- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Günaydın KızlarDün Misafirlerim vardı çok bakamadım buraya evde birileri olması harika 7/24 misafir kabul edebilirim
gözün aydın allah analı babalı buyutsun maşallah bebeginededoğumda ne guzel normal olmuş
ahsenimm nerde oturuyordun sen canım .. vde oturmak kadar sıkıcı bişi yok hele yalnız yalnız neyse az kaldı bebekler glince baya bi yogunlugumuz olacak sonrasında da iş hayatı falan filan derken bu skıntılı donemler geride kalacak
maşallah bebegineuy çok az zamanın kalmış hadi hayırlısı olsun cnm guzel dogumlar diliyorum saglıkla bebegini kucagına
bence gerçek kasılma degil bende de çok oluyordu o durum doktoruma sordum kasılma tek tarafta olmazmış butun karnın taş gibi oluyormuş gerçek dogum sancısında ve agrı oluyormus... tabi gen gozlemekte fayda var bebim
sevindim herşeyin yolunda olmasına cnm geçmişler olsun
maşallah bebişine ... hala hayal gibi geliyor dimi aynen banada sanırım dogup kucagıma aldıgımda bile bu benım mı diyerek ınanamayacagım D
:
![]()
elazıgdayım canım küçük bi şrhir oldugu için pekbi faliyet yok yaz olsa gene park bahce atıyoz kendimizi ama kış olmuyo