2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İyi aksamlar kizlar bugun hava guzeldi oglumla gezdik perde hali baktik bebek telasini unutup ev dösemeye takdim ben dogum yapanlar gozunuz aydin kizlar bas agrisi varmi sizde bende dayanilmaz boyutlara ulasti ya napsam bilmiyorum

İyi aksamlar kizlar bugun hava guzeldi oglumla gezdik perde hali baktik bebek telasini unutup ev dösemeye takdim ben dogum yapanlar gozunuz aydin kizlar bas agrisi varmi sizde bende dayanilmaz boyutlara ulasti ya napsam bilmiyorum

canım merhaba.tansiyonunu ölçtürüyormusun?belki tansiyondur.aman ha dikkat et eğer oysa hiç vakit kaybetme.allah korusun.

kızlar bizgeldik dogum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sagsalim bizlerde kucagımıza alırız inşallah bende bugün konturole gittim kızımızı gördük geldik nst ye bagladılar bi sorun yok dedi 2100 olmuş:nazar::nazar:gelişimi iyi dedi 15 sonraya randevu verdi ya süt veya yogurt yitecen hergün yarım litre muhakkak dedi yiyemiyorum bitürlü calsuyum yazdı onu kulanacam mecburen bizden bukadar çok yorulduk birazda eksik tamam ladık gidip biraz dinlenelim :3:

kızlar bizgeldik dogum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sagsalim bizlerde kucagımıza alırız inşallah bende bugün konturole gittim kızımızı gördük geldik nst ye bagladılar bi sorun yok dedi 2100 olmuş:nazar::nazar:gelişimi iyi dedi 15 sonraya randevu verdi ya süt veya yogurt yitecen hergün yarım litre muhakkak dedi yiyemiyorum bitürlü calsuyum yazdı onu kulanacam mecburen bizden bukadar çok yorulduk birazda eksik tamam ladık gidip biraz dinlenelim :3:

maşallah kuzuna:))):1::3::3::3::3::3:

Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma, içerdiği %60-65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir. doktorlar, hamile kadınlara doğum yaptıkları gün meyve şekeri içeren yiyecekler verilmesi gerektiğini belirtmektedirler. Bunun amacı, annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmak, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmek ve anne sütünü çoğaltmaktır.

Ayrıca doğum sırasında meydana gelen kan kaybı, vücut şekerinin düşmesine sebep olur. Hurma vücuda tekrar şeker girişinin sağlanması açısından önemlidir ve tansiyon düşmesini de engeller. Kalori değerinin çok yüksek olması sebebiyle hastalıktan güçsüz düşmüş ya da yorgun olan kimseler için özellikle çok faydalıdır.

selam kızlar zor hamilelik geçirdim burda yazmıştım daha önce tabi allah daha beterinden saklasın ama özel hasanede doğum yapacaksın dr.um devlet te yap diyo ki kendi zaten devletin dr.u kendisinin özeline gidiyorum hayalim doğum anını sezaryen olarak tabi kameraya çektirmekti ama devlette mümkün değil malesef eşim de sağ salim alalım kucağımıza başka şey istemiyom diyo kameraya çekilememesine çok can sıkılmalı mı ne dersiniz

Tansiyonum normaldi ama basim agrirken hic olcturmedim yarin saglik ocagina gideyim stresten olabilir diye dusunuyorum canim dogum aninin cekilmesi guzel olurdu ama olmasada olur sikma canini

merhaba arkadaşlar, herkes iidir inşAllah..doğumlar başladı, benide heyecan sardı..benide listeye ekleyebilirmisiniz? sata göre 29 nisanda doğum yapacağım, kızımız olacak, adı ELA NUR olacak inşAllah..Doğumu ankda yapacağım devlette olacak ama hastane belli değil, kararda veremedik..

canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim yardımcın olsun.
ben 154 ve 79 değerle 4 gündür hastanede yatıyorum ve o hapı kullanıyorum ona rağmen. 37+0 da doğum yapıcam sanırım.sağlıklı doğsunda razıyım 37 de doğmasına.
açlık safra asidim 30.40 çıktı diye yolladı bu gün dr eve.pazartesi kontrole çağrdı

canım bak nazarboncuğunA kolestaz nadir etkiler bebeği demişler ,üzülme sakın,benim değerler seninkinden de yüksekti biliyosun,bişi olmaz Allahın iziniyle,şurda bi kaç hafta daha beklicez,az kaldı,hayırlısıyla doğurcaz inşallah.Doktor senin AST ve ALt hariç diğer değerlerde de yükseklik olduğu içini mi hastanede yatırdı peki?

