• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi

cnm çok sevndm Allah uzun ömürler versin analı babalı büyüsün bebeğin.zamanını beklemedi demek miniğin.erken doğum riskin var mıydı cnm?:nazar:

şimdi nasıl telaşlandım migiyi okuyunca.bnm de bitiyor yarın 37.haftam.her an gelebilir mi bu bebikler ya...bugün saçımı boyatmaya gidicem.diğer küçük eksikleri de yarın tamamlamalıyım...:18:offf daha çok eksik varmış gibi geliyooooooor...cibinliği tekrar götürüp beğenmediğim yerlerini düzelttiricem,,,çok işim var gelmesin bebik hemen..benm hazırlıklar ancak haftaya cuma falan biter!!!

pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi

allah bağışlasın oğlunu,ne güzel maaşallah..

şimdi nasıl telaşlandım migiyi okuyunca.bnm de bitiyor yarın 37.haftam.her an gelebilir mi bu bebikler ya...bugün saçımı boyatmaya gidicem.diğer küçük eksikleri de yarın tamamlamalıyım...:18:offf daha çok eksik varmış gibi geliyooooooor...cibinliği tekrar götürüp beğenmediğim yerlerini düzelttiricem,,,çok işim var gelmesin bebik hemen..benm hazırlıklar ancak haftaya cuma falan biter!!!

Ben de senin gibi korkuyorum canım. Benim ağdam dışında herşeyimiz tamam aslında. Ağdayada yarın gidip bitireyim diyorum belimin ağrısı izin verirse...
Senin kasılmaların var mı? Benim 2 gündür arttı. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.

kızlar daha zamanım var diye beklemeyin bence ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyo bi sitede okumuştum bebişlerin yüzde 90ı beklenen doğum tarihinden önce doğarmış benimkide 38+1de geldi oyüzden işlerinizi ertelemeyin

Ben de senin gibi korkuyorum canım. Benim ağdam dışında herşeyimiz tamam aslında. Ağdayada yarın gidip bitireyim diyorum belimin ağrısı izin verirse...
Senin kasılmaların var mı? Benim 2 gündür arttı. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.

cnm 2 haftaki önceki kontrolde kasılma çıkmamıştı.geçen hafta da göndermedi nts ye.bu cuma bakıcaz bakalım kasılma var mı.ben kasılma mı bebeğin hareketi mi ayırt edemiyorum cnm.ama 2hafta önce kasılma çıkmadığı zamana göre hissettiğim farklı bir şey yok.o yüzden kasılmam yoktur gibi geliyor.günlerimiz aynı seninle cnm.bakalım hangimiz önce doğurucaz:))

canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün..
maşallah bebişe :nazar:

Bayansucum oğluna da çok geçmiş olsun canım..

kızlar daha zamanım var diye beklemeyin bence ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyo bi sitede okumuştum bebişlerin yüzde 90ı beklenen doğum tarihinden önce doğarmış benimkide 38+1de geldi oyüzden işlerinizi ertelemeyin

Haklısın valla canım. Benim sezaryenim bir değişiklik olmazsa 38+4 te olacak. Annemler de 2 gün öncesinde geliyorlar. Kayınvalidem burada ama en çok erken olursa annemlerin burada olmayışına üzülürüm heralde. Eşim de buara iş seyahetlerine gidiyor ve sezaryen tarihimden 4 gün önce evde olabilecek... Kara kara düşünmeye başladım yaaa beklesin kuzucum.

cnm 2 haftaki önceki kontrolde kasılma çıkmamıştı.geçen hafta da göndermedi nts ye.bu cuma bakıcaz bakalım kasılma var mı.ben kasılma mı bebeğin hareketi mi ayırt edemiyorum cnm.ama 2hafta önce kasılma çıkmadığı zamana göre hissettiğim farklı bir şey yok.o yüzden kasılmam yoktur gibi geliyor.günlerimiz aynı seninle cnm.bakalım hangimiz önce doğurucaz:))
Ben daha hiç nstye girmedim benim kasılmaların 2 aydır var ama 2 ay önce günde 1 kere kasılıyorken şimdi günde 10 kere oldu. Şu an günde 15 kere olması normalmiş düzenli olmadığı sürece sorun yokmuş. Ben kasıldığımda kalbim daha hızlı atıyor ve sıkışıyor gibi oluyor hemen karnıma dokunuyorum taş gibi olmuş oluyor. 3 hafta önceki kontrolümde doktoruma söyledim normal kasılmalar dedi nstye almadı. Bakalım 2 gün sonra gidicem ne diycek. Sen normal doğumumu bekliyeceksin?

