2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Evet cnm geciomus gerekten..ilk baslarda sıkıliodum cok ama alistim simdi:))
Tv programlarim var, once doktorum sonra gulben...zaten oldu 1
Sonra ev tailati, buun ne giysem sonrada hooopp mutfaga yemege:)))
İsi birakali 3 hafta oluo nerdeyse:))

ev hanımı olmuşsun baya bii
dinleniyormusun yoksa tempo
aynı mı

canım noldu doktora kontrole gidicektin 37 de değerlerin kaç olmuş şu an?

Petuscm nasilsn.seni artik cok az goruyorz burda.dogum epey bir yaklasmis.hadi hayirlisi.benim daha var.gunler gecmiyooo.senin sezeryandi degilmi.kesin tarihi bellimi?
Saol cnm iim cok sukur..sen nasilsin?
Yaklasi evet dr umla sezeryan icin 28 mart die konusmustuk haftalar once
Ama son 2-3 haftadir erken dogum tiski vari ya 2 cm aciklik oldu falan plesenta kanamadi..dr um dedi kanama bekliodum olmadi bebekte kucuk kanama olmuycak sanirim jormal doğum yapalim dedi ok dedim...10 gun once en son normal dogumla devam edioduk..bilmom yrn ne diycek bakalim..malum bebek buyudu artik, kanama olurmu, risk yarairmi bakalim yrn karar vercek dr...cai muayeneside yapacak..yrn belli olacak sanirim
ev hanımı olmuşsun baya bii
dinleniyormusun yoksa tempo
aynı mı

Yok cnm dinleniorum..soyle diim bu hafta bi kere disari ciktim..hep evde yaiom oturuom..tek yaptiim is aksama yemek yapmak

Dr dan geldik dün kanamam oldu dikişi zorlamış...plasenta yaslanmış suyu azalmış suanda 35+2 2650 olmuş ve bomba geliyor ...21 Mart 2012 dünyaya gelicek kelebeğim....karmaşık duygular içindeyim ....allahıma şükürler olsun....

Dr dan geldik dün kanamam oldu dikişi zorlamış...plasenta yaslanmış suyu azalmış suanda 35+2 2650 olmuş ve bomba geliyor ...21 Mart 2012 dünyaya gelicek kelebeğim....karmaşık duygular içindeyim ....allahıma şükürler olsun....

öncelikle geçmiş olsun canım
ilkten 21 mart diye okuyunca varmış baya gibi geldi
sonra bi baktım anamm pazartesi bende heyecanlandım
çok kolay bir doğum olsun canım hastaneye gitmenle
bebeğini kucağına alman bir olsun inş.

bizede doktor 10 martı bi atlatalım demişti
ayın 17si olmuş zaman azaldıkça heyecan artıyor

Hem gecmisolsun hem gozun aydin cnm:)))
Hafta olarakda kilo olarakda gayet guzel..insallah saglikla alirsin kucagina...:nazar:
İlk siralarda bekliodum kendimi emme ilk 10 a bile giremiycemmmmmmm sanirim:ssz::ssz:

Canım Allah kolaylıkla,sağlık ve sıhhatle nasip etsin doğumunu...

Hafta olarakda kilo olarakda gayet guzel..insallah saglikla alirsin kucagina...:nazar:
İlk siralarda bekliodum kendimi emme ilk 10 a bile giremiycemmmmmmm sanirim:ssz::ssz:

evet böyle giderse zor gibi görünüyor
petuş menzil nefrazen kumsal vs ne yapıyorlar
menzilinde vardı erken doğum riski

öncelikle geçmiş olsun canım
ilkten 21 mart diye okuyunca varmış baya gibi geldi
sonra bi baktım anamm pazartesi bende heyecanlandım
çok kolay bir doğum olsun canım hastaneye gitmenle
bebeğini kucağına alman bir olsun inş.

bizede doktor 10 martı bi atlatalım demişti
ayın 17si olmuş zaman azaldıkça heyecan artıyor

Çok heyacanliyim Çarşamba gunü az kaldı...Dr sıkıntıya sokmayalım dedi...Allah hepimizin yardımcısı olsun.,.,benim üçüncü gebelik olunca iki kayıp olunca bide tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu Dr riske atmıyor gerekirse iki gün küvezde kalsın dedi...

