- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.205
- 898
günaydın bayanlar, özlemişim burdaki yazışmaları eskiyi biraz okuyayım dedim hazır bebiş uyurken:)) gördüğüm kadarıyla yeni doğum yapan arkadaşlar benim gibi bebekten fırsat bulup daha uğrayamamışlar buraya, bence bir an önce tecrübeleri paylaşmaya başlayalım :)) henüz doğum yapmamış arkadaşlar ben nstde sancı varken açılma olmadığı için doktorumun tavsiyesiyle sezaryan oldum, keşke epiduralin bende şimdiki gibi şiddetli baş ve bel ağrısı yapıcağını bilseydim kesinlikle tercih etmezdim zaten doğum sırasında korktum genel anesteziye aldılar, ama iş işten geçtişimdi 5. günümüz ve daha bugün sütsüz şekersiz kahvenin baş ağrısına bire bir olduğunu keşfettim , baş ağrılarım daha iyi , dikişlerimde çok ağrı yok çok şükür, size tavsiyem epiduralde olumsuzluklarıda iyi düşünün derim, bu arada sakın benim gibi terliyken gece bebişle ilgilenip terinizi üzerinizde soğutmayın üzerine boyun tutulması yaşarsınız oda feci bişey :\ içinizi bu kadar karartmak istemezdim ama kimsnin bunları yaşmasını istemem, çünkü evdeki melek çok tatlı ve size ihtiyacı var:)) onun için her şeye değer, şimdilik görüşmke üzere hoşçakalın :)
Merhaba 2011 nisan annesiyim bende spinal sezaryen oldum normal doğum nasip olmayınca acil alınınca doğuma spinal istedim pişma değilim başım ağrımasın diye doktorum bol bol kahve içeceksin demişti bana ve başını ilk gün sağ sola oynatma fazla demişti ben dediğini yaptım gerçekten ilk iki gün ağrım olmadı ama bazı sebeplerden bebeğim tekrar hastaneye yatınca bende dinlenemediğim için başım çok ağrımıştı onunda sebebi stresten tansiyonumun yükselmesiymiş senin aracılığınla bende yazayım dedim spinal ya da epidural olanlar bol kahve içsinler başları ağrımaz bel ağrısıda normal doğumda olsa ilk birkaç ay oluyor bebeğe alışana kadar malum dinlenilemiyor çünkü:)herkese kolay doğumlar doğuranlara kolaylıklar diliyorum