2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaaaa bunlar çok janjanlı olmuş..pırıl pırıl...
vede orjinal..bunlar asmalımı, mıknatıslımı...çok beğendim..
anlaşma ihtimalimiz nedir??????:))))
slm kızlar,okuldan geleli geçmişi okuyom, konu kilo ve donnnn galiba.PETUŞŞŞ nerden buluyon bu soruları ya :1: bende merak ettim almak gerek mi don diye? ya bu ara da bende hiç kilo almadım daha 67 ile hamile kaldım hala 67 yim :52: :52:

cnm olay aynen şöyle cereyan etti.
yine her sbhki rutin alışveriş sitesi kontrollerimi yaparken (öhö öhö pardon vizyonumu genişletirken)
aaa bi baktım don astılyo...benim kızında hiç donu yok..
bi yoklim dedim şu hurşikleri almışlarmı?
anammm hepsi almış, kimsede demioki bu listelerde don yazmıo ben aldım sizde alın gerekmiş felan..
ben burda akşama kadar araştırmacı gazateci
2 kelime öğrensem yazıom buraya kızlar bakın böleymiş böleymiş die.
yazarmıyım bundan sonra..hıhhhh:19::19::19::19:

nassı güzel olmmuş nassı.. ellerine sağlık.. bayıldım valla.. nasıl yaptın ki bunu böyle cicili..

eminönü'nden malzeme aldık; dışta görünen bebek tulumu, içi için tül ve lavanta, dışınakristal emzik, arkasına mıknatıs.
tüle lavanta doldurup saten kurdele il sıkıca bağladık tulumun içine yerleştirdik. silikon tabancası ile önüne emzik arkasına mıknatıs yapıştırdık 100 tanesi 100 liraya mal oldu, hazıırını 200 liraya satıyorlardı :13:

yaaaa bunlar çok janjanlı olmuş..pırıl pırıl...
vede orjinal..bunlar asmalımı, mıknatıslımı...çok beğendim..
anlaşma ihtimalimiz nedir??????:))))

cnm olay aynen şöyle cereyan etti.
yine her sbhki rutin alışveriş sitesi kontrollerimi yaparken (öhö öhö pardon vizyonumu genişletirken)
aaa bi baktım don astılyo...benim kızında hiç donu yok..
bi yoklim dedim şu hurşikleri almışlarmı?
anammm hepsi almış, kimsede demioki bu listelerde don yazmıo ben aldım sizde alın gerekmiş felan..
ben burda akşama kadar araştırmacı gazateci
2 kelime öğrensem yazıom buraya kızlar bakın böleymiş böleymiş die.
yazarmıyım bundan sonra..hıhhhh:19::19::19::19:

yaz yaz,yazık bize öğreniyoz işte.sen hangi siteden alışveriş yapıyon?ben bu ara çok gerginim ya sizde sinir durumu nasıl :53: :53:

eminönü'nden malzeme aldık; dışta görünen bebek tulumu, içi için tül ve lavanta, dışınakristal emzik, arkasına mıknatıs.
tüle lavanta doldurup saten kurdele il sıkıca bağladık tulumun içine yerleştirdik. silikon tabancası ile önüne emzik arkasına mıknatıs yapıştırdık 100 tanesi 100 liraya mal oldu, hazıırını 200 liraya satıyorlardı :13:
ben çok beğendim walla, eline sağlık.
bende lavantalı ve mıknatıslı kokoş bişi arıodum..bebek figurlu..
aradığım şeyleri aynı anda bulamamıştım hiç..petuş bunu beğendi..
şartlarını alayım :42:
walla sana şöyle diim ben kafama yatan bişi bulsam tanesine 3-4 lira bayılabilirim.
100 tane yaptırcam..50 -50 2 çeşit istiyorum..
ocak ayında eminönüne gidicem..ocakdan sonra konuşalım bu mevzuyu hıı:))
yaz yaz,yazık bize öğreniyoz işte.sen hangi siteden alışveriş yapıyon?ben bu ara çok gerginim ya sizde sinir durumu nasıl :53: :53:

cnm ben çok alışveriş yapmıom internetten ama çok bakıom:) denk gelirse bişi alıom.
hergün mutlaka ne var ne yok die markafoni, limango, daybuyday, unnado, minimoy, joker bi yokluom:)

