2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım ensenden başlayan ağrıysa bi tansiyonunu ölçtür varsa tansiyon aletin yoksa eczanede.ama alnın ve gözlerine yayılan ağrıysa endişelenme.enseden başlayan ağrı tansiyondur.

cnm çok teşekkür ederim.. enseden değil. eşimle gittik eczaneye normal çıktı tansiyon şükür. gözlerim ve alnım kopacak gibi oluyo.
sanırım uykusuzluk da tetikliyo birazz :25:

kızlar bayaa bi eksiği tamaladık. ancak eksik bişiler var yine her zaman olduğu gibi.
şimdi sizden aşağıdaki ürünler için tavsiye markalar isteyeceğim.

mama sandalyesi

ateş ölçer

dönence

kızlar bayaa bi eksiği tamaladık. ancak eksik bişiler var yine her zaman olduğu gibi.

mama sandalyesi

ateş ölçer

dönence

selam...aynı durumdayım ve artık korkmaya başladım ya doğumdan sonra bu halsizlik uykusuzluk ve isteksizlik devam ederse diye...o zaman nasıl bakıcaz bebişlere:((

geçer heralde cnm doğumdan sonraya. uyusam hep uyurum gibi bir his içindeyim.sıkıldık artık hamilelikden ondanda oluyo sanırım.

mama sandalyesi

ateş ölçer

dönence

Mama sandalyesi almadim...
Ates olcer almadim henuz ama arzumun bi modeli var hem banyo hem oda hem vucut termometresi olarak kullanilio ndan alcam
Donence fisherprice aldim..donen ayimi ne oyle bisidi..

Herkese ii pzrlar kizlar...

geçer heralde cnm doğumdan sonraya. uyusam hep uyurum gibi bir his içindeyim.sıkıldık artık hamilelikden ondanda oluyo sanırım.

aslında çok çok haklısın canım,insanlar bin yıllardır anne oluyor ve bebek büyütüyor sanırım biraz genetik hafızamıza ve annelik içgüdülerimize güvenmek gerekiyor...ama bu denli yoğun uykusuzluk sanırım beni bu kadar agresif yapan...bugün papatya çayını denemeyi düşünüyorum...

Ates olcer almadim henuz ama arzumun bi modeli var hem banyo hem oda hem vucut termometresi olarak kullanilio ndan alcam

kızlar ben 2011 kasım annesiyim bebişim 3,5 aylıgı inş hepiniz sağlıkla kucagınıza alırsnz bebişlerinzi öncelikle mama sandalyesi falan cok sonraki işler bence gereksiz malzeme alıp evinizi doldurmayın braun kulaktan ölçme termometre pratik ...

yaw cahilliğime verinde bu dönence ne işe yarıyor ben almadım..:17:
ateş ölçer ben arzumdan o dediğinden aldım.mama sandalyesinide ihtiyaç olunca almayı düşünüyorum.

ateş ölçer ben arzumdan o dediğinden aldım.mama sandalyesinide ihtiyaç olunca almayı düşünüyorum.

Bebeği sakinleştirip daha huzurlu bir şekilde uykuya dalmasını sağlıyomuş...bi de duyma ve görme yetisini arttırıyomuş...

kızlar ben 2011 kasım annesiyim bebişim 3,5 aylıgı inş hepiniz sağlıkla kucagınıza alırsnz bebişlerinzi öncelikle mama sandalyesi falan cok sonraki işler bence gereksiz malzeme alıp evinizi doldurmayın braun kulaktan ölçme termometre pratik ...
Allah bagislasin cnm....bende evim kucuk oldugu icin bu konuda niraz oyle davrandim...

