sanırım izin işini ya. bende en çok onu takıyom bu aralar kafaya.
ayrıca kontrollere devlete gitcektim ama gitmicem normal doktoruma devam edicem kontrollere ya oda rapor verir sanırım gide gele kankito olduk:1:
devlettede doğumda muhatap olcam bi tek.:1:
bide ben eşi nerdeymiş bebemin bi sorayım hiç sormadım.:26:

gözün aydın datlım..
bende h. sonu toktordaydım..eşini sordum cuk dedi çıkmamış henüz..ama tehlike yaratacak bi yerde deil için rahat olsun didi...çıkar zamanla dedi..
izin olayınada sevindim guzu...en kötü senin bu toktoru bulurum:)))
hadi gözün aydın cnm..:46::46::46:

sağol canım benimm...

ben de geçen haftayı bi özet geçeyim..
ayrıntılı ultrasonumuz vardı perşembe günü.. petuş iletmiştir gerçi size :1: binlerce kere şükürler olsun ki kızım çok sağlıklı..
400 gram ama:44: zayıf mı biraz ne..
sonra sonraa sonraaa.. hayalimdeki oda takımını aldım.. kocişim sürpriz yaptı.. alamam çok pahalı ne gerek var diye sinirlerimi bozuyordu benim.. ben de ikna olmuştum aslında.. tayin isteyeceğimiz için gittiğim yerden alırım diyordum.. pek çok yere beşik şifonyer bakmaya gittik ama bir türlü beğenemedik.. sonra çekti arabayı maskoyaa..
hadeee aldık gitti.. 20 gün sonra falan teslim edecekler.. cibinlik ve tavan lambasını da hediye aldık :35: o kadar para verdik gerçi:37:
yani eksiklerimizin büyük bir bölümünü tamamladık.. perde ve halı kaldı üç beş ufak şeyler daha..
sonra da prensesimi beklemek kalıyor..

günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar?

tekrardan gözünaydın datlumm :21:

evet yapıldı
erken oldu biraz ama sanırım bir sorun olmaz olsa yapmazdı yaneeeeee

gözün aydın canım
son aya kadar devam ilişkide sorun olmazsa
ben eşime diyorum ki mayıs sonuna kadar tatil yapsak adamın gözleri açıldı daha şimdiden miiiiiii

bana detaylı bakılmadı sorun olmaz sanırım renkli baktı 15-20 dk sürdü gene ayrıntılı dedi
ama o kadar uzun sürmedi
ama canım yandı
adam bastırdı da bastırdı o kadar uzun dayanamazdı
ayrıyeten doktorda baktı mı tekrar
bana bakmadı
raporu inceledi o kadar

benim doktorum rapor vermedi.
şöyle anlatayım ben 5. ayıma kadar başka bir doktora gidiyordum. yalnız bigün aradım doktorumu randevu almak için burdan ayrıldı dediler. cebini aradım evet ayrıldım ama birkaç gün sonra yeni yerimle ilgili sana bilgi dönücem dedi. bekledim aramadı. ben aradım açmadı. tesadüf o arada karın agrılarım vardı cok tedırdın oldum aradım acmadı defalarca aradım donmedi. daha sonra araştırdım çok tavsiye edilen şimdiki doktorumu buldum. doktoruma da anlattım bunları hak verdi tabı bana ama meslektaşına da laf soyletmıyor tabı. neyse bu doktorla devam etmeye karar verdim. ilgili, bilgili, samimi bir doktor onun da iki tane kızı varmış hayırlısı olur inşallah

günaydın.....
bizde cumartesi kontrole gittik, herşey yolundaymış oğlumu gördük aynı babasına benziyo, Dr. amcamız çok sağlıklı olduğunu bide çok iyi beslediğimi söyledi, bende mutlu oldum,bidahaki kopntrole şeker yüklemesi yapılcak...bu arada geçen hafta bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı, antibiyotik kullandım, az önce tekrar gidip tahlil yaptırdım, hiç geçmemiş yaaa çok canım sıkıldı,iltihap var, bakteri var...sizlerde mutlaka ara ara tahlil yaptırın bence..............

Back
X