selam kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum 34 artı 4 olduk bu gün iki gündür özellikle gece artan adet sancılarım var hadi bakalım deyip doğumu bekliyorum sezeryan fikrine zaten alışamadım ve oldukça fazlasıyla karmaşık haldeyim üstüne bi de öküz kocamın yaptıkları anltamam ne haldeyim allahtan annem yanımda da, moral verior yoksa fena rahatsızlanıcam günlerdir bi yandsan sancı bi yandan kaşıntı 3 4 saat kesik kesik anca uyuyorum zaten. bu gün annemle kuaföre gitcez şimdi o bölgeyi aldırayım da haızlrlıklı bekleyeyim onun haricinde doğum çantam vs hepsi hazır zaten. hayırlısı artık benim bildiğim bu durumlarda kocalar daha bi hassaaslaşır korkar panik olur benimki babası köyden geldiğinden beri kuzuydu kaplana döndü admada şeker gibi biridir yani aslında. artistlik mi nedir anlayamıorum 36 yaşında bi adam olarak. geçenlerde cuma günü annemle gittik sağlık ocağına kayıt yaptırmaya petuş yaptığını yaptılar banada düzene küfürü basıp geldim içimden niye dediklerini yapmamaışım işimi halletmemişim de bilmm nede yine oğluşum olcak ya gelinimolsun şöyle yapcam böyle yapcam nükte yapıorum iyi bir dille bastı kalayı salak kocam bu yaşta, dedim siz benim ailecek ne yamuk yumuklığumu koydunuz ne tospalığımı ne oburiksliğimi ne ağır vasıtalığımı ben bunlara alınıyormöuyum şakayta vuruyorum sen neden ciddiye alıorsun ahanda adam kotu resmen annemin ve babasının yanında sen git o hormonlarını düzelttir bilmm ne de başlıcam şimdi sanada bilmm ne de vs vs baktım muhabbet kayıyor salona attım kendimi bebeğime bişi olucak korkuorum salak salak bağırıor. 3 aylık gebeydim hava değişiimi olsun diye erzincana gitmiştik bi cadı nenesi var düşman başına yemek yap dedi y

apmıorum bana emretme dedim diye git o çoccu da aldır boşan vs bıktım bişlmm ne ne yapmışsam gerzeğe benşi 5 saat ağlatmıştı. şimdi yine değişik muhabbetler 34. haftadan beri yaşadıklarımı bie ben bilirim bunun yapttına bak baba olmayı hakettiğini düşünmüyorum artık eline verincede babalık taslaması bana valla deli ettibeni oda terketmekler bilmm ne bu günde çıkıp gitti hiçbir ses vermeden sanırım benden sıkıldı artık işşini göremiyorum 90 60 90 karısı yok nasılsa karşısında bana allah dünyanın en dayanaaklı erkeğini nasib etti sağ sağlim bağışasın inşallah ne diyeyim. allaha havale diyorum bu yaptıklarını başka da bişey diyemiorum içim çok doluydu anlatmazdım normalinde pek amma taştım artık iyiki varsınızda paylaşıorum herşeyimi sizinl kızlar..