2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet canım kırmızı çizgiler halinde
ben musteladan memnunum ama kaşıdığım
zamnalar oldu tutamadım kendimi o yüzden
çatladım sanırım bide 3 litre su içiyorum
ama olacağı varsa oluoyr işte

Evet kaşımamaya dikkat etmek gerekiyor ama kaşınıncada çok tatlı kaşınıyor dayanamıyorsun. Annemin hamileliğinde karnı çok çatlamış ve genelde kızlar anneye çekermiş bu konuda o yüzden korkuyorum ama heralde onun kadar çatlayacak olsa şimdiden başlardı diyorum. Bakalım inşallah olmaz.

Evet kaşımamaya dikkat etmek gerekiyor ama kaşınıncada çok tatlı kaşınıyor dayanamıyorsun. Annemin hamileliğinde karnı çok çatlamış ve genelde kızlar anneye çekermiş bu konuda o yüzden korkuyorum ama heralde onun kadar çatlayacak olsa şimdiden başlardı diyorum. Bakalım inşallah olmaz.

inş. olmaz canım

Çatlaklar nasıl beliriyor kırmızı çizgiler halinde mi? Benim sanırım olmadı ama korkuyorum. Ben 2 ay Lierac kullandım 4.-6. aylar arasında ama Lierac kullanırken kaşınıyordum çünkü uzun süre nemli tutmuyordu. Sonra Bella B kullanmaya başladım Amerikada hamileler bu ürünü kullanıyorlarmış ve çok memnun kaldım. Normalde günde 2 kere yazıyor ama ben 2 günde bir banyo sonrası kullandım vazelin gibi olduğu için hiç kurutmadı cildimi. 2 aydır kullanıyorum.

Seninle aynı gündeyiz. Benim doktorum da 10-11 Nisan gibi dedi biz 10 dedik not aldı. 31inde tekrar gideceğim plesantanın olgunlaşmasına bakacak ona göre tarihi kesinleştirecek. Şu anda 10'uymuş gibi gün sayıyorum. 24 günümüz kaldı :46:
Genel anestezimi olacak? Benimki genel.

Benim 33. Haftaya kaadr tek bir catlabim yoktu ama bir gece de catladim sabah bir kaldktim yanlatim mor mor cizgi olmus. Ben loccitane mom and baby ile pregnacare kullaniyordum bir de bol su iciyodum dedihim gibi cok memnundum ama demek ki catlayacagi varsa catliyor. Madecassol u duydum ben de ama hamilelikte ve mizrme doneminde kullanilmasi sakincali midir bilemiyorum :( aslinda bir an once baslmak lazim kullanmaya hazir daha mor ve kirmizilar cunku:43:

Selam şekerler nasılsınız?

Bugün evde ön temizlik yaptık. Biraz etrafı düzenledik.
Kayınvalidem geldi sağolsun. Yaptık beraber işleri...

Sizler neler yaptınız?
:55::55::55:

merhaba arkadaşlar bende ara sıra yazabilsemde devamlı takipçilerdenim. bugün benimde misafirim vardı. ablam sağolsun herşeyimi yaptı o yüzden çok yorulmadım. dün ilk nst me girdim sancı çıkmadı ama ben birkaç gündürr adet sancısı gibi hafif bir ağrı hissediyorum.bakalım haftaya nst sonucu ne çıkacak. doğum çantası hazırladınız mı

Benim 33. Haftaya kaadr tek bir catlabim yoktu ama bir gece de catladim sabah bir kaldktim yanlatim mor mor cizgi olmus. Ben loccitane mom and baby ile pregnacare kullaniyordum bir de bol su iciyodum dedihim gibi cok memnundum ama demek ki catlayacagi varsa catliyor. Madecassol u duydum ben de ama hamilelikte ve mizrme doneminde kullanilmasi sakincali midir bilemiyorum :( aslinda bir an once baslmak lazim kullanmaya hazir daha mor ve kirmizilar cunku:43:

yok canım gebelik kategorisi A emzirme döneminde
ve hatta mem ucu çatlaklarındada kullanılıyormuş
ben doğumdan sonra mezoterapi düşünüyorum
o zmana kadar da krem devam

merhaba arkadaşlar bende ara sıra yazabilsemde devamlı takipçilerdenim. bugün benimde misafirim vardı. ablam sağolsun herşeyimi yaptı o yüzden çok yorulmadım. dün ilk nst me girdim sancı çıkmadı ama ben birkaç gündürr adet sancısı gibi hafif bir ağrı hissediyorum.bakalım haftaya nst sonucu ne çıkacak. doğum çantası hazırladınız mı

Adet sancısı bazen bende de oluyor ama çok nadir. Normalmiş o sancılar.
Çantalarımız hazır canım. Az önce göğüs pompasını ve emziği sterilize ettim onları da koyup kapatıcam çantaları.

