2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi geceler kizlar 31 haftalik hamileyim biraz once pijamamda iki el buyuklugunde islaklik gordum ,mantar icin fitil kullaniyordum ondan olabilir mi yoksa suyum mu geldi cok korkuyorum var mi aranizda fitil kullanan ve boyle bisey yasayan:18::18:

iyi geceler kizlar 31 haftalik hamileyim biraz once pijamamda iki el buyuklugunde islaklik gordum ,mantar icin fitil kullaniyordum ondan olabilir mi yoksa suyum mu geldi cok korkuyorum var mi aranizda fitil kullanan ve boyle bisey yasayan:18::18:
Ben de kullandığımda öyle bir durum yaşamıştım ama hamileliğin daha erken zamanındaydım. Ama şayet su geliyorsa sürekli gelir diyorlar sanki altına idrar yapıyor gibi bacaklarına kadar iniyormuş hemen panik olma cnm

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...sıcak sohbetinize,faydalı bilgilerinize bilgece yaklaşımlarınıza benim de çok ihtiyacım var...beni de aranıza alırsanız çok sevineceğim:)))

İyi Geceler Kızlar.. :16:
Gebelik Çizelgelerinize Bayıldım.. :16:

Geçmiş olsun canım, ben yeni atlattım ama doktoruna danış ben danışmıştım ilaç verdi kullanmayınca bronşite kadar ilerledi ve iğneler vurulmak zorunda kaldım o yüzden ihmal etme

geçmiş olsun canım bol c vitamini al dinlen hemen ilaç alma :48:

günaydın kızlar
çok sağolun
şimdilik bal,limon,ıhlamurla idare ediyoruz bakalım inşallah atlatırız:2::2:

kızalr acayip başım ağrıyor. dün gece başladı. tansiyon olabilir mi?? çok fenayım.. imdaaattt:52:

canım ensenden başlayan ağrıysa bi tansiyonunu ölçtür varsa tansiyon aletin yoksa eczanede.ama alnın ve gözlerine yayılan ağrıysa endişelenme.enseden başlayan ağrı tansiyondur.

selam nisan anneleri;
bende şubat annesiyim bizim doğumlarımız bitti, darısı başınıza kolay doğumlar diliyorum size..
çizelgelerinize bende bayıldım:129:

selaaaaammm:3:

byansu yeni fark ettim canım
konu sahibi sen olmuşsun iyi olmuş böyle
tüm konular da bağlantılarda ilk sayfaya konmuş iyi olmuş:nazar::nazar:

aaa bnde sen yazınca farkettim
gerçekten iyi olmuş;)

aaa evt kızlar bende dün kapatmadan önce farkettim..ilk konu sahibi 2011 nisan annesiydi ondan değiştirmişler sanırım bende hemen çok kullandığımız konu linklerini sayfa başına aldım:46:

tmm zaten buradaki tecrubeli bi annede rahim acılmasından kaynaklı oldugunu yazmıs bebim

paris 5 cm açıklıkla 2 haftadır doğurmadıysa sen hiçç korkma yawrımmm:1:
lakinnn kimin önce doğurcağı hiç belli olmaz tabisiki:27:

kızlar ya ben grip oldum offff:2::2::2:

oyyyy..geçmiş olsun kuzum:54:

İyi Geceler Kızlar.. :16:
Gebelik Çizelgelerinize Bayıldım.. :16:

insanı hamileliğe teşvik ediyor diğmiii:1:

rr

selam nisan anneleri;
bende şubat annesiyim bizim doğumlarımız bitti, darısı başınıza kolay doğumlar diliyorum size..

normal mi sezeryan mı doğurdun canım,sağol bu arada:29:

merhaba bayanlar herkese iyi pazarlar
bugün bebeğimin odası geliyor inşallah.nasıl oldu çok merak ediyorum.biz çizip verdik marangoza modelini.bakalım nasıl bir şey gelcek.inş. içime siner....:18::18::18::26::44:

selam nisan anneleri;

ohh ne güzel varmı tavsiyeleriniz bize doğumla ilgili?

bugün bebeğimin odası geliyor inşallah.nasıl oldu çok merak ediyorum.biz çizip verdik marangoza modelini.bakalım nasıl bir şey gelcek.inş. içime siner....:18::18::18::26::44:

eminim güzel olmuştur...

içine siner inşallah,foto beklioruzzz:46:

insallah herkesin ve bebeklerin sagligi yerindedir., ve insallah bana kizmiyorsunuzdur, gelip 1.sorup gittigim icin.. simdi hepinizin fikirlerini isticem yine: benim 1.ay 8.günüm var daha, 10günü saymiyorum,hani 9.ay 10gün derler ya. benim bebisim hep sag tarafta, 1.tarafda toplaniyor,sagi cok seviyor, orda daha rahat ediyor herhalde. espri 1.tarafa: benim ebe gecen hep 1.tarafda olmasi iyi deyil dedi, beni biraz tedirgin etdi. sizlerde nasil? bu konuda herkesden 1.yorum bekliyorum.

insallah herkesin ve bebeklerin sagligi yerindedir., ve insallah bana kizmiyorsunuzdur, gelip 1.sorup gittigim icin.. simdi hepinizin fikirlerini isticem yine: benim 1.ay 8.günüm var daha, 10günü saymiyorum,hani 9.ay 10gün derler ya. benim bebisim hep sag tarafta, 1.tarafda toplaniyor,sagi cok seviyor, orda daha rahat ediyor herhalde. espri 1.tarafa: benim ebe gecen hep 1.tarafda olmasi iyi deyil dedi, beni biraz tedirgin etdi. sizlerde nasil? bu konuda herkesden 1.yorum bekliyorum.

iyi değilden kastı neymiş anlamadım canım,ayrıca doktorun ne diyor bu işe:26:
ben sağda da solda da hissediyorum ama ne alakası varki çocuğun kafası aşağıdaysa bi solu tekmeliyodur bi sağı:ssz:

Merhaba arkadaşlar...umarım sizler ve bebişler iyisinizdir...ben kendimi çok kötü hissediyorum...uykusuzluktan cinnet geçirmek üzereyim adeta:((ne gece ne gündüz uyku kalmadı bunun sebebi ne ola ki,sizlerde de aynı durum var mı,oturup bağıra bağıra ağlayasım var:(((

Back
X