ben çok beğendim walla, eline sağlık.
bende lavantalı ve mıknatıslı kokoş bişi arıodum..bebek figurlu..
aradığım şeyleri aynı anda bulamamıştım hiç..petuş bunu beğendi..
walla sana şöyle diim ben kafama yatan bişi bulsam tanesine 3-4 lira bayılabilirim.
100 tane yaptırcam..50 -50 2 çeşit istiyorum..
ocak ayında eminönüne gidicem..ocakdan sonra konuşalım bu mevzuyu hıı:))

eminönü'nde 3-4 farklı mağazadan bakabilirsin, fiyatlar genelde aynı azcık da pazarlık yapıyosun hallouyo :13:
100 taneyi 2 kişi sohbet ede ede 3-4 saatte hazırladık.
ama bebek kurabiyesi bu kadar kolay olmadı malesef, canımız çıktı, e tecrübesizlik de var işin içinde :49:

bi de tulum dışında yanlış hatırlamıyosam bebek arabası şekli filan vardı aynısının, hem yarı yarıya hem de takım olur :28:

eminönü'nde 3-4 farklı mağazadan bakabilirsin, fiyatlar genelde aynı azcık da pazarlık yapıyosun hallouyo :13:
100 taneyi 2 kişi sohbet ede ede 3-4 saatte hazırladık.
ama bebek kurabiyesi bu kadar kolay olmadı malesef, canımız çıktı, e tecrübesizlik de var işin içinde :49:

bi de tulum dışında yanlış hatırlamıyosam bebek arabası şekli filan vardı aynısının, hem yarı yarıya hem de takım olur :28:

ya netten bakıyorum hani işte bu dediğim bi model denk gelse bi şekilde yaparım yani..yada yapan birine yaptırrım ama
hiç denk gelmedi...çok abartı, sadelikten uzak şeyler var..
elinize yüreğinize sağlık canım..

kızlar ben bugün fenalardayım, kronik bronşitim sabah beri kapıyı tıklıyo evde yok gibi yaptım ama her an bacadan sızmaya kalkabilir. enerjim azalıyo, şimdi kocaman bi bardak ballı süt yapacağım içtikten sonra da hooop yatak, kocam işten gelince uyandırır yemeğimizi yedirir bebikimle bana üstüne nane-limon güzel bi ter atar gece de ıhlamurumu içer yatarım. yarın sabah kontrolüm var, inş dr halimi görüp insafa gelir de şifa niyetine bi ilaç yazar şöle yan etkisiz yan etkisiz :2:

mutluluktan ölmek üzereyiiimmmmmmmmmmmmm :) 1 kilo vermişim 74 kiloyum artık :)):):):):):):)):):):):):):)

yarın drdan gelince daha net yazıcam ama :))

nefes egzersizleri için ebru şallıyı izlicem :D veriyoruzzz huuuuuuu...
alıyoruzzz hiiiiiii.....
aaallllll... veeeaarrrrr...
sacma garıııı :D

yalannnnnnnnnnnn söylüyor bu gadın yalannnnnnnnnnnnn :27::27::27::27:

petuuşşşşş..
vallahi yalan değil ben hep dra giderken eczaneye ugruyorum orda tartılıp gidiyorum
dr kilona bakalım deyince şimdi tartıldım su kaa diyorum hep dogru cıkıyo :)
yani tartının bozuk olma ihtimalide yok
bugunde dısarı cıkmısken eczanenin önunden geciyodum burda da bayagı içerlenmiş olucam ki
eczaneye daldım :)
veee 74üm vallahi 1 kilo vermişim bu ara cok yuruyus yapıyorum evde de egzersiz sanırsam ondan :)
ve son olarakk
oooooohhhhh yyeeeaaaahhhh :D

nefes egzersizleri için ebru şallıyı izlicem :D veriyoruzzz huuuuuuu...
alıyoruzzz hiiiiiii.....
aaallllll... veeeaarrrrr...
sacma garıııı :D

ayyyy ya...deli ya..manyaq ya...
ufak tefek bişi olsan keşkede seni cebimde taşısam..
böyle gün boyu beni güldürsen, maskot gibi yani bi yerde:31::31::31:

inanmıyacaksın ama ben rapor hazırlıoyorum...kafam dosyanın içinde..:53:
gözümde nette bebek şekeri arıo:52:
wayyy arkadaş ne kaa baktım bu şekerlere, hala karar verebilmiş değilim...hala gönlümü çelen bişi çıkmadı karşıma:31::31:

bende bendeee:50:
birgün kendim yapıcam diyorum,bir gün amaaan onunla kim uğraşıcak hazırını alırım diyorum ama neeee karar vermiş değilim kesinn:22:

