• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Plesantam çok yorulmuş, test sonucuma göre:(( galiba biraz daha önce sezaryenle alınacak.1 hafta var kontrolüme nasıl geçer acaba zaman?:18:

Canim hayirlisi olsun hakkinda.ahhh ahh hic deme gunler banada gecmez oldu.sabrim kalmadi hic..

Aaaa petus gelmis nasilsin tatlim.hayirli ugurlu olsunnn...yagmurunun resmini gordum bugun bayansu eklemis.cook tatli masallah.hele o duddaklar ..eee anlatsana nasilsin eve gectinmi,lohusalik nasil gidiyo...

merhaba nisan anneleri ben dokuz aylık yolculugumu hep mart annlerı topiğinde gecirdim ama artık mart annesı olmam için son saatlerım:)sanırım bende nisan annesi olucam.benide aranıza alırsanız sevinirim.birde tavsıyem normal düşünenler yazan tarıhe kendınızı şartlamayın ben beklemeye cok erken başladım ama paşam hala gelmedi:)ha bugun ha yarın derken geldim nisan ayına.RABBİM hepimize hayırlı kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin.

merhaba nisan anneleri ben dokuz aylık yolculugumu hep mart annlerı topiğinde gecirdim ama artık mart annesı olmam için son saatlerım:)sanırım bende nisan annesi olucam.benide aranıza alırsanız sevinirim.birde tavsıyem normal düşünenler yazan tarıhe kendınızı şartlamayın ben beklemeye cok erken başladım ama paşam hala gelmedi:)ha bugun ha yarın derken geldim nisan ayına.RABBİM hepimize hayırlı kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin.

hoşgeldin cnm.kısmet işte bizim topicte de birsürü arkadaş mart annesi oldu nisanı beklerken.bu bebişlerin keyfini bekliycez artık:)kendileri karar veriyorlar ne zaman geleceklerine:)gerçi ben 12 nisanda sezaryen olucam ona bırakmadım kararı:))

Canm hosgeldin!!40 haftan dolmus sanirim..insan hesap yapinca daha bir zor oluyo geldi ha gelecek ha.en iyisi akisina birakip beklemek:))sende ins bugun yarin alirsin bebisini kucagina.

bir gecelik sabahlık takımı- iki pijama takımı -terlik- havlu- kirli torbası-iç çamaşırları-göğüs pedi-ıslak mendil- diş fırçası-diş macunu gibi kişisel bakım eşyaları
yatak için hasta örtüsü (kanama çok olursa diye)çıkış için kıyafet-çorap-fotoğraf makinesi aklımda kalanlar bunlar şimdilik yardımcı olmuşumdur umarım...unuttuğum bir şey olmaz umarım:18:

Kızlar doğum çantanıza neler koydunuz ? paylaşır mısınız? lütfen

Canim benimki tam hazir degil ama koydugm seyleri yazayim sana
Pijama 2 adet
Ic camasiri alt ust
Sal(usursem diye)
Corap
Terlik
Hastaneden cikarken giyebilecegim temiz kiyafet
Sabahlik
Kirli camasirlari koymak icin poset

Bebek icin;
2 takim kiyafet
2 battaniye
Bez
Port bebe
Islak mendil

Kızlar doğum çantanıza neler koydunuz ? paylaşır mısınız? lütfen
bebişe
2 takım kıyafet
1kalın bataniye
1ince bataniye
2 çıtçıtlı badi
2 çorap
ıslak mendil
10 tane bez
altaçma takımı altına sermek için
kendime 2 takım eşofman, çamaşır alt üst şeklinde,hırka ,pike çarşaf yastık,hasta bezi,havlu,
yatak için koruma bezi ,kolonya,parfüm,rolon,kagıt havlu pecete,fotograf makinası,2tane çorap,bide ben kapalıyım örtü,
şimdilik bunlar aklıma başka bişey gelirse koyarım eksik varsa hatırlatın kızlar

:nazar::nazar::nazar:maşallah bebeğine:nazar::nazar:sezeryan tarihimi yoksa normal mi?benimde 9 nisan sezeryan olacak inşallah:52::52::52::52:ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlı dimi:52::52::52::nazar::nazar:

Sezaryen tarihi canım. Aynı gün doğuracağız demekki tabi erken gelmezlerse :) Gerçekten çok heyecanlı sadece 9 gün kaldı belki de daha az...

hayırlısı nasılsa öyle olsun tabi ama inşallah acelecilik etmez minik.benim kasılmam yoktu sanırım dün yine nst ye girdim ama biş sölemedi dr.zaten bebeğim de çok hareket etmedi:)son bir kaç gündür iyice azaldı hareketleri zaten.inş.3000i bulur bnm minik doğana kadar.çünkü doğumdan sonra 200-300g veriyorlar biliyorsun.pazarlık işe yaramadı cnm:))

Hayırlı doğumlar canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

Arkadaşlar hemen hemen aynı şeyleri koymuşuz. Ben gecelik, pijama takımı, 2 tane hastane çıkışı ,2 tane battaniye kalın ince, hasta bezi, bebek bez,i pamuk, ıslak mendil, havlu diş fırçası macunu, kalın yün çorap, ince çorap, yelek terlik, emzirme südyeni ve atleti, göğüs pedi, tabak, bardak, çatal kaşık koydum benim de aklımda olanlar bunlar.....

