• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet az kaldı bnm ama bi türlü beynimde
kabul edemiyorum daha doğrusu inanamıyorum
en geç 7gün sonra bebeğim kollarımda olacak
ama ben sanki 7.aydaydım daha çok varmış
gibi hissediyorum

aa o kadar az kaldı demek ayy ne güzel inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın :)
benim belli bile değil daha

yok canım tembelikmi yoksa korkumu bilmiyom sanki hazırlarsam doguracamgibi geliyo :9:eşimde ısrar ediyo sabahta tamam bugün hazırlayıcam dedim ama halen içraat yok :9:

kolay olduğu için çok önemsemiyo olabilirsin
bende hazırladım az çok ama çokta önemli değilmiş hastanede çocuğu herşeyiyle giydiriyolarmış banada anca doğumdan sonra pijamalar lazım olcak diğerleride halledilecek şeyler
ama insanın yinede aklında kalıyo işte

ikinci çocuk daha zor gibi geliyor ilkinde ne olacagını nezaman gelecek başka bir heyecan şimdi gününü bilmek sezeryan dan sonrasını düşünmek beni daha korkutuyo ben ilk dogumda hem sancıyı cektim sonra bebegin kalp atışları yavaşlayınca hemen sezeryana alındım ondanmı bilmiyorum uyanmak ayaga kalkmak çok zordu düşünmüyorum desemde sezeryan beni çok korkutuyo herşey hazır eksik bişey kalmadı şu anda bi çanta hazırlanacak bide temizlik ama hiç yapasım yok biraz tırsıyom galiba eşimde çok destek ama o benden daha korkuyo daha dogum konusunda hiç konuşmadık hayırlısıyla bi dogursaydın diyo sadece :18:burda erken dogum yapanları okudukca dua ediyorum vaktinde sag salim dogururum inşallah

hrkese merhaba bu aralar çok giremiyoruz ama yine de güzel heberler getrmeye çalışıyoruz..
Kumsal arkadaşımız bu sabah doğum yaptı kendisi de bebek de iyiymiş hülya bebek hoş geldi:nazar::nazar:
htcydmr arkadaşımızın da suyu geldi ve hastanede kendisi..

tüm doğum yapanlara tekrar hayırlı olsun diyorum ...:emir_bebek::emir_bebek:

Masallah herkez birbir doguruyo..allah anali babali buyutsun.darisida bizim basimiza hayirlisiyla

kolay olduğu için çok önemsemiyo olabilirsin
bende hazırladım az çok ama çokta önemli değilmiş hastanede çocuğu herşeyiyle giydiriyolarmış banada anca doğumdan sonra pijamalar lazım olcak diğerleride halledilecek şeyler
ama insanın yinede aklında kalıyo işte

çanta herşey hazır bi hazırlamak kaldı kendime ayrı kızıma ayrı çanta hazırlayacam kendime pike takım aldım tek kişilik iki takım aşortman takım hasta bezi büyük beden çamaşır 1 tane emzirme atleti aldım kulanayım hoşuma giderse gene alırım yatak için koruyucu bez aldım havlu pijamalara uygun çorap:9:kapalı oldugum için örtü kolonya hazır kızımada altaçma takım battaniyesi filan 2 takım da kıyafet çorap ıslak mendil bez sence yeteerli degilmi eksik yok degilmi aklıma gelenler bunlar bide kagıt havlu pecete filan

evet az kaldı bnm ama bi türlü beynimde
kabul edemiyorum daha doğrusu inanamıyorum
en geç 7gün sonra bebeğim kollarımda olacak
ama ben sanki 7.aydaydım daha çok varmış
gibi hissediyorum

Aynen canm dun biride dedi son 1 hafta hic gecmez diye.benimde daha 1 ayim var ama bir turlu gecmiyo gozumde buyuyo hep.

ikinci çocuk daha zor gibi geliyor ilkinde ne olacagını nezaman gelecek başka bir heyecan şimdi gününü bilmek sezeryan dan sonrasını düşünmek beni daha korkutuyo ben ilk dogumda hem sancıyı cektim sonra bebegin kalp atışları yavaşlayınca hemen sezeryana alındım ondanmı bilmiyorum uyanmak ayaga kalkmak çok zordu düşünmüyorum desemde sezeryan beni çok korkutuyo herşey hazır eksik bişey kalmadı şu anda bi çanta hazırlanacak bide temizlik ama hiç yapasım yok biraz tırsıyom galiba eşimde çok destek ama o benden daha korkuyo daha dogum konusunda hiç konuşmadık hayırlısıyla bi dogursaydın diyo sadece :18:burda erken dogum yapanları okudukca dua ediyorum vaktinde sag salim dogururum inşallah

doğru diyosun benim ilk olduğu için sanki hiç sancı çekmicekmişim hemen oluvercekmiş gibi geliyor
o yüzdende hiç korku yok bende okudukça da nedense korkmuyorum
sadece her an gelirmi acaba diye merak ediyorum
sen daha önce yaşadığın için herşeyi iyi biliyorsun bilmekte iyi bişey olmasa gerek

kızlar merhaba, yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu :(

Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedi :( bende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var :( acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off :(