Mama sandalyesini bende ihtiyac olunca alcam evm kucuk cunku
Donencede bi ise yariomu bilmom cnm yani illa cocugun gelisimi icin alinmalimi vs.arasirmadim hic ama besige monte edilince zengin gosterio:))) muzikli donup donup duruo..beegin sanirm daha cin gibi olmasini saglio:)))

selam kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum 34 artı 4 olduk bu gün iki gündür özellikle gece artan adet sancılarım var hadi bakalım deyip doğumu bekliyorum sezeryan fikrine zaten alışamadım ve oldukça fazlasıyla karmaşık haldeyim üstüne bi de öküz kocamın yaptıkları anltamam ne haldeyim allahtan annem yanımda da, moral verior yoksa fena rahatsızlanıcam günlerdir bi yandsan sancı bi yandan kaşıntı 3 4 saat kesik kesik anca uyuyorum zaten. bu gün annemle kuaföre gitcez şimdi o bölgeyi aldırayım da haızlrlıklı bekleyeyim onun haricinde doğum çantam vs hepsi hazır zaten. hayırlısı artık benim bildiğim bu durumlarda kocalar daha bi hassaaslaşır korkar panik olur benimki babası köyden geldiğinden beri kuzuydu kaplana döndü admada şeker gibi biridir yani aslında. artistlik mi nedir anlayamıorum 36 yaşında bi adam olarak. geçenlerde cuma günü annemle gittik sağlık ocağına kayıt yaptırmaya petuş yaptığını yaptılar banada düzene küfürü basıp geldim içimden niye dediklerini yapmamaışım işimi halletmemişim de bilmm nede yine oğluşum olcak ya gelinimolsun şöyle yapcam böyle yapcam nükte yapıorum iyi bir dille bastı kalayı salak kocam bu yaşta, dedim siz benim ailecek ne yamuk yumuklığumu koydunuz ne tospalığımı ne oburiksliğimi ne ağır vasıtalığımı ben bunlara alınıyormöuyum şakayta vuruyorum sen neden ciddiye alıorsun ahanda adam kotu resmen annemin ve babasının yanında sen git o hormonlarını düzelttir bilmm ne de başlıcam şimdi sanada bilmm ne de vs vs baktım muhabbet kayıyor salona attım kendimi bebeğime bişi olucak korkuorum salak salak bağırıor. 3 aylık gebeydim hava değişiimi olsun diye erzincana gitmiştik bi cadı nenesi var düşman başına yemek yap dedi yapmıorum bana emretme dedim diye git o çoccu da aldır boşan vs bıktım bişlmm ne ne yapmışsam gerzeğe benşi 5 saat ağlatmıştı. şimdi yine değişik muhabbetler 34. haftadan beri yaşadıklarımı bie ben bilirim bunun yapttına bak baba olmayı hakettiğini düşünmüyorum artık eline verincede babalık taslaması bana valla deli ettibeni oda terketmekler bilmm ne bu günde çıkıp gitti hiçbir ses vermeden sanırım benden sıkıldı artık işşini göremiyorum 90 60 90 karısı yok nasılsa karşısında bana allah dünyanın en dayanaaklı erkeğini nasib etti sağ sağlim bağışasın inşallah ne diyeyim. allaha havale diyorum bu yaptıklarını başka da bişey diyemiorum içim çok doluydu anlatmazdım normalinde pek amma taştım artık iyiki varsınızda paylaşıorum herşeyimi sizinl kızlar..

merhaba bayanlar herkese iyi pazarlar
bugün bebeğimin odası geliyor inşallah.nasıl oldu çok merak ediyorum.biz çizip verdik marangoza modelini.bakalım nasıl bir şey gelcek.inş. içime siner....:18::18::18::26::44:

güzel olmuştur canım merak etme :34: iyi günlerde kullanın inş fotolarını eklemeyi unutma

