2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Benim 16 nisan aslinda Benim de erken ogum riskim var yatoyoum hic sanmiorumbklesin nisan 1 doguyo icime bakalim,, :52::emir_bebek:
Bende hamile olmaktan sikildim. Omur boyu hamileymisim gibi hissediyorum. Allahim sag saglimen bebegime kavusmayi nasip etsin.
Bizim ki erkek sizinkinin cinsiyeti ne?

Günaydın güzel hamişler...Güzel bir gün diliyorum...
Mersinden arkadaş var mı topicte,varsa hangi hastanede doğum yapacaklarını paylaşalım....

günaydın herkese:36::36::36::36::36:
haftanın son günü,oh beee bi hafta daha bitti:46::46::46::46::46:
topikte varmı hala çalışan anne, yoksa sadece benmi kaldım:43::43::43::43::43:

Günaydınlar herkeslere

var var çalışan ben çalışıyorum bide benim bugün son dil cmrtesileride çalışıyorum ve daha iznime 3 hafta var tabi bizim ufaklık erken gelmeye kalkmazsa :1:

günaydın herkese:36::36::36::36::36:
haftanın son günü,oh beee bi hafta daha bitti:46::46::46::46::46:
topikte varmı hala çalışan anne, yoksa sadece benmi kaldım:43::43::43::43::43:

Vallahi kocaman kocaman tebrik ederim:)))Ben beceremedim....32.hafta dolar dolmaz soluğu hastanede aldım,melul melul bakıp doktora raporumu istedim,o da sıkılırsın bak dedi,sesime en zavallı tonu vererek "yok"dedim,"sıkılmam":)))ama şimdi sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmm:))

günaydınlarrrr:) bol gazlı birgece geçirdim napıcam bilmiyorum doğuma da az kaldı nasıl kendimi düzene sokabilirim kızlar?

Günaydınlar herkeslere

var var çalışan ben çalışıyorum bide benim bugün son dil cmrtesileride çalışıyorum ve daha iznime 3 hafta var tabi bizim ufaklık erken gelmeye kalkmazsa :1:

ohhh be bende sandım sadece ben kaldım, yalnız olmamak güzelmiş:1::1::1::1::1: ben cumartesi çalışmıyorum,benimde 2 hafta kaldı,Allah güç versin, kolaylık versin ne diyelim :ssz::ssz::ssz::ssz:

Günaydın kızlarr
dün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda
ufak ufak kasılmalırımız çıktı olacakmış artık böyle
haftaya çatına bakıcam eğer darlık yoksa normal
doğum yapacağız inş. eğer darlık olursa bzen 2.5kg
bebek bile doğamıyo dedi inş. yoktur.
bide sabah uynadığımdan beri başım çok ağrıyor
arada baş dönmesi de yaşıyorum ama bunları
söylemeyi unuttum arasammı diye düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar :)

Bugün son günüm işte Allah nasip ederse...
Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize :)

Bu arada KK'ya tekrar teşekkürler Beğen butonu geri gelmiş :)
:52::52::52::52::3:

Vallahi kocaman kocaman tebrik ederim:)))Ben beceremedim....32.hafta dolar dolmaz soluğu hastanede aldım,melul melul bakıp doktora raporumu istedim,o da sıkılırsın bak dedi,sesime en zavallı tonu vererek "yok"dedim,"sıkılmam":)))ama şimdi sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmm:))

gunaydınlar...

valla bende 32.haftada aldım istada 3 vasıtayla git gel yapamıcagımı anladım ve iyide yapmısım 1 ay 1 hafta cabuk gecti..ev iş hazırlıktı su bu derken cok sıkıldıgımı hatırlamıyorum..sezaryen olcagı içinde 1 haftam kaldı simdii...

geciooo vakıt yanıı kendinize bii ugras bulmanız lazım...benı tek sıkıntıya sokan geceler oldu

günaydınlarrrr:) bol gazlı birgece geçirdim napıcam bilmiyorum doğuma da az kaldı nasıl kendimi düzene sokabilirim kızlar?

geçmiş olsun,sorun bende de vardı...sonra doktorum probiyotik atp diyr vitamin kombnasyonu gıda takviyesi yazan bişey önerdi,saşe tarzında,ben sütle karıştırıp içtim..üç gün sonra herşey normale dönmüştü,reçete ile yazılmıyo,gayet masum ve etkili bir takviye...