iyi geceler kızlar.....sonunda mart ayını geride bırakarak orjinal nisan annesi olmaya hak kazandık,henüz doğurmayan arkadaşları teprik ediyorum:46::46:

selam hamişler, bayansu çok geçmiş olsun bebiş gelene kadar iyileşişr tamamn ağbisi inşallah,

hafta sonu herkes dışarı attı kendini sanırım :(( kociş beni bıraktı arabayla ilgileniyo gelsede oğluşla bizi de gezdirse :/

sağol bebeim,inşallah:31:

Dogrusun walla ;) su meraklı bakışlar her yerde demek kki :43: az kaldı hayırlısıyla dogsunlar:49:

:1:
aklıma ne geldi biliyomusun.bundan 5 yıl önce oğlumun doğum sancılarını çekerken odada kapı açık kalmış ve 3 tane kadın böleee bana bakıyolar:53::53::53:
o anda bi sancı girdi ve kadınlarla gözgöze geldik veee bi bağırdım onlara<nee bakıyosunuzzz beeee hiçmi doğuran görmediniz kapatın şu kapıyı>die:1:
meraklının olmadığı yer yok:27:

iyi geceler kızlar.....sonunda mart ayını geride bırakarak orjinal nisan annesi olmaya hak kazandık,henüz doğurmayan arkadaşları teprik ediyorum:46::46:

aklıma ne geldi biliyomusun.bundan 5 yıl önce oğlumun doğum sancılarını çekerken odada kapı açık kalmış ve 3 tane kadın böleee bana bakıyolar:53::53::53:
o anda bi sancı girdi ve kadınlarla gözgöze geldik veee bi bağırdım onlara<nee bakıyosunuzzz beeee hiçmi doğuran görmediniz kapatın şu kapıyı>die:1:

Ahhhhhaaahaa :1: iyi demissin walla o anda cok kalp kırabilirim ben, o yuzden esime annnlere faln haber verme hmen bn dogumhaney girince ararsın diorum hic cekemm kimseyi o hlde, zatn klabalık svmiyorum nrmalde bile :19: ama hic sanmıyorum kesin arar

Ahhhhhaaahaa :1: iyi demissin walla o anda cok kalp kırabilirim ben, o yuzden esime annnlere faln haber verme hmen bn dogumhaney girince ararsın diorum hic cekemm kimseyi o hlde, zatn klabalık svmiyorum nrmalde bile :19: ama hic sanmıyorum kesin arar

bende istemiom kimseyi o halde onun içinde sancıyı evde çekme planlarım umarım olur,yoksa waryaaa eşimin teyzesi yengesi dındısının dındısı herkes orda olur eminim:25:

di mi:))) valla orjinal nisan annesi olacaz...en çok sevindiğim de artık erken doğum olarak nitelendirilecek bir durumun kalmaması,ya ne bu böyle,her aşaması ayrı bir paranoya,ilk aylarda düşük olacak paranoyası,sonra 2 li 3 lü test bilmem ne paranoyası sonra erken doğum paranoyası,ayyyyhhhhh bayılazaaaammmm:)))))

di mi:))) valla orjinal nisan annesi olacaz...en çok sevindiğim de artık erken doğum olarak nitelendirilecek bir durumun kalmaması,ya ne bu böyle,her aşaması ayrı bir paranoya,ilk aylarda düşük olacak paranoyası,sonra 2 li 3 lü test bilmem ne paranoyası sonra erken doğum paranoyası,ayyyyhhhhh bayılazaaaammmm:)))))

tatlımmm tatlımmm,bayılmak için çok erken kendine gell:29:
daha bunun doğumu var,emzirmesi var,dişi,çişi,ateşi derkennnn var da varrrr:52:
bayılma bence ayıl:27:

Son düzenleme:
KIzLar, günaydın..
GebeLik doğaL bir süreç, abartmayın, naz yaptırmayın bana; herşey yoLunda dedim, cumaya kadar, 36.haftam doLana kadar tam gaz çaLIştım, öğrenciLerimLe takıLdım veee son üç gündür öLüyorum :( Bir haftadır burun tıkanıklığı vardı, üç gündür de öksürük ekLendi. Onu da geçtim, öksürürken sol göğüs kafesime bıçakLar sapLanıyor ve her öksürdüğümde ağLIyorum acısından.. Doktor sadece boğazım için üçlü antibiyotik verdi, öksürük için de bol sıvı iç dedi.. Ne yapacağım ya? Allah'ım diyorum, sen doğum sancıLarına mı hazırLıyorsun beni diyorum. O nasıL bir öksürüktür ki gözLerim yerinden çıkacak gibi oLuyor acıdan..
Var mı bir öneriniz? BaLa zencefiL ve dövülmüş çörek otu karıştırıp veriyorlar bana, geçen bir başlar gibi olduğunda hemen kesilmişti, dün yine başladık.. Daha ne yapmaLI ? Yarın kendi doktoruma kontrolüm var, hem de izne ayrıLmak içn rapor aLacağım.. Bir de ona sorarım artıkın :( Amaann, ne menem bir şey bu sağLIk.. OĞlum da sessiz sakin duruyor ben öksürürken.. Az baL aLdığımda ise başLIyor derinnn tekmecikLere.. Ah oğLUm, sen geLmeden bir topLansam..

Back
X