2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şu an survivor'da yemek ödülü kazanmış yarışmacılar gibi yiyiyorum..bu temizlik beni çok acıktırdı:1::1:

yaa benim de midem çok bulanıyor birkaç gündür :53:
cnm doğuma giderken de kusup gitçem ben artık bunu iyice anladım.zaten 24.haftaya kadar düzenli kusma ve bulantılarım olmuştu.birkaç hafta rahat ettim.şimdi yine başladı...

merhaba kızlar bizde doktordan yeni geldik kızımla 2500 g olmuş gelişim normalmiş, nstyede girdim herşey yolunda dedi şükürler olsun doktor amcamız.. bu haftada çatı muayenesi olmadı bende sormadım :1: bizden haberler bu kadar teyzeleri...

merhaba kızlar bizde doktordan yeni geldik kızımla 2500 g olmuş gelişim normalmiş, nstyede girdim herşey yolunda dedi şükürler olsun doktor amcamız.. bu haftada çatı muayenesi olmadı bende sormadım :1: bizden haberler bu kadar teyzeleri...

maşallh canım bebişinee:nazar::nazar::nazar:
doğum şekli için birşey söyledimi yada bellimi

Saol canım. Bizim doktor söyledi tahmini doğum kilosunu ama şöyle bir sıkıntı var ki bizim doktor normalde kiloyu doğru söylemiyor :) Yani hep az söylüyor kafasından hesap yapıyor çünkü ultrasonu göstermiyor kiloyu. O da sanırım yanlış hesaplıyor. Geçen ay sırf bu kilo işi içime sinmedi diye başka doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi baya fark çıktı. İçim rahat artık 3200 gibi doğar dediğine göre ve hep az hesapladığına göre 3500 gr falan olur diyorum bizimki :) Son 1 ayda 700 gr almış bizimki.
Hatırladım canım inşallah memnun kalırsın. Hangi gün gelecek sana ? Belki önümüzdeki hafta ben de alabilirim.

Evet burada paylaşmıştın hatırladım kilosu için başka bir doktora gittiğini.az söylüyor ve 3200 dediyse süper ya...maşallah....için iyice rahat etmiştir artık,ben de çok merak ediyorum ne kadar oldu.
Şu anda evimi görsen vallahi ayıplarsın beni.aslında hemen almam lazım.dün için sözleşmiştik fakat ben hiç ilgilenecek gücü kendimde bulamadığım için annem yardımcı olacaktı,ama aksilik bu ya annemin de beli tutulmuş.biraz iyileşsin önümüzdeki hafta almak istiyorum.sana da bana da kolay gelsin.şu büyük işleri bir atlatsaydık gözümde büyüdü.

Arkadaslar ekte resmini goreceginiz Chicco KeyFit 30 Travel System (Chicco Cortina KeyFit 30 Travel System olarak da geciyor) kullananiniz ya da en azindan fiyatini bilen var mi? e-bebek gibi bircok siteye baktim ama bu modeli internette bulamadim. Turkiyede bu urunu goren ve fiyatini bilen varsa, bilgi verirse cok mutlu olurum.

Eki Görüntüle 364591

Merhaba bende bu arabadan aldim via port chicco dan aldim ben aldigimda fiyati 518 idi gecen gordum 620 olmus guzel yuksek arastirdigima gore yuksek olmasi iyimis cocuklar icin sadece katlandiginda biraz buyuk bir araba diger herseyi benim hosuma gitti..

byansu yeni fark ettim canım
konu sahibi sen olmuşsun iyi olmuş böyle
tüm konular da bağlantılarda ilk sayfaya konmuş iyi olmuş:nazar::nazar:

Masallah cnm bebisine:nazar::nazar:

naaptın kısss ablan gittiii mi petuşşş???

Gitti cnm dun aksam...annemde haftaya gelecek, bi hafta yalnizim:ssz::ssz:
Sen yrn kontrole gelcenmi? Yrn ben umraniyeye gidcem sanirim ya...eski calistigim yeki arkadaslatmi bi ziyaret edim diom dogurmazsam ama daha cvp vermedim, gel dediler bakalim...

Sen napiosun nasilsin..
Mmavlim, asi mavi sizler naslsiniz kizlar

Back
X