gunaydın guzelleeer :) haftanın son gunu benım son ıs gunumm :) ıs hayatıma uzun bı ara verıyorum, mutluyumm ama. hafta bası kızımızı gorduk cok guzellesmıs teyzelerı tombıs tombıs olmus yanakları. dogum tarıhımızı kesınlestıremedık ya 4 nısan yada 12 nısan haftaya karar verıcek doktorumuz. bebegımın odası geldı. besıgımız de geldı. bı kac eksıgımız dısında artık hazırız:36: gercı hala hastane cantamızı hazırlamadık, bu arada dogum seklımız sezeryan cunku benım prensesım hala bacak bacak ustune atmıs oturuyor donmeye de nıyetı yok gıbı :) kızların dogum haberlerını aldıkca heyecan, korku, panik ıvır zıvır bende tavan yapıyor :( hepımız saglıkla bı alsak bebıslerı kucagımıza ahh...

evet canım bende sıkılacağımı düşündüm ,bide iyiyim diye 37 bitene kadar çalışcam dedim ama çok zorlanmaya başladım,yani 32 de izin hakkı verirken varmış bi bildikleri,çalışmak artık zorrrrr, ama hala azimliyim bitircem 2 haftayı :1::1::1::1:
Günaydın kızlarr
dün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda
ufak ufak kasılmalırımız çıktı olacakmış artık böyle
haftaya çatına bakıcam eğer darlık yoksa normal
doğum yapacağız inş. eğer darlık olursa bzen 2.5kg
bebek bile doğamıyo dedi inş. yoktur.
bide sabah uynadığımdan beri başım çok ağrıyor
arada baş dönmesi de yaşıyorum ama bunları
söylemeyi unuttum arasammı diye düşünüyorum

canım hadi gözün aydın, baş ağrısı ve dönmesini önemse bence, bi tansiyonuna falan baktır, ihmal etme:50::50:

gunaydınlar...

valla bende 32.haftada aldım istada 3 vasıtayla git gel yapamıcagımı anladım ve iyide yapmısım 1 ay 1 hafta cabuk gecti..ev iş hazırlıktı su bu derken cok sıkıldıgımı hatırlamıyorum..sezaryen olcagı içinde 1 haftam kaldı simdii...

geciooo vakıt yanıı kendinize bii ugras bulmanız lazım...benı tek sıkıntıya sokan geceler oldu

işte mesele de o:))) gece ile gündüz birbirine karıştı...dengem bozuldu ve dahi hayatın dengesi de bozuldu...neyse biraz daha sabır:))) bu arada çok az kalmış doğumuna,ne güzel bir duygudur şimdi o:))

evet canım bende sıkılacağımı düşündüm ,bide iyiyim diye 37 bitene kadar çalışcam dedim ama çok zorlanmaya başladım,yani 32 de izin hakkı verirken varmış bi bildikleri,çalışmak artık zorrrrr, ama hala azimliyim bitircem 2 haftayı :1::1::1::1:

canım hadi gözün aydın, baş ağrısı ve dönmesini önemse bence, bi tansiyonuna falan baktır, ihmal etme:50::50:

saol canım ölçtüm şimdi normal zaten düşük tansiyonluyum

ya kızlar bide ben acayip yememk ymek istiyorum
1 haftada 1,5kg almışım moralim bozuluyor ama
yemekten vazgeçmiyorum hiç

Bebiş kızmıyo mu,benimki ufacık bir ses yükselmesinden rahatsız olup tepinmeye başlıyodu:)))

işte mesele de o:))) gece ile gündüz birbirine karıştı...dengem bozuldu ve dahi hayatın dengesi de bozuldu...neyse biraz daha sabır:))) bu arada çok az kalmış doğumuna,ne güzel bir duygudur şimdi o:))

valla cnm hıc sorma vura vura da maşllh bii hal oldu bir an evvel cıkmak için o da sabırsız:27: bu kadar haftayı nasıl geride bıraktıysak su onumuzdekı sayılı gunlerde cabuk gececek dıe dusununce inann sabır gelio ınsana.....:34::34: sen normal dogumu mu beklıcen cnm

yagmurlu bir gunden herkeze gunaydin kizlar.sakir sakir yagmur yagiyo disarda.evde olmak gercekten sıkıcı.hergun biryerlerde oluyodm dısarda vs.bugun evdey olacagm butun gun.poffff nasıl gecıcek zaman bılmıyormmmmmmmmm

saol canım ölçtüm şimdi normal zaten düşük tansiyonluyum

ya kızlar bide ben acayip yememk ymek istiyorum
1 haftada 1,5kg almışım moralim bozuluyor ama
yemekten vazgeçmiyorum hiç

ben de oyleım karnım kazınıyo özellikle gece sabaha karsı bişeyler atıstırmak istiyorum

Back
X