Kizlar bir arkadasim doguma gitti.40 haftasini doldurmustu.ne suyu geldi ne bisey.ilk dogumu.dua edelim yaa bizmde basimiza gelcek:(duyunca pek bi heyecanlandm.ins normal bir sekilde dogurur.

kızlar merhaba, yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu :(

Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedi :( bende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var :( acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off :(

Canm benm duydugum tup bebekler hep sezeryanla dunyaya geliyo.riske atmiyolar ee kiymetli bebekler sonucta.

doğru diyosun benim ilk olduğu için sanki hiç sancı çekmicekmişim hemen oluvercekmiş gibi geliyor
o yüzdende hiç korku yok bende okudukça da nedense korkmuyorum
sadece her an gelirmi acaba diye merak ediyorum
sen daha önce yaşadığın için herşeyi iyi biliyorsun bilmekte iyi bişey olmasa gerek

inşallah çok kolay dogurursun canım ben sezeryandan çok korkuyodum ilk dogumdada çok direndim normal olsun diyee ama olmadı gene çok şükrediyorum sagsalim dogurdum sonra eşimde bende hiç düşünmüyorduk ikinci bebişi ama bi baktım istemeye başlamışız 7 sene sonra ilk denememizdede olunca şoku atlatmamız zor oldu biz hani bikaç ay deneriz filan diye düşünüyoduk ama kısmeti varmış minişimin :emir_bebek:inşallah buda sagsalim gelir evimize başta biraz sorunlar oldu sonra 3lü tarama filan iyi çıktı ama genede içimde hep duruyo o korku inşallah bi sorun cıkmaz

Cheerfulsky Bebesinin odasi cok seker gule gule guzel gunlerde kullanin inss

Son düzenleme:

tüp bebekler için kıymetli bebekler diyorlar
nst de sancın çıktımı canım daha çatı içinde erken
gibi bide gittiğin dr prof falanmı nasıl normal doğumlara
girmiyor devlet hastanesimi ebeler doğurtuyor eğer öyleyse
şahesen ben güvenemezdim doktorumun girmesini isterdim
yani önemli olan adamın neye istinaden normale girmeyişi
doymuş paraya işine gelirse gibi bi havamı takındı yoksa
bi risk mi var bunu yinede en iyi değerlendirirsin annelik
içgüdülerine güven

tüp bebek olduugu içindir canım riske atmak istememiştir hiç bişey için üzülme hakından hayırlısını iste

Kizlar bir arkadasim doguma gitti.40 haftasini doldurmustu.ne suyu geldi ne bisey.ilk dogumu.dua edelim yaa bizmde basimiza gelcek:(duyunca pek bi heyecanlandm.ins normal bir sekilde dogurur.

Allah bi avazda ağrısız sızısız bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
tüm bebeklerini kucaklarına almayı bekleyen annelerede

inşallah çok kolay dogurursun canım ben sezeryandan çok korkuyodum ilk dogumdada çok direndim normal olsun diyee ama olmadı gene çok şükrediyorum sagsalim dogurdum sonra eşimde bende hiç düşünmüyorduk ikinci bebişi ama bi baktım istemeye başlamışız 7 sene sonra ilk denememizdede olunca şoku atlatmamız zor oldu biz hani bikaç ay deneriz filan diye düşünüyoduk ama kısmeti varmış minişimin :emir_bebek:inşallah buda sagsalim gelir evimize başta biraz sorunlar oldu sonra 3lü tarama filan iyi çıktı ama genede içimde hep duruyo o korku inşallah bi sorun cıkmaz

demekki bebişinin olacağı varmış, bi arkadaşımda 2. yi düşünmeye başladı 7- 8 ay oldu hala olmuyor
kısmet bu olacağı varsa oluyor
doğru diyosun sağsalim doğurmakta var
bazen düşünmüyor değilim bana yada bebeğime bişey olurmu diye
geçen sene olsunmu olmasınmı çocuk derken oldu
nisandaydı çok yeniydi yeni öğrenmiştim düşük yaptım ama çok üzüldüm
ve anladımki istiyorum ve düşükten 3 ay geçsin dedi dr. geçirdik ve Rabbim verdi oldu ama
İnş ikimizde hatta hepimizde sağlıkla doğum yapar kucağımıza alırız bebeklerimizi

Back
X