Adet sancısı bazen bende de oluyor ama çok nadir. Normalmiş o sancılar.
Çantalarımız hazır canım. Az önce göğüs pompasını ve emziği sterilize ettim onları da koyup kapatıcam çantaları.

ayh ben daha hazırlamadım sanırım biraz tembellik yapıyorum. kendin için kaç takım pijama koydun. ben bir takım pijama aldım sabahlıklı birde gecelik aldım acaba bir takım daha pijama alsammı diyorum.

ayh ben daha hazırlamadım sanırım biraz tembellik yapıyorum. kendin için kaç takım pijama koydun. ben bir takım pijama aldım sabahlıklı birde gecelik aldım acaba bir takım daha pijama alsammı diyorum.

Bence bu hafta hazırla canım geciktirme. Ben 3 ayrı çanta yaptım. Kendime, bebeğe ve ıvır zıvır çantası olarak ayırdım kullanmak kolay olur diye. 1 pijama takımı 1 sabahlık takımı aldım. Hastaneden verilen listede 2 pijama 1 sabahlık yazıyor belki 1 tane tek pijama altı koyarım kirlenirse yedek olsun diye çünkü alt kirlenebilir.

Bence bu hafta hazırla canım geciktirme. Ben 3 ayrı çanta yaptım. Kendime, bebeğe ve ıvır zıvır çantası olarak ayırdım kullanmak kolay olur diye. 1 pijama takımı 1 sabahlık takımı aldım. Hastaneden verilen listede 2 pijama 1 sabahlık yazıyor belki 1 tane tek pijama altı koyarım kirlenirse yedek olsun diye çünkü alt kirlenebilir.

o zaman bende bir alt alayım dediğin gibi alt k,rlenebilir canım. 3 ayrı çanta fikride iyi ben pek kendmde olmayacağım için çantadan bişey lazım olduğunda kolaylıkla bulabilirler. ayh ne tatlı telaşlar ya. rabbim yardımcın olsun seninde hayırlı doğumlar inşallah

o zaman bende bir alt alayım dediğin gibi alt k,rlenebilir canım. 3 ayrı çanta fikride iyi ben pek kendmde olmayacağım için çantadan bişey lazım olduğunda kolaylıkla bulabilirler. ayh ne tatlı telaşlar ya. rabbim yardımcın olsun seninde hayırlı doğumlar inşallah

Amin canım hepimize inşallah.

yok canım gebelik kategorisi A emzirme döneminde
ve hatta mem ucu çatlaklarındada kullanılıyormuş
ben doğumdan sonra mezoterapi düşünüyorum
o zmana kadar da krem devam

Aaaaa super ozaman ise yaiyorsa dogmdan sonra ben de kullanmaya baslarim. Kisemtese saglikla bir dogsun bebegim ben de artik deforme olmus vucudumu topalramak icn baya zaman harcicam 23 kilo aldim ben cok sistim selulit falan hak getire ben de artik ne gerekirse yaotiram mezo teraoi, liposuction mi her ne gerekiylrsa saldim simdilik tek dusundugm bebegm :21:

Kizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.

Allah anali babali buyutsun cnm...omrununuzun etsin, allah saglik versin....

Son 17 günüm ya zaman geçmesin hic ya boyle iyiydim dermisim yaklastikca ne hissedecegimi sasiriyorum bugun 4 saat mobilya baktik pek bi yoruldum ve bir oturm grubu begenemedim istedigim tarzlar 4 binin uzerinde yuh dedim ya nazarda dogurmus ne guzel darisi bizlere

migi sen bu ursofalk u kullanmaya başladıktan ne kadar sonra geçti kaşıntıların ?