Allah herkese saglikli dogumlar nasip etsin ; ) migi ben senin dogumunu merak ediyorum ne zamn olacak gunumuz ayni ben de 35 + 2 yim :34:

evet canım,benim de muhtemel doğumm tarihim 20 nisan görünüyo,ama 20 nisanı bekler mi benim sıpa bilmiyom,görcez:1::emir_bebek:

hmm,girerse ekleriz o zmn..
nazarboncuğu bile yok listede,sonradan gelenlerin çoğu adını yazdırmadı sanırım :44:

canım beni de ekle,diğer topiğe de yazdım bilgilerimi,sanırım 2 farklı cforum birleşince,buraya bilgilerimizi vermeyi unutmuşuz

sat:15 temmuz
bdt:20 nisan
ilk kilo:51
son kilo:62
isim:?

arkadaşlar epidural hakkında neler biliyorsunuz?bugün çatımın dar olduğunu söyledi doktorum normal agrısız doğum yapamayabilirsin dedi.sezeryan yada ağrısız normal doğum olabilir dedi ama o iğne yani belden yapılması ürkütüyor biraz.siz neler biliyorsunuz

selam kızlar zor hamilelik geçirdim burda yazmıştım daha önce tabi allah daha beterinden saklasın ama özel hasanede doğum yapacaksın dr.um devlet te yap diyo ki kendi zaten devletin dr.u kendisinin özeline gidiyorum hayalim doğum anını sezaryen olarak tabi kameraya çektirmekti ama devlette mümkün değil malesef eşim de sağ salim alalım kucağımıza başka şey istemiyom diyo kameraya çekilememesine çok can sıkılmalı mı ne dersiniz

canım dert etme bence kameraya çekilse guzel olur ama olmasa da olur.. hayırlısıyla saglıkla dogsunlar sonra cekeriz bol bol kameraya

merhaba arkadaşlar, herkes iidir inşAllah..doğumlar başladı, benide heyecan sardı..benide listeye ekleyebilirmisiniz? sata göre 29 nisanda doğum yapacağım, kızımız olacak, adı ELA NUR olacak inşAllah..Doğumu ankda yapacağım devlette olacak ama hastane belli değil, kararda veremedik..

merhaba canım .. hayırlısıyla saglıkla inş kucagına al bebegine cnm :48:

arkadaşlar epidural hakkında neler biliyorsunuz?bugün çatımın dar olduğunu söyledi doktorum normal agrısız doğum yapamayabilirsin dedi.sezeryan yada ağrısız normal doğum olabilir dedi ama o iğne yani belden yapılması ürkütüyor biraz.siz neler biliyorsunuz

selam canım ben epidural sezeryan olacagım bildiklerimi ileteyim sana ürkecek birsey yok cunku nasıl popodan iğne vuruyorlar once o kısıma lokal anestezi olan bi igne vuruyor o bolge hemen uyusuyor daha sonra epidural anesteziyi oraya takıyorlar sen bişi hissetmiyorsun tabi ... sonra alt tarafın tamamen uyusuyor acı falan hıssetmıyorsun zaten senı test etmeden asla kimse mudehaleye baslamaz ... dogum seklınle ılgılı de hakkında hayırlısı olsun canım :49:

bence can sıkılacak bi durum değil,ben özelde doğum yapıcam ama doğum anını çektirmeyi düşünmüyorum,dğumdan sonra ilk fotoğraflarını çekeyim yeter,çok da problem yapılcak bi durum değil bana göre,boşuna stres yapma kendine,önemli olan aksilik yaşamadan,sağlıkla kucağına alman:16:

Tansiyonum normaldi ama basim agrirken hic olcturmedim yarin saglik ocagina gideyim stresten olabilir diye dusunuyorum canim dogum aninin cekilmesi guzel olurdu ama olmasada olur sikma canini

gözüm ağrıyo demişsin ya,tansiyon geldi benim aklıma,son haftalarda yükselme olabiliyomuş tansiyonda,doktorum son muayenemde bana baş ağrısı ya da baş dönmesi hissedersen tansiyonunu takip et demişti,preeklampsi belirtisi olabiliyomuş son haftalarda yüksek tansiyon,ben şu ana kadar hiç yaşamadım ,dün sağlık ocağında rutin muayenem vardı,orda ölçtüler,normal çıktı,ihmal etme ölçtür bence de,hatta baş ağrısı falan sık yaşarsan doktoruna da söyle

Son düzenleme:
Back
X