Geçmiş olsun canım, ben yeni atlattım ama doktoruna danış ben danışmıştım ilaç verdi kullanmayınca bronşite kadar ilerledi ve iğneler vurulmak zorunda kaldım o yüzden ihmal etmekızlar ya ben grip oldum offff:2::2::2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, ben yeni atlattım ama doktoruna danış ben danışmıştım ilaç verdi kullanmayınca bronşite kadar ilerledi ve iğneler vurulmak zorunda kaldım o yüzden ihmal etmekızlar ya ben grip oldum offff:2::2::2:
Ben de kullandığımda öyle bir durum yaşamıştım ama hamileliğin daha erken zamanındaydım. Ama şayet su geliyorsa sürekli gelir diyorlar sanki altına idrar yapıyor gibi bacaklarına kadar iniyormuş hemen panik olma cnmiyi geceler kizlar 31 haftalik hamileyim biraz once pijamamda iki el buyuklugunde islaklik gordum ,mantar icin fitil kullaniyordum ondan olabilir mi yoksa suyum mu geldi cok korkuyorum var mi aranizda fitil kullanan ve boyle bisey yasayan:18::18:
Geçmiş olsun canım, ben yeni atlattım ama doktoruna danış ben danışmıştım ilaç verdi kullanmayınca bronşite kadar ilerledi ve iğneler vurulmak zorunda kaldım o yüzden ihmal etme
geçmiş olsun canım bol c vitamini al dinlen hemen ilaç alma![]()
kızalr acayip başım ağrıyor. dün gece başladı. tansiyon olabilir mi?? çok fenayım.. imdaaattt![]()
byansu yeni fark ettim canım
konu sahibi sen olmuşsun iyi olmuş böyle
tüm konular da bağlantılarda ilk sayfaya konmuş iyi olmuş![]()
aaa bnde sen yazınca farkettim
gerçekten iyi olmuş![]()
tmm zaten buradaki tecrubeli bi annede rahim acılmasından kaynaklı oldugunu yazmıs bebim
kızlar ya ben grip oldum offff:2::2::2:
İyi Geceler Kızlar..
Gebelik Çizelgelerinize Bayıldım..![]()
selam nisan anneleri;
bende şubat annesiyim bizim doğumlarımız bitti, darısı başınıza kolay doğumlar diliyorum size..
çizelgelerinize bende bayıldım:129:
selam nisan anneleri;
bende şubat annesiyim bizim doğumlarımız bitti, darısı başınıza kolay doğumlar diliyorum size..
çizelgelerinize bende bayıldım:129:
merhaba bayanlar herkese iyi pazarlar
bugün bebeğimin odası geliyor inşallah.nasıl oldu çok merak ediyorum.biz çizip verdik marangoza modelini.bakalım nasıl bir şey gelcek.inş. içime siner....:18::18::18::26::44:
merhaba bayanlar herkese iyi pazarlar
bugün bebeğimin odası geliyor inşallah.nasıl oldu çok merak ediyorum.biz çizip verdik marangoza modelini.bakalım nasıl bir şey gelcek.inş. içime siner....:18::18::18::26::44:
insallah herkesin ve bebeklerin sagligi yerindedir., ve insallah bana kizmiyorsunuzdur, gelip 1.sorup gittigim icin.. simdi hepinizin fikirlerini isticem yine: benim 1.ay 8.günüm var daha, 10günü saymiyorum,hani 9.ay 10gün derler ya. benim bebisim hep sag tarafta, 1.tarafda toplaniyor,sagi cok seviyor, orda daha rahat ediyor herhalde. espri 1.tarafa: benim ebe gecen hep 1.tarafda olmasi iyi deyil dedi, beni biraz tedirgin etdi. sizlerde nasil? bu konuda herkesden 1.yorum bekliyorum.