ben bir hafta oldu kullanmaya başlayalı. evet diyorum bu gün geçti bi gün geçiyor ertesi gün yine kaşınıyo ellerim bacaklarım.
sence etkisini göstermedi mi yoksa benim değerlerim düşmek yerine yükseliyor mu korkuyorum ya

canım 10 güne doğru azalmaya başladı,sonrasında da o deli kaşıntı gitti,şu anda göbeğim çok kaşınıyo,o da gerilmedendir diyorum,bi de arada ufak tefek kaşıntı oluyo ama o her insanda olabilen kaşıntı bence,yani o kolestaz kaşıntısını düşününce.Bana doktor doz olarak günde 4 tane dedi,içimden hatta oha dedim:1: ,10 gün sonraki tahlilde bayaa düşmüştü değerler,dedim ilaca nasıl devam edeyim,hani belki 3 ya da 2 ye indirir diye,doktor 4 e devam dedi,o yüzden muayeneye kadar ilacım bitmesin diye kafama göre dozu azalttım dedim ya,tırsıyorum azcık,acaba 1 ya da 2 eksik alınca değerler artar mı ki diye?Sen kaç tane alıyosun günde,belki doz az geldiyse yavaş düşüyodur değerlerin,tahliliin ya da muayenen ne zaman,nette değerler düşse de kaşıntının tamamne geçmeyebileceğini de okudum,o yüzden tahlilsiz anlaşılmaz canım,içini ferah tut,inşallah bişi olmadan doğurcaz,bebeinin hareketleri her zamanki gibiyse endişelenme

kızlar dün hastane çantamızı hazırladık,kendime ve bebeğe 2 ayrı çanta yaptım,bugün de medikalden bel korsesi aldım,bir iki ufak tefek şey kaldı.Korse alıcaklar için ,doktorumun yanında çalışan hemşire 1 yıl önce doğum yapmış ve medikalden aldığı korseyi kullanmış,çok memnun kaldım dedi,iç çamaşırcılarda satılanlar daha çok kıyafet içine giyilen türde oluyomuş ve pek toplamıyomuş,ben medikalden 20 tl ye aldım,2 seviyesi var,önce 2 ye takarak başlıyosun,sıkılaştıkça 1 e geçiyomuışsun,ama bugün çarşıya çıktım ya,öldüm yorgunluktan,bebek de ağır kasıklara baskı yapıyo,yolda doğuruveresim geldi,eve zor geldim penguen gibi bıdı bıdı yürüyüp :1:

bende çok iyi anlayamıyorum
ama nst de kontrol ettiğim kadarıyla yazıyorum
o toplanmalr kasılma fakat düzensiz ve az olduğu zaman
önemsiz ama bu kasılmalr 34-35. haftalarda oluyorsa dr
gitmekte fayda var benm 35.haftada çıktığında dr önemsedi
ve istirahat verdi şuanda aynı kasılmar oluyor ama müdahale
etmiyor sancı ise kasılmayla birlikte sanki idrar sıkışmış gibi
olup geçiyor doktorum bunlarla birlikte sol göğsünün altıda
sertleşirse bu daha önemli önmli dedi bundan sonrası için
umarım faydası olur tabi bunlar benm hissettiklerim ve yaşadıklarım

ben daha hiç nst ye girmedim,bilmiyom nası bişi:1: benim sol göğsün altında oğlumun poposu var,çapraz gibi duruyo azvık,ayakları sağ kaburgama bastırıyo,kafa sol kasığın oralarda bi yerde,zaten taş gibi sol göğsümün altı yani,idrar sıkışmış gibi olan durumu yaşıyorum ben ama lavaboya gidince idrar yapıyorum,zaten çok su içiyoruz normal değil mi 30 dk da falan tuvalete gitmek,patlıcakmış gibi hissettiğim zamanlarda da genelde midemde hava oluyo,o çıkınca rahatlıyorum,eğer bu dediklerimin hepsi sancı ya da kasılmaysa çoktan doğurmuş olmam lazım benim,çünkü ya biri ya diğeri hep oluyo :1: ya ben niye anlayamıyorum bu sancıydı,kasılmaydı falan yaaaa:52:

kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı her şey iyi çok şükür ama dr.um bütün ölçümleri yapmasına rağmen flyi ölçmedi.orda heanırhangi bir rakam yazmıyor yanından çıktıktan sonra fark ettim bi daha da girmedim her nedense aptallık yaptım kendime sinir oldum

Kizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.

Masallah canim allah anali babali saglikla buyumesini nasip etsin ins. Artik darisi biz kalanlarin basina:)

Back
X