Plesantam çok yorulmuş, test sonucuma göre( galiba biraz daha önce sezaryenle alınacak.1 hafta var kontrolüme nasıl geçer acaba zaman?:18:
Canim hayirlisi olsun hakkinda.ahhh ahh hic deme gunler banada gecmez oldu.sabrim kalmadi hic..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plesantam çok yorulmuş, test sonucuma göre( galiba biraz daha önce sezaryenle alınacak.1 hafta var kontrolüme nasıl geçer acaba zaman?:18:
merhaba nisan anneleri ben dokuz aylık yolculugumu hep mart annlerı topiğinde gecirdim ama artık mart annesı olmam için son saatlerım:)sanırım bende nisan annesi olucam.benide aranıza alırsanız sevinirim.birde tavsıyem normal düşünenler yazan tarıhe kendınızı şartlamayın ben beklemeye cok erken başladım ama paşam hala gelmedi:)ha bugun ha yarın derken geldim nisan ayına.RABBİM hepimize hayırlı kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin.
merhaba nisan anneleri ben dokuz aylık yolculugumu hep mart annlerı topiğinde gecirdim ama artık mart annesı olmam için son saatlerım:)sanırım bende nisan annesi olucam.benide aranıza alırsanız sevinirim.birde tavsıyem normal düşünenler yazan tarıhe kendınızı şartlamayın ben beklemeye cok erken başladım ama paşam hala gelmedi:)ha bugun ha yarın derken geldim nisan ayına.RABBİM hepimize hayırlı kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin.
Kızlar doğum çantanıza neler koydunuz ? paylaşır mısınız? lütfen
bebişeKızlar doğum çantanıza neler koydunuz ? paylaşır mısınız? lütfen
maşallah bebeğine
sezeryan tarihimi yoksa normal mi?benimde 9 nisan sezeryan olacak inşallah
ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlı dimi
![]()
hayırlısı nasılsa öyle olsun tabi ama inşallah acelecilik etmez minik.benim kasılmam yoktu sanırım dün yine nst ye girdim ama biş sölemedi dr.zaten bebeğim de çok hareket etmedi:)son bir kaç gündür iyice azaldı hareketleri zaten.inş.3000i bulur bnm minik doğana kadar.çünkü doğumdan sonra 200-300g veriyorlar biliyorsun.pazarlık işe yaramadı cnm:))
selam hamişler, bayansu çok geçmiş olsun bebiş gelene kadar iyileşişr tamamn ağbisi inşallah,
hafta sonu herkes dışarı attı kendini sanırım( kociş beni bıraktı arabayla ilgileniyo gelsede oğluşla bizi de gezdirse :/
Dogrusun wallasu meraklı bakışlar her yerde demek kki
az kaldı hayırlısıyla dogsunlar
![]()
iyi geceler kızlar.....sonunda mart ayını geride bırakarak orjinal nisan annesi olmaya hak kazandık,henüz doğurmayan arkadaşları teprik ediyorum
sağol bebeim,inşallah
aklıma ne geldi biliyomusun.bundan 5 yıl önce oğlumun doğum sancılarını çekerken odada kapı açık kalmış ve 3 tane kadın böleee bana bakıyolar
o anda bi sancı girdi ve kadınlarla gözgöze geldik veee bi bağırdım onlara<nee bakıyosunuzzz beeee hiçmi doğuran görmediniz kapatın şu kapıyı>die
meraklının olmadığı yer yok![]()
Ahhhhhaaahaaiyi demissin walla o anda cok kalp kırabilirim ben, o yuzden esime annnlere faln haber verme hmen bn dogumhaney girince ararsın diorum hic cekemm kimseyi o hlde, zatn klabalık svmiyorum nrmalde bile
ama hic sanmıyorum kesin arar
iyi geceler kızlar.....sonunda mart ayını geride bırakarak orjinal nisan annesi olmaya hak kazandık,henüz doğurmayan arkadaşları teprik ediyorum
sağol bebeim,inşallah
aklıma ne geldi biliyomusun.bundan 5 yıl önce oğlumun doğum sancılarını çekerken odada kapı açık kalmış ve 3 tane kadın böleee bana bakıyolar
o anda bi sancı girdi ve kadınlarla gözgöze geldik veee bi bağırdım onlara<nee bakıyosunuzzz beeee hiçmi doğuran görmediniz kapatın şu kapıyı>die
meraklının olmadığı yer yok![]()
di mi:))) valla orjinal nisan annesi olacaz...en çok sevindiğim de artık erken doğum olarak nitelendirilecek bir durumun kalmaması,ya ne bu böyle,her aşaması ayrı bir paranoya,ilk aylarda düşük olacak paranoyası,sonra 2 li 3 lü test bilmem ne paranoyası sonra erken doğum paranoyası,ayyyyhhhhh bayılazaaaammmm:)))))