ayyy geçmişi gezerken parisin bebeğinin daha bir nokta kadar olduğu zamanı gördüm ve çok duygulandım yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi aksamlar kizlar bugun hava guzeldi oglumla gezdik perde hali baktik bebek telasini unutup ev dösemeye takdim ben dogum yapanlar gozunuz aydin kizlar bas agrisi varmi sizde bende dayanilmaz boyutlara ulasti ya napsam bilmiyorum
kızlar bizgeldik dogum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sagsalim bizlerde kucagımıza alırız inşallah bende bugün konturole gittim kızımızı gördük geldik nst ye bagladılar bi sorun yok dedi 2100 olmuşgelişimi iyi dedi 15 sonraya randevu verdi ya süt veya yogurt yitecen hergün yarım litre muhakkak dedi yiyemiyorum bitürlü calsuyum yazdı onu kulanacam mecburen bizden bukadar çok yorulduk birazda eksik tamam ladık gidip biraz dinlenelim
![]()
canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim yardımcın olsun.
ben 154 ve 79 değerle 4 gündür hastanede yatıyorum ve o hapı kullanıyorum ona rağmen. 37+0 da doğum yapıcam sanırım.sağlıklı doğsunda razıyım 37 de doğmasına.
açlık safra asidim 30.40 çıktı diye yolladı bu gün dr eve.pazartesi kontrole çağrdı
Allah herkese saglikli dogumlar nasip etsin ; ) migi ben senin dogumunu merak ediyorum ne zamn olacak gunumuz ayni ben de 35 + 2 yim![]()
hmm,girerse ekleriz o zmn..
nazarboncuğu bile yok listede,sonradan gelenlerin çoğu adını yazdırmadı sanırım :44:
selam kızlar zor hamilelik geçirdim burda yazmıştım daha önce tabi allah daha beterinden saklasın ama özel hasanede doğum yapacaksın dr.um devlet te yap diyo ki kendi zaten devletin dr.u kendisinin özeline gidiyorum hayalim doğum anını sezaryen olarak tabi kameraya çektirmekti ama devlette mümkün değil malesef eşim de sağ salim alalım kucağımıza başka şey istemiyom diyo kameraya çekilememesine çok can sıkılmalı mı ne dersiniz
merhaba arkadaşlar, herkes iidir inşAllah..doğumlar başladı, benide heyecan sardı..benide listeye ekleyebilirmisiniz? sata göre 29 nisanda doğum yapacağım, kızımız olacak, adı ELA NUR olacak inşAllah..Doğumu ankda yapacağım devlette olacak ama hastane belli değil, kararda veremedik..
arkadaşlar epidural hakkında neler biliyorsunuz?bugün çatımın dar olduğunu söyledi doktorum normal agrısız doğum yapamayabilirsin dedi.sezeryan yada ağrısız normal doğum olabilir dedi ama o iğne yani belden yapılması ürkütüyor biraz.siz neler biliyorsunuz
selam kızlar zor hamilelik geçirdim burda yazmıştım daha önce tabi allah daha beterinden saklasın ama özel hasanede doğum yapacaksın dr.um devlet te yap diyo ki kendi zaten devletin dr.u kendisinin özeline gidiyorum hayalim doğum anını sezaryen olarak tabi kameraya çektirmekti ama devlette mümkün değil malesef eşim de sağ salim alalım kucağımıza başka şey istemiyom diyo kameraya çekilememesine çok can sıkılmalı mı ne dersiniz
Tansiyonum normaldi ama basim agrirken hic olcturmedim yarin saglik ocagina gideyim stresten olabilir diye dusunuyorum canim dogum aninin cekilmesi guzel olurdu ama olmasada olur sikma canini
Benimde SAT imda seninkiyle ayni ama biz ultsn da ve sata gore 35+3teyiz. Sen nasil hesap ediyorsun ?yaş 29,11 temmuz adet trh. 54 kg başladım şu an 68 kg 26-27 nisan tahmini doğum kız adıda melek 33+4 şimdi oldu sanırım teşekkürlerrrr![]()
evet canım,benim de muhtemel doğumm tarihim 20 nisan görünüyo,ama 20 nisanı bekler mi benim sıpa bilmiyom,görcez![]()
Benimde SAT imda seninkiyle ayni ama biz ultsn da ve sata gore 35+3teyiz. Sen nasil hesap ediyorsun ?