Selam kızlar artık çook halsizim bebeğin doğmasını da istiyorum çünkü artık taşımak da zorlanıyorum vücudumda her yer ağırıyor gibi ama bir yandan da keşke 5 aylık filan olsa diyorum çünkü şu sıralar bir sürü sorunlarımız var ve bu bunalımlı günlerde bebeğime nasıl bakacam manevi anlamda çok yıprandım. Eşimin işten çıkarılması üzerine geçirdiğim bronşit iğneler filan sonrasında eşimle tartışmamız neredeyse evden ayrılıp ailemin yanına yerleşmeyi düşündüm, çok şükür şimdi aramız iyi benden özür diledi ama diğer sorunlar devam ediyor ve ben bozuk olan psikolojimden mi ya da hamileliğin verdiği bir yorgunluk mu anlayamadım kendimi çok bitkin güçsüz hissediyorum. Az önce pazara gittik eşimle, orada da görgüsüzün teki yediği muzun kabuğunu yere atmış üzerine bastım az daha kayıyordum çok korktum bu sıralar her kötü şey benim başıma geliyor çok sıkıldım
canım eminim eşin acilen bi işe girip sizi bu sıkıntılı günlerden kurtarır,çok zor zamanlar geçiriyosun biliyorum bol bol dua et,hayırlısını iste