2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hıhh..sanki eskiden spinal vardı,zamane doktorlarıda iice işin kolayına kaçıyolar artıkın:33:

iş başa düşünce seve seve yapıyosun işte zeynocum..:ssz:
bugün k.pederim önümüzdeki hafta sonu bi operasyon yapalım senin eve dedi,çocuk gibi sevindim walla:emir_bebek::1:
Allah başka hallere düşürüpte ele muhtaç bırakmasın:ssz:

aminnn aminnn canımmm

peluşları silkeleyip nevresimleri hallettim şekerim,şimdide süpürgeyi açıcam...hemde sizle çene çalıyom burda:27:
idmanlıyım ben,her hafta yapıyom bunları..önceden 2 günde bir yapardım ahh ah,can sıkıntısı işte:ssz::1:
yemedim fazla ama turda atıyom yinede karnım taşş

ne diyelim o zaman sana kocaman bi :nazar::nazar::nazar:

merhaba nette araştırırken, bebek kurabiyesi için izmitte tek yer var demişsin orayı öğrenebilirmiyim, izmitte yaşıyorumda teşekkür ederim:16:

Günaydın kızlar:48:

Bende 2 gundur ara ara olan mide bulantıları oluyor baya rahatsız edici aynı durum yaşayan varmı ?

yaa kızlar aklıma takılan bişi var biz şimdi doktorumla spinal sezeryan olmasına karar verdik yani belden aşağısı uyuşacak 1 saat kadar görecem ama son 1 aydır sırtüstü uzun süre yatamıyorum ultrasonda bakılırken bile kontrol için başım dönüyo hemen gözlerim kararıyo midem bulanıyo e şimdi bi saat öyle nası durcam doktor genel anestezi yapmam diyo acil olmadan napcam ben

Dün kontrolümde ben de çok rahatsız oldum sırtüstü yatarken nefesim daraldı. Ama spinal yaparken mutlaka bir ayar yapıyolardır zaten tansiyonun falan çok düşük olursa genele çevirir hemen sen sıkıntı yapma onu şimdiden. Bizimki genel olacak doktordan doktora değişiyo valla bizimki de hiç kafanı karıştırma spinal epidural falan dedi benim yöntemime güven dedi ben de zaten genel istiyodum işime geldi.

ben de yemek yaptım,banyoyu temizledim daha doğrusu ne zamandır duşkabin i temizlemek istiyodum,gaza geldim,iyi oldu:16: şimdi mola verdim,birazdan da ütü yapıcam,ama artık ortalığı toplamak zorluyo insanı gerçekten :31:

Merhaba Nisan Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?

Dün kontrolümde ben de çok rahatsız oldum sırtüstü yatarken nefesim daraldı. Ama spinal yaparken mutlaka bir ayar yapıyolardır zaten tansiyonun falan çok düşük olursa genele çevirir hemen sen sıkıntı yapma onu şimdiden. Bizimki genel olacak doktordan doktora değişiyo valla bizimki de hiç kafanı karıştırma spinal epidural falan dedi benim yöntemime güven dedi ben de zaten genel istiyodum işime geldi.

acil bi durum olursa genele geçilir hemen dimi haklısın canım onun çaresine doktor baksın artık ben yinede söyleyimde

aminnn aminnn canımmm

:29:

ne diyelim o zaman sana kocaman bi :nazar::nazar::nazar:

sağol canım,süpürgeyle,tualet banyo tmmdır.. yerleri silip tozu da alayım da oturup şööle güzel bi kahve içerim:54::54:

Günaydın kızlar:48:

Bende 2 gundur ara ara olan mide bulantıları oluyor baya rahatsız edici aynı durum yaşayan varmı ?

bende de oluyodu geçen haftalarda,sanırım bebek dönünce oluyomuş lollycim:40:

Cok sukur bugun 35. Haftaya girdik :21: bide bugun misafirlerimiz var, esim ev temizliyor bende ara ara uzanarak yemek yapiyorum :9:

Ayy ayaklarimda acaxip agriyor, balon gibide sismis :9:

Herkese Hayirli gunler kizlar cok is yapipta yormayin kendinizi :49:

selam kizlar kimse yok haftasonu diyemi yaaa.KK BAYANSU Cum gebelik cizelgeni nasil yaptin

selam kizlar kimse yok haftasonu diyemi yaaa.KK BAYANSU Cum gebelik cizelgeni nasil yaptin

bebeginizin tahmini dogum gununu bana soylerseniz ben su anda onu yapiyorum

:29:

sağol canım,süpürgeyle,tualet banyo tmmdır.. yerleri silip tozu da alayım da oturup şööle güzel bi kahve içerim:54::54:

bende de oluyodu geçen haftalarda,sanırım bebek dönünce oluyomuş lollycim:40:

donunce derken canım :26: bende nette araştırdım dogum oncesi brlirtilerinden biriymiş rahim acıldıkca mide bulantısı yaparmıs ne kadar dogru bilemem tabi. bende midemi üşüttüğümü düşünüyorum

donunce derken canım :26: bende nette araştırdım dogum oncesi brlirtilerinden biriymiş rahim acıldıkca mide bulantısı yaparmıs ne kadar dogru bilemem tabi. bende midemi üşüttüğümü düşünüyorum

nasıl yani doğum yakın mı demek oluyormuş bu???bnm de 2 gündür çok bulanıo midem dün sabah baya bi safra çıktı.bugün çıkarmadm ama yine genelde bi bulantı var...

Cok sukur bugun 35. Haftaya girdik :21: bide bugun misafirlerimiz var, esim ev temizliyor bende ara ara uzanarak yemek yapiyorum :9:

Ayy ayaklarimda acaxip agriyor, balon gibide sismis :9:

Herkese Hayirli gunler kizlar cok is yapipta yormayin kendinizi :49:

ben zaten çıkıp bi yürüyüş fln da yapmıyom,evin içinde de bişiler yapmasam çok hantallaşırım doktorum hareket et bol bol dedi...ağır bişi kesinlille kaldırmıyorum elimde bez bi o yana bi bu yana işte:1::1:
ama bayaa yol aldım teprik ediyorum kendimi bitti işim:46:

kazen'e başvuruyosun canım cvp vermiş zaten:44:

yani bebek büyüyor ve yaşam alanı daralıyor ya,hareket ettikçe döndükçe mide bulantısı yaparmış..bilimsel açıklaması kesin vardır da ben midem bulanıyo diye kime dediysem bebek dönüyodur dediler:26:

merhabalar benm bebeğimn tahmini doğum tarihi sat göre 22 nisan, ama doktora göre 15 nisan :S

bende de ultrasonla sat arasında 4 günlük fark var,sat a göre 34+1 ultrasona göre 34+5 im,doktora sordum ne anlama geliyo diye, sat a göre 20 nisan doğum tarihi ama 16 sında da doğabilir anlamına gelir dedi,önden ilerlemesi 20 nisandan sonra doğum başlamazsa 1 hafta beklenir mi yoksa doğum başlatılmalı mı bize bunun hakkında fikir verir dedi,sen ikisini de bil dedi

Back
X