Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar imdaat
kabiz olmamama ragmen basur oldum galiba agri yok ama elime basur memesi geliyor ve tuvaletten ciktiktan sonra kasiniyor aranizda bu problemi yasayan var mi ayy cok gicik bir durumcumartesi doktor kontrolum var o zaman doktoruma soracagim telefonda sormak istemiyorum:26:
parisin suyu gelmiş bi arkadaş daha hastanedeymiş hadi bakalım güzel meleklerinizle bekliyoruz kızlar
biz dün çok kötü griptik kafamı kaldırmadan bütün gün bütün gece uyudum bugün iyiyiz şükür
bu arada en güzel haberimi sona sakladım yarın eşim geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
canım o bende 6.aydan beri var hemde hiç kabız değilim
çok ağrı yapıyor banada![]()
canım öncelikle allah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ben de sizler gibi 2012 nisan annesi olacaktım ama malesef 27 haftalıkken bebeğimi kaybettim(
hastane konusunda tavsiye istemişsin. ben kontrollerimi ank.nın en büyük ve meşhur özel hastanelerinden birinde oluyordum fakat bebeğim vefat edip hayati tehlikem ortaya çıkınca bir çok hastane ameliyatı yapamayacakları gerekçesiyle beni istemedi ve hayatta doğumumu orada yapmam dediğim z. tahire gönderdiler. oradaki dr.lardan allah razı olsun benim hayatımı ve rahmimi kurtardılar. evet hastane çok kalabalık, bu yüzden şartlar kötü ama dr.ları çok çok çooook iyi. ben bunu ne yazıkki sonradan anladım. ayrıca temiz bir hastane. özel odalarını tavsiye ederim. hem doktorlar anne ve bebeğin hayati tehlikesi olmadıkça (yalvarsanız, araya tanıdık bile soksanız) sezaryan yapmıyorlar. yani bu durum sizin işinize gelir. hem tüp bebek uzmanları da gayet iyidir. ank. mı z. tahir mi derseniz kesinlikle 2.si derim.
bir de bu yazımı okuyan kızlar -hani hamilesiniz ya sizin duanız kabul olur- ne olur bana dua edin de ben de sizin gibi anne olabileyim. çok içim acıyo![]()
canım bu basur bendede var 3 aydır falan, ben doktoruma sordum, kanama yoksa problem yok dedi, doğuma kadarda yapacak bişey yokmuş,benimki ağrı,acı,kaşıntı hepsi var, bazen küçülüyo, bazen büyüyo,önemli olan orayı sıcak tutmak, tuvalette sıcak su kullan, bide böyle küçük bi havluyu ütüyle ısıt koy oraya,ben bunları yapınca rahatlıyorum ........
Ya doğumda ilerler mi acaba?
Ya da doğum sonrası napıcaz?
canım öncelikle allah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ben de sizler gibi 2012 nisan annesi olacaktım ama malesef 27 haftalıkken bebeğimi kaybettim(
hastane konusunda tavsiye istemişsin. ben kontrollerimi ank.nın en büyük ve meşhur özel hastanelerinden birinde oluyordum fakat bebeğim vefat edip hayati tehlikem ortaya çıkınca bir çok hastane ameliyatı yapamayacakları gerekçesiyle beni istemedi ve hayatta doğumumu orada yapmam dediğim z. tahire gönderdiler. oradaki dr.lardan allah razı olsun benim hayatımı ve rahmimi kurtardılar. evet hastane çok kalabalık, bu yüzden şartlar kötü ama dr.ları çok çok çooook iyi. ben bunu ne yazıkki sonradan anladım. ayrıca temiz bir hastane. özel odalarını tavsiye ederim. hem doktorlar anne ve bebeğin hayati tehlikesi olmadıkça (yalvarsanız, araya tanıdık bile soksanız) sezaryan yapmıyorlar. yani bu durum sizin işinize gelir. hem tüp bebek uzmanları da gayet iyidir. ank. mı z. tahir mi derseniz kesinlikle 2.si derim.