Valla bende hem burnumu siliyom hem önümde dosyam arada işliyorum hem de netteyim...Çok yoruldum kızlar yaa bu nezle ne böle ya çeşme gibi burnum kıpkırmızı oldu bi yandan oğluşum tekme atıyor :emir_bebek: Çok bitkiniiiiiiiim saat 5 olsa da çıksam üf ya:14:

geçmiş olsun tatlım yaa..normalde de nefes almak zorlaşıyorken nezle grip çok zorrr:25:

ben deterjan için bakmıştım..gadınlar genelde hacışakir bebiki tavsiye edio sanırsam...
aa yüksene bakem bi bakem nasılmış..

ben de oğluma hacışakir kullandım,annemde bana kullanmış..sanırım geçmişten bugüne değişmeden gelen tek şey bu..hatta kullanmadığım duş jeli vs kalmadı ama gel görkiii beyaz sabunum gibi hiç biri gıcır gıcır yapmıoo:24::24:

öyle bişey yazdın ki yorum yazamadık kitlendik :53::53:
heheheheh
:1::1::1::1:

yok yefrum yaaaaa
minik böcüm
mikinik annem (gıcık oluyorum ben şimdiden 2. çocuğu yaparsam 35ime denk gelecekdiye :57::57::57:)

bende kitabımız çıkıyor
son rötüşları yapıyoruz
hassas bir iş
dönüp bakamıyorum
:54::54:

ne yazdım kiii ben:26:gerçeklere ayna tuttum sadeceee:27::1:
ne kitabıymış bu hıımm:44:

kızlar benim göbek deliği gittikçe başkalaşım geçiriyor,dışarı fırtlamasına az kaldı,biçimsiz tuhaf bi görünüşü var :1::49:

güzell:46:
senin gibi arkadaşım olsa sırtım yere gelmez zaten:1:

kızlar ben bugün fenalardayım, kronik bronşitim sabah beri kapıyı tıklıyo evde yok gibi yaptım ama her an bacadan sızmaya kalkabilir. enerjim azalıyo, şimdi kocaman bi bardak ballı süt yapacağım içtikten sonra da hooop yatak, kocam işten gelince uyandırır yemeğimizi yedirir bebikimle bana üstüne nane-limon güzel bi ter atar gece de ıhlamurumu içer yatarım. yarın sabah kontrolüm var, inş dr halimi görüp insafa gelir de şifa niyetine bi ilaç yazar şöle yan etkisiz yan etkisiz :2:

dikkat et kendine kuzumm:54::54:
qocana söyle iyi baksın sana:29:

petuuşşşşş..
vallahi yalan değil ben hep dra giderken eczaneye ugruyorum orda tartılıp gidiyorum
dr kilona bakalım deyince şimdi tartıldım su kaa diyorum hep dogru cıkıyo :)
yani tartının bozuk olma ihtimalide yok
bugunde dısarı cıkmısken eczanenin önunden geciyodum burda da bayagı içerlenmiş olucam ki
eczaneye daldım :)
veee 74üm vallahi 1 kilo vermişim bu ara cok yuruyus yapıyorum evde de egzersiz sanırsam ondan :)
ve son olarakk
oooooohhhhh yyeeeaaaahhhh :D

way way way...
bak hele sen menzile..
yok ben bıraktım, artık gönlümce yiyom felan diodun hani..hani hııı sorarım sana hani..:20::20:
hatun yürüomuş, evde sipor yapıomuşda bize yalan gonuşuomuş.
ebru şallının nasıl nefes alıp verdiğini yoksa nerden bilcek demi yani..benimkide lafmı...heççç
way anam wayyyy:19::19::19:

Back
X