Bu hızla ben girecem herhalde ilk 10 ...guzel dileklerin için teşekkürler...darısı hepinize insaallah

evet böyle giderse zor gibi görünüyor
petuş menzil nefrazen kumsal vs ne yapıyorlar
menzilinde vardı erken doğum riski

Hepsi ii cnm..nefrazen cok girmio..menzilinde erken dogum iski kalmadi diebilirz artik:)) hersey yolundaymis artik..
Kumsalinda sezeryan tarihi belli 25 martti sanirim..
Sevda nin sezeryan tarihi belli 23 mart..
Paris dogum yapti zaten bilion hersey yolunda..evinde simdi kiziyla

Canim rabbim sag salim sorunsuzca kucagina almayi nasip eylesin ins.

Saol cnm iim cok sukur..sen nasilsin?
Yaklasi evet dr umla sezeryan icin 28 mart die konusmustuk haftalar once
Ama son 2-3 haftadir erken dogum tiski vari ya 2 cm aciklik oldu falan plesenta kanamadi..dr um dedi kanama bekliodum olmadi bebekte kucuk kanama olmuycak sanirim jormal doğum yapalim dedi ok dedim...10 gun once en son normal dogumla devam edioduk..bilmom yrn ne diycek bakalim..malum bebek buyudu artik, kanama olurmu, risk yarairmi bakalim yrn karar vercek dr...cai muayeneside yapacak..yrn belli olacak sanirim

Yaaa normal olucak demek.basindan beri hep sezeryan diyodun.hayirlisi hakkinda canim.peki senin plesenta asagidaydi o ne oldu.ciktimi yukari?bide bu plesenta kanamasi neki anlayamadm onu.

Yaaa normal olucak demek.basindan beri hep sezeryan diyodun.hayirlisi hakkinda canim.peki senin plesenta asagidaydi o ne oldu.ciktimi yukari?bide bu plesenta kanamasi neki anlayamadm onu.

Dr once normal deneyelim kanama olursa alim sezeryana dedi ok lestik..ama nihai karar yrn verilcek bakalim:))
Plesenta hala asagida cnm cikmadi.
Plesentanin bir kismi rahim agzini yakin..beek rahimden cikarken plesentaya surtunurmus ve kanama olurmus..plesenta bi kan kutlesiymis cunku..ama 2 cm aciklik oldu ya dr dei 2 cm avildigi halde beek rahim yoluna heldigi alde kanama olmadi, bebekte kucuk normal dogum deneyelim dedi..ama 6 cm acilir kanama olur soz veremem dedi..o nedenle normal dgum olsun diye akisina hirakti ama yrn bakacak bakalim cunku bu arada bebekte buyudu..yrn belliolur sanirim

Dr once normal deneyelim kanama olursa alim sezeryana dedi ok lestik..ama nihai karar yrn verilcek bakalim:))
Plesenta hala asagida cnm cikmadi.
Plesentanin bir kismi rahim agzini yakin..beek rahimden cikarken plesentaya surtunurmus ve kanama olurmus..plesenta bi kan kutlesiymis cunku..ama 2 cm aciklik oldu ya dr dei 2 cm avildigi halde beek rahim yoluna heldigi alde kanama olmadi, bebekte kucuk normal dogum deneyelim dedi..ama 6 cm acilir kanama olur soz veremem dedi..o nedenle normal dgum olsun diye akisina hirakti ama yrn bakacak bakalim cunku bu arada bebekte buyudu..yrn belliolur sanirim

anladim canim.hayrlisi ne ise ol olsun hakkinda.bizede haber etmeyi unutma dr dan gelince.guzel haberlerini bekliyoruz

mşlh canım bebişine
tahlil değilde vajinadan bi test yapıldığını okudum
doğumda bebeğe enfeksiyon geçmesin diye
ama bana doktorum bu konuda birşey demedi
B grubu stretokop gibi birşeydi sanırım ama
senn haftan daha erken 36 37 de yapılyıormuş

bende evde olunca direk pc yi açıyorum

iyi işte ne güzel olunca yeniyor malesef

sağ ol canım bakalım ne tahilil, benim de aklıma gelmedi sormak o anda.
36.haftamda yapacakmış zaten testi bakalım ne çıkacak:)

sağ ol canım bakalım ne tahilil, benim de aklıma gelmedi sormak o anda.
36.haftamda yapacakmış zaten testi bakalım ne çıkacak:)

bnde dün sormayı unuttum
kızımızı görünce heyecan unutuyoruz
yazıyorum ama ona bakmayı bile unutuyorum
epkte işime gelmiyor vajidan old için

Back
X