slm kızlar..
uzuuun zamandır giremiodum..neler neler olmuş:)
Bütün doğum yapan güsel annelerimizi tebrik ediyor, geçmiş olsun diyorum.. Allah bebişlerinizi size bağışlasın, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin inşallah..
Ne kadar aydınlık, ferahlatıcı bi durum değil mi? içinizdeki can, muhteşem varlık, gün yüzüne çıkyor, nefesini, sesini, tenini size gösterio, bana çoook iyi bakın,büyüyeyim die msj verio:) çolk güsel bişey olsa gerek yav, düşüncesi bile enfes.. Allah hayırlı vakitte sağ salim kucağımıza bebişlerimizi nasip etsin inşallah..
Dün bizim kontrolümüz vardı, nst güsel çıktı, oğlum 1 hafta da sadece 100gr almış 2800 gr olmuş, biraz ufağız:) doktorum çatı muayenesini yapalım artık dedi, tabi bana fenalıklar bastı, çok kastım kendimi

bişey yoktur, rahat bırakmamam gerekirdi ama ben vajinal fitili bile çok zor atan biriyim işte!!! Kadın korktu tabi, eğer açılman kendi kendine olursa epidural anesteziyle normal doğum yapalım, açılman olmazsa suni sancı falan vermeyelim direkt sezeryan yapalım, çok kasıyorsun kendini Allah korusun bebek sıkışıp kalır normal doğuramazsın dedi.. ayy doğumum nasıl olcak, bana korku basıo, oğluma kavuşacağım içini sevinç ve ferahlık da var ama heyecanlı bişey işte:)
benim de daha halılar verilmedi, dolaplar inmedi, temizlik yapılmadı

annem inşallah pzt akşam gibi anca gelcek, salı halıları veririz, dolapları falan indiirir, sileriz, cuma da temizlikçi alır, camdı, yerdi genel temizliği yaptırırım die hayal ediyorum.. İnşallah planladığımız gibi yapabilirim, bugün 37+3 deyim haftaya cuma bitirmeye çalıştığım işlerde 38+4 de olcam, nasip bakalım..
şimdi yavaştan kipa servislerine binip, yıkanmış ıspanak almam lazım, akşam yemeğim yok, alsam getirsem pişirsem anca akşam olur:)