• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar biz geldiikkkk:emir_bebek::emir_bebek:
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma.3.250 51 cm yavrum..:nazar::nazar::nazar:darısı bekleyenlerin başına :12::12::12:

buda miinik kızımın ilk haliEki Görüntüle 386463
3 günlükken:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 386464 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi geceler kızlar..
doğum yaptım bende müjdee:119:
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz:16:

Doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ederim. :16:
Bayansu'cum bizim günümüz aynıydı, senin kız benimkinden önce davrandı. Artık bizimki de gelsin yaa sabırsızlanıyorum.

iyi geceler kızlar..
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz:16:

forumu açarken inan aklımda sen vardın.belki doğum yapmıştır diye.hayırlı olsun cnm.Allah analı babalı büyütsün inşallah.bende epidural düşünüyorum nasıl tavsiye ediyormusun?

ii geceler arkadaşlar yarın saat 7.30 da sezeryanla doğum yapıcam.çok heycanlıyım.minik meleğime kavuşmama saatler kaldı.rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inş..

Allah yardımcın olsun cnm.iyi haberlerini bekliyoruz.

iyi geceler kızlar..
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, ne güzel tam zamanında doğum yaptın, hem de normal doğum, inşallah Allah benim gibi normal bekleyenlere de nasip eder. Hikayeni bekliyorum çok merak ediyorum doğum süreci nasıl başladı, epidural normal doğum nasıl, tavsiye eder misin,toparlanmak kolay oluyor mu çünkü ben de herşey yolunda gider ve normal doğurabilirsem epidural istiyorum. Kızınla birlikte sağlıklı bir ömür dilerim, kolay gelsin canım

iyi geceler kızlar..

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...Allah analı bablı büyütsün hayırlı kaderler versin....

kızlar yatın dinlenin son günleriniz:)hoş geçen yıl bu dönemler beni de heyecandan uyku tutmuyordu,şimdi de bebeği uyutup dersin başına geçiyorum ondan uyku tutmuyor,doğum yapacak arkadaşlardan bir ricam var,doğum sancısı çekerken edilen dualar kabul olurmuş ve 3 bebişimde de kendi adıma doğruladım,hani o sancıda aklınıza gelirmiyim bilemiyorum ama gelirsem çoooook sevinirim,sakkucuk arkadaşımızın sınavı çok iyi geçsin diye dua eder misiniz:)))))))Allah hepinize güzel doğumlar versin,hatta şimdi okuyan arkadaşlar o sancı esnasında bazı istek dualar unutulabiliyor:)onun için kalem kağıt alıp not etmeyi unutmayın

06.4.2012 tarihinde spinal anestezi sezeryanla bende bebişime kavuştum arkadaşlar. darısı sizlerinde sağ salim kucaklarınıza almanıza.

benim de dün akşamdan beri ağrı sızılarım düzensiz devam ediyor. Gece 1-2 kez uyandım. sabah da 6 dan beri ayaktayım. Adet sancısı gibi ama artık bacaklarıma ve belime de buruyor. Sıklığını kontrol ediyorum... Ve aynı zamanda ağrı geldiğinde kusacak gibi oluyorum :( yatamıyorum süreekli dik durmam gerekiyor... yatınca çok ağrıyor...

günaydın herkese..

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah yavrularını onlara bağışlasın..:16: :16:bayansu epidural normal doğum nasıl anlatırmısın..ben de normal doğumu bekleyenlerdenim çünkü ve olursa epidural düşünüyorum..

günaydınnn
yaklaşık 15 gündür pc bozuktu ve giremiyordum .
bende perşembe sabah 9,30 da sezeryan ile doğum yapacağım.eksikleri halletmeye çalışıyorum
bi cam silme işi , bide ikramlar filan hallolcak

iyi geceler kızlar..

