sen mersindemisin:)) memleketim...
evet mersindeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen mersindemisin:)) memleketim...
Bizimki başlarda daha çok sert tekmeler savuruyordu son günlerde balık gibi kayıyor sürekli yeri mi daraldı acaba
Ya bir de ben 50 kg ile başladım hamileliğime ve 56 kg oldum ama son 2 haftadır 1 gr bile almadım. Bu normal mi sizce ?
Çünkü her sabah aç karnına düzenli tartılıyorum ve 2 hafta öncesine kadar hep farklı rakamlar görürken 2 haftadır 56'dan 1 gr şaşmadı.
evet mersindeyim.
günün sorusunu sorcam...bebiklere iç çamaşı ne zmn giydirimeye başlanır...hani ilk başlarda çıtçıtlı body giyyolar ya o hem atlet hem ton yerine geçiomu?
geçtiği için giydirilmiomu? giydiriliosa ne zmn giydirilmeye başlanıo:44::44::44:
![]()
24-28. haftalar arası diye okumuştum netten..kızlar şeker yüklemesi hangi haftada yapılıyordu.
bilmiyorum ama hastane çıkışlarında da ton olduğuna göre hemen giyilebiyor demekki...
Kızlar benim mide yanmalarımda çok ciddi arttı,
Nasıl çözümler buldunuz yanmalarınıza ?
arkadaşlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız bu zamana lkadr kaç kilo aldınız 21 haftada ben 7 kilo aldım zaten kilom yüksektii canım sıkılıorr![]()
bende yanma problemi yok cnm..Kızlar benim mide yanmalarımda çok ciddi arttı,
günaydııınnnn şişkooo garıılaaaaa :*
ne güzel ya maşşallah:2:ben 2,5 kilo aldım henüz.....
arkadaşlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız bu zamana lkadr kaç kilo aldınız 21 haftada ben 7 kilo aldım zaten kilom yüksektii canım sıkılıorr![]()
canım bundan 2 hafta önce basladı bende de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.acı-turşu gibi şeyler yemiyorum acıkcası rahatsız ediyor birde dr bana rennie verdi onu kullanıyorum eskisine göre rahatım çünkü bende bulantı bile baslamıstı yanmalardan dolayı.Kızlar benim mide yanmalarımda çok ciddi arttı,
24-28. haftalar arası diye okumuştum netten..
ama daha erken yaptırnalr oldu aramızda..
anladım canım saol .
hııı..tecrübeli annelere soralım o vakıt...
Kızlar benim mide yanmalarımda çok ciddi arttı,
kızlar şeker yüklemesi hangi haftada yapılıyordu.
inş canım ya psikolojim bozuluo tartıya cıkasım gelmior vallabence 7 kilo çok değil cnm..
aramızda haftalar önce 10 u devirenler var yani öyle düşün
benim 24. haftam bitio...6 kilo aldım bende...bende iriceyim ama üzülmüom yani, verriz inş:)