pazar günü eşimin aöf sınavı vardı ve sabah sınava gitti 7'de kalktım..sancım fln yoktu hatta çok iyi hissediyordum kendimi..
çamaşırları makineye attım,evi süpürdüm ve sildim..oğlumun kahvaltısını yaptırdım..eşim geldi çay içtik kahvaltı yaptık hiç bişeyim yoktu..
daha sonra eşim kuzeniyle bir işini halletmeye kadıköye gitti bende markete gitmiştim ayağımı her attığımda bişeyler batıyor gibi hissettim ve korktum eve nasıl kendimi attığımı bilmiyorum

..ardından bebeğin bir yerde toplanması dediğimiz kasılmaların 10 dk'da 3 kez girdiğini ve hafif sancıyla birlikte geldiğini hissettim..anladım sanki birden doğumum geldiğini o an..kapı çaldı..gelen eşim ve kuzeniydi..hiç bişey söylemedim eşime yemek hazırladım ve yedik..kasılmalar devam ediyordu ve ben habire iş yapıyordum..ütümüde yaptıktan sonra eşime hastaneye gitmemiz gerektiğini sancım ve kasılmam olduğunu söyledim..k.validemlerede haber verdikten sonra
toparlandım ve saat 00:30'da gece apar topar hastaneye gittiiiikkk

evettt macera bundan sonra başlıyor

şansım varmış ki nöbetçi doktor benim doktorumdu

..doğumhaneye çıktık ve oradaki hemşireye sancım olduğunu söyledim..doğum dosyamı aldı,doktorumun hastane olduğunu söyledi ve muayne için galoşları giyip doğumhaneye girdim..eşim ve k.validem dışarda beklediler..hemşire çatı muaynemi yaptı ve güzelll dedi

..ne güzel ddiye sordum:26:
o anda doktorum girdi içeri ve o da muaynemi yaptı..3cm açılmam olduğunu ve yatacağımı söyledi..o an karma karışık oldum ne hissedeceğimi bilemedim..bi anla doğumhanede bi bağırma sesi geldi kulağıma ve doktoruma ben epidural istiyordum dedim:18:
doktor bey sağolsun epidural hakkında konuştuğumuz halde tekrar bilgi verdi,fark ücretini fln söyledi..ok dedim problem deil tamam o zaman dedi hemşire hanıma anestezi doktoruna haber verin hasta hakkında bilgi verin dedi..beni kendi sancımla sadece serum takıp önce odama aldılar..sonra eşim ve k.validem geldi..nst'yi odaya getirdiler ve bağladılar makineye..ardındanhemşire serumumu taktı ve o sırada annem babam ve kızkardeşimde geldi hastaneye..ben heyecanlıydım..hemşire bi kaç soru sordu dosya için sanırım..ve sedyede üst kata anesteziye gönderdi beni eşim ve kızkardeşimde eşlik ettiler kapıya kadar

amelyathaneye aldılar beni ve arkası çıtçıtlı önlüğü açtı anestezisyen hekim omuzlar aşağı sırt dışarı şekilde durdum derin nefes aldım önce hafif uyuşturucu bir iğne sonrada epidural iğnesini vurup o bölgeden omuzuma bi serum hortumu çıkarıp bantladılar..
odama alındım bu arada saat 1:30 fln dı..epiduralim takılmıştı hemşireler saatte bir alttan açılmama bakıyorlardı..bişey yemek içmek yasaktı ve sancım yoktu..sabah saat 7'ye kadar böyle sancısız ağrısız geyik yapıp arada uyuyarak geçti..en son 5 cm açılmam vardı ve doktor muayneye çağırdı bani..tekerlekli sandalyeyle gittim çatala yattım ve suyumu patlattı doktor..sancı takın ve 1 doz epidural verin dedi..7:30 'da baskılar başladı..acı yoktu,millet ayyyy,oyyyy diye bağırırken ben sadece alta baskı artınca eşime sancı girdi ve çıktı diyordum dk tutsun diye..sancılar 3 dk bir geliyor ve 40 sn sürüyordu..hemşireler yarım saatte bir kontrole geliyordu..9:00 da 6-7 cm açılmam saat 11:30 civarında da 8 cm oldu ve doktor doğumhaneye aldırdı beni...o an doğumum geldiğini anladım..tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye gittim ve doktorum muayne etti..8 cm mesaneyi boşaltın sancıyı açın hastayı odaya götürmeyin dedi...hemşire bunları yapana kadar açılmam 10 cm olmuş ve ıkınmam geldi..hemşire hadi ıkınalım dedi doktorumda geldi ve nefesini tutup sancı girdiğinde bütün gücünle ıkın dediler..ilk ve ikinci denemede olmadı bebiş geri kaçtı kendimi bırakınca

3.seferde bütün gücümle onu ittim ve ezgi'mmm viyakkk viyakk bağırmaya başladı..ne sancı ne baskı ne bişey,mosmor olmuştu yavrum tüm dikkatimle onu izlerken söylenilenleri anlamıyordum bile..9 nisan 2012'de saat 12:15'te 3330g,50cm dünyaya gözlerini açtı yavrum..bana benziyor biraz sanki

çoook tatlı ve çok minik

umarım hepiniz yavrularınıza kavuşur en az bizim kadar mutlu olursunuz kızlar..eşimin 2 gün izni vardı bugün gitti işe..annemler yanımda..eşim bankaya 300tl'lik tatlı dağıttı

..benim kızım ve oğlumun canı sağolsun

herkese hayırlı doğumlar diliyorum