Allah analı babalı buyutsun canım gözunuz aydın sende kavuştun yavruna maşallahhhhhhhhh ezgıne ve sanaaa:nazar:

günaydınnn
bende perşembe sabah 9,30 da sezeryan ile doğum yapacağım.eksikleri halletmeye çalışıyorum

hadi bakalım kolay gelsın ıkı gun sonra sende kavuşuyosun yavruna:)

ii geceler arkadaşlar yarın saat 7.30 da sezeryanla doğum yapıcam.çok heycanlıyım.minik meleğime kavuşmama saatler kaldı.rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inş..

cnm şu an almışsındır kucağına bebeğini...Allah analı babalı büyütsün:)

günaydın güzel anneler. ben mart annesi adayıydam ama bebişim 5 gün kadar gecikince doktorum aşağı inmeye niyeti yok dedi ve kontrole diye gittiğimiz gün 2 nisanda bebeğime sezaryenle kavuştum. çok güzel bir duyguu:)) egepole gidiyordum gökalp beye çok memnun kaldım ameliyathanedekiler de süperdi hep motive ettiler. kızım 8 günlük oldu 1 hafta nasıl geçti anlamadım .Rabbim bebek bekleyenleri bir an önce kavuştursun

ya doğuranları gördükçe bende istiyorum bende bende:))))

iyi geceler kızlar..

bi kaç gündr seni merak ediyordum bende, maşalalh ne güzel kavuşmuşsun bebeğine darısı oğluşumla bize, epidural normal doğumu bende düşünüyorum cnaım doğum hikayeni merak ediyorum, kızınla bol sütlü gazsız günler,bir ömğr mutluluklar canım

selam kızlar biz geldiikkkk:emir_bebek::emir_bebek:
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma.3.250 51 cm yavrum..:nazar::nazar::nazar:darısı bekleyenlerin başına :12::12::12:

buda miinik kızımın ilk haliEki Görüntüle 386463
3 günlükken:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 386464 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah kızınada sanada, bebişine bol sütlü gazsız mutlu günler canım:)

bebişine sağ slaim kavuşmuşsundur inşallah mi gibi oh doya doya sarıl canım:)

06.4.2012 tarihinde spinal anestezi sezeryanla bende bebişime kavuştum arkadaşlar. darısı sizlerinde sağ salim kucaklarınıza almanıza.
amin canım, gözün aydın seninde:)

benim de dün akşamdan beri ağrı sızılarım düzensiz devam ediyor. Gece 1-2 kez uyandım. sabah da 6 dan beri ayaktayım. Adet sancısı gibi ama artık bacaklarıma ve belime de buruyor. Sıklığını kontrol ediyorum... Ve aynı zamanda ağrı geldiğinde kusacak gibi oluyorum :( yatamıyorum süreekli dik durmam gerekiyor... yatınca çok ağrıyor...

seninde az kaldı demek canım bende tık yok bu belirtiler bende de olsada bende yavaştan kavuşsam oğluma:))) allah yardımcın olsun cnaım az kalmış bebeişine kavuşmana:)

günaydınnn

az kalmış canım eksikler hallolur sen azcık son anların tadını çıkar bol resim çekin:)) hayırlısyla sağ salim bebişinde sende kurtulursunuz inşallah

Dogum yapanlar gözunuz aydin bekleyenlere kolay dogumlar biz 6 gunluk olduk agrilarim yavas yavas geciyor goguslerim yara oldu doguma gidecekler dua edin ne olur

bebeğimiz doğdu kızlar ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne anlatacagm
oğlumuz 6 nisanda sezeryan ile doğdu.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
keyfi olarak sezeryan olacaklar varsa uzak dursunlar çok zor

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün... Seni niye sezaryene aldılar canım merak ettim...

Ya kizlar bebegim geceden beri hareketsiz..yani cok az hareket etti..normalde kahvaltidan sora epey bir oynardi icimde ama bugn tik yok..1,2 kez kimildadi sadece..cikolatada yedm bir parca ama..endiselendm dogrusu..sizdede bole oluyomu...benim uzerimede zaten olu topragi serpilmis gibi bugun..ne oldu bole anlamadm gitti....

bana da oluyo canım, bugün de öyle mesela... İnsan meraklanıyo gerçekten, o yüzden bu son günler zor geçiyo...

Back
X