Merhaba benim ikinci hamileliğim aranıza yeni katılıyorum 9 yaşında bir kızım var Korse konusunu duyunca yazmak istedim 2003 de doğum yaptım ve sezeryanla yaptım yaşlı bir doktorum vardı vefat etti Allah rahmet eylesin çok güveniyordum kendisine ve sezeryan da olsa bana korsenle gel demişti. Doğumdan hemen sonra iki hemşire gelip karnımı katlanmış bir çarşafla sıkıca sardılar ve sonrasında da hastaneden çıkarken korsemi giydim çok rahat etmiştim. Aynı gün ayağa kalktım hastanede dolaştığımı görenler bile normal doğum yapmış ne güzel dolaşıyor demişlerdi. Hiç sıkıntım olmadı göbişim de kalmamıştı. Bu doğumumda sezeryanla olacak ve ben korsemi kullanacağım.Tabii doktorunuz ne derse o olur:)sevgiler hepinize
korseyi alırken de doum öncesi kilonuza göre bi rbeden büyük korse almaya çalışın derim benim doğum sonrası çok az kilom kalmıştı umarım bunda da öyle olur.
ilkinde 14 kilo ile tamamladım bu sefer sanırım 17 civarında olacak. 33. haftadayız ve 14 kilo aldım:)ama eski korselerimi kullanacağım:)
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn:)
Böyle tecrübeli annelerden bazı şeyleri duyunca insan ikna oluyor,demekki sezeryan da olsak takabiliriz korse,bu tecrübenizi dikkate alıcam.teşekkür ederim