ay yapma ya geçmiş olsun
genel mi olucak sezeryanın
bi yakınımı grip diye genele almamışlardı çünkü epidural yaptılar

Geçmiş olsun canım. Kötü şans olmuş ama neyseki 4 günün var. Bu 4 günde kendine çok iyi bakmalısın ve bence toparlanman için yeterli bir zaman. Ben hamileliğim boyunca grip olmadım ama olanlar burada tarifler veriyorlardı. Onları bulabilirsen dene istersen. Genel anestezi olmayacak di mi?
sağolun kızlar inşallah atlatırız.
anestesi şekline yarın karar vrilecek tahliller yapılacak ona göre anestezi uzmanı karar verecekmiş bakalım:25:
canım allah uzun ömürler versin bebişine darısı başımıza inşallah:26::26:

Migi. Tebrik ediyorum allah anali babal buyutsn. Bizim gnleimiz yakindi , bakalm benm bebegim ne zaman testif edecek :49:

Ben daha hiç nstye girmedim benim kasılmaların 2 aydır var ama 2 ay önce günde 1 kere kasılıyorken şimdi günde 10 kere oldu. Şu an günde 15 kere olması normalmiş düzenli olmadığı sürece sorun yokmuş. Ben kasıldığımda kalbim daha hızlı atıyor ve sıkışıyor gibi oluyor hemen karnıma dokunuyorum taş gibi olmuş oluyor. 3 hafta önceki kontrolümde doktoruma söyledim normal kasılmalar dedi nstye almadı. Bakalım 2 gün sonra gidicem ne diycek. Sen normal doğumumu bekliyeceksin?

ben sezaryen istiyorum cnm.dr 12-13-14nisan olabilir demişti.kesin gün vermedi daha.belki yarın kesin bi gün verir bakalım.

Migi. Tebrik ediyorum allah anali babal buyutsn. Bizim gnleimiz yakindi , bakalm benm bebegim ne zaman testif edecek :49:

Canım ben de dün itibariyle artık doğsun demeye başladım. Düne kadar çok iyiydim hatta ağdaya şu gün mü gitsem bugün mü diye hesaplar yaparken dün akşam itibariyle yürüyemez hale geldim. Sanırım sinire baskı yapmaya başladı ve siyatik ağrısı başladı sol ayağımın üstüne basamıyorum belimden bacağıma şiddetli bir ağrı var. Bu hamileliğimin başında da olmuştu. Doktor yapılacak birşey yok demişti. Şimdi de karar kara düşünüyorum ağdaya nasıl gidicem diye... Sanırım iyiyim deyip hiçbirşeyi ertelememek gerekiyor 1 saat içerisinde çok kötü olunabiliyormuş ağrılardan.
Buarada dün çok kasılmam vardı ama sancı yoktu. Kasılmaları takip etmeye çalıştım yarım saat arayla 3 defa kasıldım sonra uyumuşum. Sana doktor ne zaman hastaneye gitmeni söyledi. Hiç sancı olmasa da sadece kasılmada gitmelimiyiz?

Ahh ahhhh beni gorsen napcaksin kac haftadir evde duvara oraya buraya tutunanak yuruyorum ayaklarim cok agriyor. Sat a görede doguma 3hafta kaldi tabi erken ihtimalide dusunmek lazim :18: ve bir suru Eksigimiz var sadece cumartesileri cikabiliyrz alisverise tabii ben iyi olursam oda.. Dr duzenli sanci ve gerilmeler oldugunda sicak dus yada kuveti sicak suyla doldurup uzanmami soledi rahatlatiyormus. Zaten hastende de kesin yapiyorlar bunu, bilmiyorum Tr de nasil.. Sancikarim sIklastiginda gitmemi ve en onemli belirti su geldiginde alip cantani gideceksin hastaneye dedi... Agrilarin belden kasiga vaginaya siddetli baski yaptiginda anliycami soledi. Ozaman sicak dus rahatlatiyormus iste.. Hayirlisi bakalim o an dus felan dusunebilcekmiyim bilmiyorum :1:
Benim iste bi tuaf 32-33. Haftalarda acayip sanci cikiyordu simdi tik yok gibi bisey... Kucuk hazirlik sancilari var ama onemsizmis onlar... Allah yardimcimiz olsun canim

cnm çok sevndm Allah uzun ömürler versin analı babalı büyüsün bebeğin.zamanını beklemedi demek miniğin.erken doğum riskin var mıydı cnm?:nazar:

37. Haftasini tamamlamis bebek miyadinda dogmus sayilir cnm, erken dogum olmaz. Ama tabii ki gunununun dolana kadar, ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi :49:

slm kızlar..
uzuuun zamandır giremiodum..neler neler olmuş:)

Bütün doğum yapan güsel annelerimizi tebrik ediyor, geçmiş olsun diyorum.. Allah bebişlerinizi size bağışlasın, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin inşallah..

