• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bizimki başlarda daha çok sert tekmeler savuruyordu son günlerde balık gibi kayıyor sürekli yeri mi daraldı acaba :emir_bebek:

Ya bir de ben 50 kg ile başladım hamileliğime ve 56 kg oldum ama son 2 haftadır 1 gr bile almadım. Bu normal mi sizce ?
Çünkü her sabah aç karnına düzenli tartılıyorum ve 2 hafta öncesine kadar hep farklı rakamlar görürken 2 haftadır 56'dan 1 gr şaşmadı.

bildiğim kadarıyla herzaman her hafta ve de ay kilo alcan diye bir olay yok. zaten biraz yavaşladı heralde büyümeleri. panik yapma.

günün sorusunu sorcam...bebiklere iç çamaşı ne zmn giydirimeye başlanır...hani ilk başlarda çıtçıtlı body giyyolar ya o hem atlet hem ton yerine geçiomu?
geçtiği için giydirilmiomu? giydiriliosa ne zmn giydirilmeye başlanıo:44::44::44:

evet mersindeyim.

:16::16::16::16:

günün sorusunu sorcam...bebiklere iç çamaşı ne zmn giydirimeye başlanır...hani ilk başlarda çıtçıtlı body giyyolar ya o hem atlet hem ton yerine geçiomu?
geçtiği için giydirilmiomu? giydiriliosa ne zmn giydirilmeye başlanıo:44::44::44:

:16::16::16::16:

:17::17::17::17:
bilmiyorum ama hastane çıkışlarında da ton olduğuna göre hemen giyilebiyor demekki...

Kızlar benim mide yanmalarımda çok ciddi arttı,
Nasıl çözümler buldunuz yanmalarınıza ?

gaviscon şurup içiyorum, hatta artık midemin neye reaksiyon verdiğini öğrendim daha ağrı-yanma başlamadan içiyorum çok iyi geliyor. rennie içenler de var aslında onu da denemeyi düşünüyorum dr'una danış istersen...

arkadaşlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız bu zamana lkadr kaç kilo aldınız 21 haftada ben 7 kilo aldım zaten kilom yüksektii canım sıkılıorr:19:

bende yanma problemi yok cnm..
benim öğürtülerim bitmeyince 3-4 hafta önce dr renei vermişti..2 hafta içtim ii geldi..bıraktım şimdi içmeyi...öğürtü bitti çok şükür...ama yanma problemi yok..
renei yada gaviscon kullanabilirsin bence dr una danışıp..
günaydııınnnn şişkooo garıılaaaaa :*

ayy menzil akşam eve gittim senin avatarı görünce çok güldüm ya...alkolikmi hamilemi belli değil..ama çok datlu:))

arkadaşlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız bu zamana lkadr kaç kilo aldınız 21 haftada ben 7 kilo aldım zaten kilom yüksektii canım sıkılıorr:19:

bence 7 kilo çok değil cnm..
aramızda haftalar önce 10 u devirenler var yani öyle düşün:1::1::1:
benim 24. haftam bitio...6 kilo aldım bende...bende iriceyim ama üzülmüom yani, verriz inş:)

canım bundan 2 hafta önce basladı bende de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.acı-turşu gibi şeyler yemiyorum acıkcası rahatsız ediyor birde dr bana rennie verdi onu kullanıyorum eskisine göre rahatım çünkü bende bulantı bile baslamıstı yanmalardan dolayı.

24-28. haftalar arası diye okumuştum netten..
ama daha erken yaptırnalr oldu aramızda..
anladım canım saol .

hııı..tecrübeli annelere soralım o vakıt...

ben kızımda dogar dogmaz gıydırdım dogrusu.

normalde de mide hastası (reflu) oldugum için 3. ayımdan beri ileri derecede yanmalar yasıyorum bende.
dokunan dokunmayan diye ayıramıyorum gebelikte.
ne yersem gırtlagım patlayacak gibi yanıyo ve sonuc olarak bende gaviscon surup kullanıyorum.
canım gunde 4 defa kullanabiliyosun surubu ama ben dişimi sıkıp en fazla 2 defa içiyorum.
kesinliklede tavsiye ederim tabikide druna danısmalısın öncelikle..

ben 1 kilo aldim sadece ama cok memnunum cunku yeterince fazla kilom var zaten :) ilk hamileliklerde kilo daha hizli aliniyo bundan eminim,,,, ikinci hamileligimde :49: 6 kilo almistim umarim simdide 6 yi gecmeden tamamlarim :) ilk hamileligimden kizimin hatirasi 22 kiloyla kalakaldim veremedim zaten :)

ay günün sorusu yine petuşcuğumdan gelmiş
maşallah zehir gibi kafa var kadında.. kritik sorular soruyoo gacı..
hemen annemi aradım ben.. almış bile don atlet.. atleti bilmem ama don giydirmek gerekirmiş..
bezin de kaymasını sıkı sıkı tutmasını sağlarmış.. zaten ben almıştım 3 tane yandan cırt cırtlı don..0-3 aylık.. göndermiştim size fotosunu.. anneannesi de almış.. demek ki giydiriliyoo.. $[img][3][1][234x321].webp buydu aldığım.. zeyno memo mu ne markası netten aldım

Back
X