selam kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum 34 artı 4 olduk bu gün iki gündür özellikle gece artan adet sancılarım var hadi bakalım deyip doğumu bekliyorum sezeryan fikrine zaten alışamadım ve oldukça fazlasıyla karmaşık haldeyim üstüne bi de öküz kocamın yaptıkları anltamam ne haldeyim allahtan annem yanımda da, moral verior yoksa fena rahatsızlanıcam günlerdir bi yandsan sancı bi yandan kaşıntı 3 4 saat kesik kesik anca uyuyorum zaten. bu gün annemle kuaföre gitcez şimdi o bölgeyi aldırayım da haızlrlıklı bekleyeyim onun haricinde doğum çantam vs hepsi hazır zaten. hayırlısı artık benim bildiğim bu durumlarda kocalar daha bi hassaaslaşır korkar panik olur benimki babası köyden geldiğinden beri kuzuydu kaplana döndü admada şeker gibi biridir yani aslında. artistlik mi nedir anlayamıorum 36 yaşında bi adam olarak. geçenlerde cuma günü annemle gittik sağlık ocağına kayıt yaptırmaya petuş yaptığını yaptılar banada düzene küfürü basıp geldim içimden niye dediklerini yapmamaışım işimi halletmemişim de bilmm nede yine oğluşum olcak ya gelinimolsun şöyle yapcam böyle yapcam nükte yapıorum iyi bir dille bastı kalayı salak kocam bu yaşta, dedim siz benim ailecek ne yamuk yumuklığumu koydunuz ne tospalığımı ne oburiksliğimi ne ağır vasıtalığımı ben bunlara alınıyormöuyum şakayta vuruyorum sen neden ciddiye alıorsun ahanda adam kotu resmen annemin ve babasının yanında sen git o hormonlarını düzelttir bilmm ne de başlıcam şimdi sanada bilmm ne de vs vs baktım muhabbet kayıyor salona attım kendimi bebeğime bişi olucak korkuorum salak salak bağırıor. 3 aylık gebeydim hava değişiimi olsun diye erzincana gitmiştik bi cadı nenesi var düşman başına yemek yap dedi y:56:apmıorum bana emretme dedim diye git o çoccu da aldır boşan vs bıktım bişlmm ne ne yapmışsam gerzeğe benşi 5 saat ağlatmıştı. şimdi yine değişik muhabbetler 34. haftadan beri yaşadıklarımı bie ben bilirim bunun yapttına bak baba olmayı hakettiğini düşünmüyorum artık eline verincede babalık taslaması bana valla deli ettibeni oda terketmekler bilmm ne bu günde çıkıp gitti hiçbir ses vermeden sanırım benden sıkıldı artık işşini göremiyorum 90 60 90 karısı yok nasılsa karşısında bana allah dünyanın en dayanaaklı erkeğini nasib etti sağ sağlim bağışasın inşallah ne diyeyim. allaha havale diyorum bu yaptıklarını başka da bişey diyemiorum içim çok doluydu anlatmazdım normalinde pek amma taştım artık iyiki varsınızda paylaşıorum herşeyimi sizinl kızlar..

Ben ailehekmligi.gov.tr adresinden mail atarak sikayet ettim cnm...pzt gunude saglik bakaligina ve o aile hekimligine fax cekicem..

Merhaba arkadaşlar...umarım sizler ve bebişler iyisinizdir...ben kendimi çok kötü hissediyorum...uykusuzluktan cinnet geçirmek üzereyim adeta:((ne gece ne gündüz uyku kalmadı bunun sebebi ne ola ki,sizlerde de aynı durum var mı,oturup bağıra bağıra ağlayasım var:(((

canım benim bendede aynı dutrum var karnımda o kadar indiki artık evin içinde çıplak belime çarşaf sarıp dolanıorum bunladım artık işyicene şu kaşıntılarda şimdilik azaldı ama bitmedi bakalım buı gün ücretli alıcam artık ilacı ne yapayım sezeryana 22 martta çünkü az kaldı sorun çıkmasın sonra korkuorum.bende bide öküz bi koca var oturum bağırarak ağlıcamda korkuorum bebeğime bişi olcak strese gircek yteri dar zati tüm gece uyumadık imizde bebişimle o da stresti çok belliydi :( :nazar::nazar:

Ben ailehekmligi.gov.tr adresinden mail atarak sikayet ettim cnm...pzt gunude saglik bakaligina ve o aile hekimligine fax cekicem..

derhal bende ş,ikayete koyuluorum kafam iyice dondu artık asla yakasını bırakmazdım böyle şeylerin hemen bakıorum cnm bnm sağol bu arada nasılsın. misttral kumsal canlar nasılsınız diğer kıslar da tabiki.

Back
X