40 haftam dolunca Perşembe günü dr. a gittim Nst'ye aldı, bebeğin kalp atışını zor buldular, arada da kaybettiler silik silik çıktı, dr. bir daha istedi o da olmayınca doğumhaneye gönderdi değerlendirmeleri için, orda vitamin serumu verdiler, açtım çünkü. Sonra Nst'ye bağladılar 2 kişi uğraş uğraş bulamıyorlar, dopler cihazıyla bakıyorlar takır takır kalbi atıyor diyorlar, Nst ile bulamıyorlar, neyse en sonunda buldular, bebeğin pozisyonundan ötürü zor bulduklarını söylediler. Allaha şükür güzel çıktı, eğer kötü çıksaydı yatıracaklardı ben de çok korkmuştum çünkü ilk doğum suni sancıyla oldu 4 cm. açılmayla gittiğim halde 7 saat suni sancı çektim ve çok zordu, bu kendi sancımla olsun istedim. Henüz 1-2 cm. açılmam varmış, 1 hafta daha süre verdiler. Cuma gecesinden beri karnımın altından sancılarım geliyor, nişanım da geldi, sancıların bele yayılmasını bekliyorum, ilk doğumda yalancı sancı falan olmamıştı, her an doğuracam derken bekliyorum bakalım süresi zamanı belli olmayan karın sancılarım var, suyum da gelmedi, günüm geçtiği için de endişeleniyorum haliyle bebeğim için, erkenden hastaneye gidip suni sancı yemek de istemiyorum, bekleyecem bakalım inş. hayırlısıyla bir an önce kızıma kavuşurum.