iyi geceler kızlar..
doğum yaptım bende müjdee:119:
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz![]()
Ayyyy tebrik ederim canim Allah anali babali buyutsun insallah :119::119: darisida bizim basimiza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar..
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz![]()
ii geceler arkadaşlar yarın saat 7.30 da sezeryanla doğum yapıcam.çok heycanlıyım.minik meleğime kavuşmama saatler kaldı.rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inş..
selam kızlar biz geldiikkkk
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma.3.250 51 cm yavrum..darısı bekleyenlerin başına
buda miinik kızımın ilk haliEki Görüntüle 386463
3 günlükken
Eki Görüntüle 386464![]()
iyi geceler kızlar..
iyi geceler kızlar..
ii geceler arkadaşlar yarın saat 7.30 da sezeryanla doğum yapıcam.çok heycanlıyım.minik meleğime kavuşmama saatler kaldı.rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inş..
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, ne güzel tam zamanında doğum yaptın, hem de normal doğum, inşallah Allah benim gibi normal bekleyenlere de nasip eder. Hikayeni bekliyorum çok merak ediyorum doğum süreci nasıl başladı, epidural normal doğum nasıl, tavsiye eder misin,toparlanmak kolay oluyor mu çünkü ben de herşey yolunda gider ve normal doğurabilirsem epidural istiyorum. Kızınla birlikte sağlıklı bir ömür dilerim, kolay gelsin canımiyi geceler kızlar..
iyi geceler kızlar..
iyi geceler kızlar..
günaydınnn
yaklaşık 15 gündür pc bozuktu ve giremiyordum .
bende perşembe sabah 9,30 da sezeryan ile doğum yapacağım.eksikleri halletmeye çalışıyorum
bi cam silme işi , bide ikramlar filan hallolcak
iyi geceler kızlar..
iyi geceler kızlar..
selam kızlar biz geldiikkkk
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma.3.250 51 cm yavrum..darısı bekleyenlerin başına
buda miinik kızımın ilk haliEki Görüntüle 386463
3 günlükken
Eki Görüntüle 386464![]()
amin canım, gözün aydın seninde:)06.4.2012 tarihinde spinal anestezi sezeryanla bende bebişime kavuştum arkadaşlar. darısı sizlerinde sağ salim kucaklarınıza almanıza.
benim de dün akşamdan beri ağrı sızılarım düzensiz devam ediyor. Gece 1-2 kez uyandım. sabah da 6 dan beri ayaktayım. Adet sancısı gibi ama artık bacaklarıma ve belime de buruyor. Sıklığını kontrol ediyorum... Ve aynı zamanda ağrı geldiğinde kusacak gibi oluyorumyatamıyorum süreekli dik durmam gerekiyor... yatınca çok ağrıyor...
günaydınnn
yaklaşık 15 gündür pc bozuktu ve giremiyordum .
bende perşembe sabah 9,30 da sezeryan ile doğum yapacağım.eksikleri halletmeye çalışıyorum
bi cam silme işi , bide ikramlar filan hallolcak
bebeğimiz doğdu kızlar ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne anlatacagm
oğlumuz 6 nisanda sezeryan ile doğdu.![]()
keyfi olarak sezeryan olacaklar varsa uzak dursunlar çok zor
Ya kizlar bebegim geceden beri hareketsiz..yani cok az hareket etti..normalde kahvaltidan sora epey bir oynardi icimde ama bugn tik yok..1,2 kez kimildadi sadece..cikolatada yedm bir parca ama..endiselendm dogrusu..sizdede bole oluyomu...benim uzerimede zaten olu topragi serpilmis gibi bugun..ne oldu bole anlamadm gitti....