Ne kadar aydınlık, ferahlatıcı bi durum değil mi? içinizdeki can, muhteşem varlık, gün yüzüne çıkyor, nefesini, sesini, tenini size gösterio, bana çoook iyi bakın,büyüyeyim die msj verio:) çolk güsel bişey olsa gerek yav, düşüncesi bile enfes.. Allah hayırlı vakitte sağ salim kucağımıza bebişlerimizi nasip etsin inşallah..

Dün bizim kontrolümüz vardı, nst güsel çıktı, oğlum 1 hafta da sadece 100gr almış 2800 gr olmuş, biraz ufağız:) doktorum çatı muayenesini yapalım artık dedi, tabi bana fenalıklar bastı, çok kastım kendimi:( bişey yoktur, rahat bırakmamam gerekirdi ama ben vajinal fitili bile çok zor atan biriyim işte!!! Kadın korktu tabi, eğer açılman kendi kendine olursa epidural anesteziyle normal doğum yapalım, açılman olmazsa suni sancı falan vermeyelim direkt sezeryan yapalım, çok kasıyorsun kendini Allah korusun bebek sıkışıp kalır normal doğuramazsın dedi.. ayy doğumum nasıl olcak, bana korku basıo, oğluma kavuşacağım içini sevinç ve ferahlık da var ama heyecanlı bişey işte:)

benim de daha halılar verilmedi, dolaplar inmedi, temizlik yapılmadı:( annem inşallah pzt akşam gibi anca gelcek, salı halıları veririz, dolapları falan indiirir, sileriz, cuma da temizlikçi alır, camdı, yerdi genel temizliği yaptırırım die hayal ediyorum.. İnşallah planladığımız gibi yapabilirim, bugün 37+3 deyim haftaya cuma bitirmeye çalıştığım işlerde 38+4 de olcam, nasip bakalım..

şimdi yavaştan kipa servislerine binip, yıkanmış ıspanak almam lazım, akşam yemeğim yok, alsam getirsem pişirsem anca akşam olur:)

bende diyorum nerde bu yazdımda üstelik salı kontrolün vardı dr ne dedi merak ediyorum diye :) hatun doğurmuş bile meğer.:nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütsün canım.rabbim uzun ömür versin inşallah

Günaydıınnn :16:

yok daha bırakırmıyım öncelik senin :)
bizim ufaklık bekler gibi geliyor ama nedense 15 i civarınıda geçmez gibi geliyor ama sölemiyoki hanımefendi ne zaman doğucağını :)

salı günü evde temizlik vardı o yüzden işe gelmedim öğleden sonrada dr.a gittim
senin ne zamandı randevun ?

pazartesi gidecem canım artık haftada gelecen dedi doktorumuz

ohh nihayet hazırladın e gözün aydın rahat olursun o zaman bi temizlik aklına takılır sadece
bizim yapıldı gibi ama bitermi bitmediiiii daha dolaplar incek halılar verilcek Allahtan halılar sadece veriliyo :1:
sağa ve sola yatmaktan yan taraflarım ağırıyo artık geceleri sizinde öylemi

özelikle sol tarafım çok kötü delinmiş gibi agrıyo yürrürken sanki topalıyorum agrıdan :50:

hayırlı olsun canım darısı başımıza:nazar:

pazartesi gidecem canım artık haftada gelecen dedi doktorumuz

aa ndn haftada bir dediki acaba beni 2 hafta sonraya çağırdı ondan sonramı haftaya düşecek acaba
hadi bakalım ne dicek pzrtesi dr

benimde sağ bacağım, sanırım artık iyice ağırlaştık galiba
sahilde gezermiş gibi ağır yürüyorum bide yürümem değişti galiba
çok aşırı kilo da yok olsa bilmem napıcam

Back
X