bende günlük ped kullanıyordum:44::44::44:
37+0 zaten 37. haftanın son günü olyor...
walla benim bu konuda net bi fikrim yok...internetten araştırdım biraz ama herkes farklı bişi yazmış..
32. hafta gelsin artık dr ada iş yerinin personel işlerinde sorecem bakem..bi bilen çıkar sanırsam

yok öyle değil 37+0 dan önce doktorlar zaten yazmıyor
benim
37+0 23 mart
40+0 13 nisan
arada tam 3 hafta var
ben diyelim 4 nisanda doğum yaptım
13-4 9 gün yanıyor
ve ayın 4 ünden itibaren 13 hafta doğum sonrası izin sayılıyor
birde 37+0 dan sonra yani 37+6 da ayrılırsan 6 günde fazladan çalışıyosun
ben raporu 19 mart olarak yazdırmayı düşünüyorum
ayarlayan doktorlar varmış bunu
ama 32 haftada raporu yazdırırken bunun hesabı yapılmalı doktorla
ilk doğumumda 10 gün erken oldu ve ben 10 gün erken işe başladım
ağzım yandı yaniiiiiiiiiii
kızlar bu pazar günüm var benm

(( para geleceği için çok mutluyum ama çok yoruluyorum artık nasıl altından kalkacağım heyecan içindeyim :) aah aaah nerde eski günler :) her güne bir iş koydum bugün koltuklar silineek ama zor geliyor

(
gelsin paracıklar desene
kızlar bir soru sorucam.eşim 3 ay önce ameliyat olmuştu yarın doktora gidicez doktor röntgen isteyebilir acaba röntgen çekildikten sonra eşimin yanında durmam sakıncalı mı?bildiğimiz röntgen emar falan değil hani kafam karıştı eşim hastaneye gelme diyoo bende gitmek istiyorum.doktoruma ulaşamıyorum.bilgisi yada görüşü olan var mıdır?
zaten röntgen çekilen yere giremezsin
film çekilsede çekilmese de
eşin giyinsin dışarı kendi çıksın
detaylıya girerken hep röntgen çekilen yerler vardı dedim bu nasıl iş
kapı kapalı kurşundan bişey olmaz dedi görevli
peki kapı altından bu ışın çıkmıyo mu dedim
röntgenlerin olduğu koridora girmek bile bana göre yanlış
ama benim bildiğim iş yeri saymıyor yani senin sezeryan tarihin önceden belliyse o güne göre 3 hafta geri gidiliyor..ama tabii ekstra durumlarda yanma ihtimali olabilir haklısın..bi de ben devlet memuruyum sonra da rapor almayı düşünüyorum eğer önceden alırsam yıllık rapor hakkımdan düşüyo sanırım
canım bildiğim başıma gelen yazılan raporlara ve doğum tarihine göre ayarlanıyo bu durum
ben işçiyim ama
bir öğretmen arkadaşım vardı onunda yandı günü
37.hafta daki raporu ne kadar erken alırsak o kadar az çalışıyoruz
doğumdan sonrada 13 hafta izin hakkımız var zaten yok ben 10 gün erken doğurdum 13 hafta alayım 10 gün daha alayım yok yani