bir de bu yazımı okuyan kızlar -hani hamilesiniz ya sizin duanız kabul olur- ne olur bana dua edin de ben de sizin gibi anne olabileyim. çok içim acıyo![]()
Kızlar doğum hikayelerimizi yazacağımız yeni bir topic açtım. Çünkü buraya yazarsak takip edemeyeceğiz o yoğunluktan. Tüm hikayeler tek bir yerde toplanırsa herkes birbirinden haberdar olur. Hepimize hayırlı olsun;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/511606-2012-nisan-anneleri-dogum-hikayeleri.html
Kızlar doğum hikayelerimizi yazacağımız yeni bir topic açtım. Çünkü buraya yazarsak takip edemeyeceğiz o yoğunluktan. Tüm hikayeler tek bir yerde toplanırsa herkes birbirinden haberdar olur. Hepimize hayırlı olsun;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/511606-2012-nisan-anneleri-dogum-hikayeleri.html
iyi fikir, benim doğum daha olmadı ama bir doğum hikayem var bile, (9gün önce kanamam oldu acil hastaneye yattım önce doğumu durdurmaya çalıştılar sonra suni sancı verdiler olsun diye) 12 saatin sonunda hastaneden doğum yapmadan ayrıldım. açıklığım var evde bekliyorum, doğum olduktan sonra oraya yazarım artık :)
Günaydın herkese.... Bugün odamız geliyo çok mutluyuz![]()
bakalım nasıl olcak
hadi hayırlı olsun canım bizimde cuma geldi, daha yerleştirmedim, havalansın diye, ama gidip gidip odaya bakıyom çok hoşuma gidiyo![]()
guzel haberler gel inş canımtünaydın kızlarrrr
amin canım sağol
:44:
yavruşum takma kafana ne olur,herkes annesinden şanslı doğmuyor..napıcan mücadele et,gittiği yere kadar artık
..yaaaa,sancısız hissiz 5 cm açılma da ilk kez burda görüyorum ben..parisinde 5 cm di..hala doğurmadı zannumca:26:
neyse tatlım haber ver bize,Allah bi avazda kurtarsın
benimde yarın kontrolüm lolly,hayırlısı baklm![]()
selam canım maşallah bebişine allah hayırlı dogumlar nasip etsin inş saglıkla al kucagına bebeginekızlar güzeller fıstık hatunlar hepinizi çokçok öpüyorum
nasılsınız iyi misiniz evimizde internet olmadıgı için
sizden mahrum kaldım yokluğunuzu inanılmaz hissediyorum
kendimi yalnız hissediyorum
eee ne var ne yok doğum yapan filan var mı
topiğe hakim olan bi annecik az biraz bilgi versn bana
herkesn her şeyi yolundadır inşallah
37. haftamdaym normal doğumu bekliyorz bakalım bi aksilik olmassa inş
14 kilo ben aldım oğluşum da 3059 gram olmuş
nasılıs ???![]()
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımselam kizlar ben geldim.yarin kontrole gidecegim.cok heyecanliyim.1 ay oldu kizimi gormeyeli.
demek parisin suyu gelmis.ayyy ins hayirlisi ile dogurur.nasil heyecanladm simdi bakk![]()
hadi bakalım hayırlı olsunKızlar doğum hikayelerimizi yazacağımız yeni bir topic açtım. Çünkü buraya yazarsak takip edemeyeceğiz o yoğunluktan. Tüm hikayeler tek bir yerde toplanırsa herkes birbirinden haberdar olur. Hepimize hayırlı olsun;
iyi fikir, benim doğum daha olmadı ama bir doğum hikayem var bile, (9gün önce kanamam oldu acil hastaneye yattım önce doğumu durdurmaya çalıştılar sonra suni sancı verdiler olsun diye) 12 saatin sonunda hastaneden doğum yapmadan ayrıldım. açıklığım var evde bekliyorum, doğum olduktan sonra oraya yazarım artık :)
Hayırlı olsun ne güzel ya biz biraz geciktik. Doğumdan 1 hafta önce gelebilecek mobilyamız. Heralde doğumdan sonra içlerini yerleştirebilicem. Baya bir havalandırmak gerekiyormuş bir de hergün silin diyorlar havalandırma sürecinde.Günaydın herkese.... Bugün odamız geliyo çok mutluyuz![]()
bakalım nasıl olcak
Geçmiş olsun canım. Kaç haftalıksın sen de Mart annesi olacaksın ozaman. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun ne güzel ya biz biraz geciktik. Doğumdan 1 hafta önce gelebilecek mobilyamız. Heralde doğumdan sonra içlerini yerleştirebilicem. Baya bir havalandırmak gerekiyormuş bir de hergün silin diyorlar havalandırma sürecinde.
çok sağol, normalde 2 nisan görünüyordu ama 40 haftayı dolduran çocuk yok gibi:) ben de mart annesi olucam artık, 37+2deyim bugünGeçmiş olsun canım. Kaç haftalıksın sen de Mart annesi olacaksın ozaman. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bana aldığımız yerde 1 gün pencereleri açıp havalandırmanız yeterli dediler, ben 3 gün havalandırdım ama silmedim, ben içlerine kapitone diktiriyorum yarın alcam yarın silip yerleştircem, ama ben sirkeli suyla silmeyi düşünüyorum, sirke mikrobu kırar ya![]()
Ooo senin doğum zamanın gelmiş zaten sezaryen olsa 10 güne alırlar. Ben daha küçüğüm 34+4 :)çok sağol, normalde 2 nisan görünüyordu ama 40 haftayı dolduran çocuk yok gibi:) ben de mart annesi olucam artık, 37+2deyim bugün, sen kaçtasın?