• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın bayanlar, özlemişim burdaki yazışmaları eskiyi biraz okuyayım dedim hazır bebiş uyurken:)) gördüğüm kadarıyla yeni doğum yapan arkadaşlar benim gibi bebekten fırsat bulup daha uğrayamamışlar buraya, bence bir an önce tecrübeleri paylaşmaya başlayalım :)) henüz doğum yapmamış arkadaşlar ben nstde sancı varken açılma olmadığı için doktorumun tavsiyesiyle sezaryan oldum, keşke epiduralin bende şimdiki gibi şiddetli baş ve bel ağrısı yapıcağını bilseydim kesinlikle tercih etmezdim zaten doğum sırasında korktum genel anesteziye aldılar, ama iş işten geçti:( şimdi 5. günümüz ve daha bugün sütsüz şekersiz kahvenin baş ağrısına bire bir olduğunu keşfettim , baş ağrılarım daha iyi , dikişlerimde çok ağrı yok çok şükür, size tavsiyem epiduralde olumsuzluklarıda iyi düşünün derim, bu arada sakın benim gibi terliyken gece bebişle ilgilenip terinizi üzerinizde soğutmayın üzerine boyun tutulması yaşarsınız oda feci bişey :\ içinizi bu kadar karartmak istemezdim ama kimsnin bunları yaşmasını istemem, çünkü evdeki melek çok tatlı ve size ihtiyacı var:)) onun için her şeye değer, şimdilik görüşmke üzere hoşçakalın :)

Merhaba 2011 nisan annesiyim bende spinal sezaryen oldum normal doğum nasip olmayınca acil alınınca doğuma spinal istedim pişma değilim başım ağrımasın diye doktorum bol bol kahve içeceksin demişti bana ve başını ilk gün sağ sola oynatma fazla demişti ben dediğini yaptım gerçekten ilk iki gün ağrım olmadı ama bazı sebeplerden bebeğim tekrar hastaneye yatınca bende dinlenemediğim için başım çok ağrımıştı onunda sebebi stresten tansiyonumun yükselmesiymiş senin aracılığınla bende yazayım dedim spinal ya da epidural olanlar bol kahve içsinler başları ağrımaz bel ağrısıda normal doğumda olsa ilk birkaç ay oluyor bebeğe alışana kadar malum dinlenilemiyor çünkü:)herkese kolay doğumlar doğuranlara kolaylıklar diliyorum

öncelikle iyi akşamlar dogum yapan arkadaşlar allah analalı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah beni merak eden arkadaşlar daha dogurmadım 20 nisan cuma 12de sezeryan olacam gecen hafta bebek hiç gelişmemşti bu hafta 3050 gram olmuş 1 haftadır internetim yoktu ondan giremedim bugünde temizliğimde bitti çok şükür akşamde sepetimiz kurulaacak dua edin sagsalim dogurayım yarın sabah tahlil yapılacakmış cumada sezeryan karnımdada ufak ufak sancılar var 3 gündür hayırlısı :18:

ah bizde seni merak ediyorduk doğurmuştur dedik ama sendede yokmuş meğer bişi
gerçi yarın alıcaksın kısmetse bebeğini
Hayırlısıyla sağ salim bebeğini alırsın kucağına herşey yolunda gider canım ya
kendine ve eve gelince haberlerini ufacıcıkta olsa bekliyorum

günaydın bayanlar, özlemişim burdaki yazışmaları eskiyi biraz okuyayım dedim hazır bebiş uyurken:)) gördüğüm kadarıyla yeni doğum yapan arkadaşlar benim gibi bebekten fırsat bulup daha uğrayamamışlar buraya, bence bir an önce tecrübeleri paylaşmaya başlayalım :)) henüz doğum yapmamış arkadaşlar ben nstde sancı varken açılma olmadığı için doktorumun tavsiyesiyle sezaryan oldum, keşke epiduralin bende şimdiki gibi şiddetli baş ve bel ağrısı yapıcağını bilseydim kesinlikle tercih etmezdim zaten doğum sırasında korktum genel anesteziye aldılar, ama iş işten geçti:( şimdi 5. günümüz ve daha bugün sütsüz şekersiz kahvenin baş ağrısına bire bir olduğunu keşfettim , baş ağrılarım daha iyi , dikişlerimde çok ağrı yok çok şükür, size tavsiyem epiduralde olumsuzluklarıda iyi düşünün derim, bu arada sakın benim gibi terliyken gece bebişle ilgilenip terinizi üzerinizde soğutmayın üzerine boyun tutulması yaşarsınız oda feci bişey :\ içinizi bu kadar karartmak istemezdim ama kimsnin bunları yaşmasını istemem, çünkü evdeki melek çok tatlı ve size ihtiyacı var:)) onun için her şeye değer, şimdilik görüşmke üzere hoşçakalın :)

benim doktorda spinal için çok ısrar etti ama ben baş ağrısı olacağı için kabul etmedim.çünkü bende bi çocuk daha var. 2 çocukla baş ağrısı çekerek uğraşamam diye.
daha sonra doğumun 4.günü filan tekrar hastaneye gittiğimde benimle aynı anda spinalle doğum yapan bayanın tekrar hastaneye yatışa geldiğini gördüm.
başı ve beli okadar ağrıyormuşki ilaçlar fayda etmiyormuş.
benim genel anestezim çok iyiydi.mide bulantısı kusma olmadı.
şuan kesiğin sol kısmı ağrıyor.doktor içdikiş düğümlerini ordan atmış o yüzden
bebiş emmede tembel gibi.hermeme yi 10 ar dakika emmesi gerekiyor.benimki 5er dakikada pes ediyor.
hergün banyo yaptırıyoruz suyu çooook seviyor kendileri.

bide doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi 10.gün aile hekimliğine götürecekmisiniz tesler için bu zorunluymuş ve ben kararsızım

allah hepimize kolay doğum nasip etsin canım. bişi sorucam bu nişan dedikleri koyu renk akıntımı oluyo ???????

dün benim de öyle koyu renk sümüğümsü bi akıntım geldi. acaba nişan dedikleri bu mu? ama pembe renkli değildi bildiğin sümük gibiydi. hala doğumu bekliyorum. inşallah normal doğum olur. fazla ağrı çekmeden sağlıklı bi bebek dünyaya getiririz. birbirimize dua edelim kızlar

hemen hemen her kez bebeklerini kucagına almış gibi ne güzel hamile olan arkadaşlarda rabbim yardımcınız olsun inş en kısa zamanda sizde tatarsız bu lezzeti.bebeyim şuan uyuyor bende bir bakayım dedim.artık okumaya bile fırsat olmuyor hamile olan arkadslar bol bol uyuyun enerjı toplayın dogumdan sonra uyku dinlenme yok ona göre .hepinize kolay gelsin:34:

dün benim de öyle koyu renk sümüğümsü bi akıntım geldi. acaba nişan dedikleri bu mu? ama pembe renkli değildi bildiğin sümük gibiydi. hala doğumu bekliyorum. inşallah normal doğum olur. fazla ağrı çekmeden sağlıklı bi bebek dünyaya getiririz. birbirimize dua edelim kızlar

canım doktor sana çatı muayenesi yaptı mı? benim salı günü yapıldı,bir de içine masaj yaptım dedi açılmam olsun diye,dün öyle sümüğümsü kan geldi.gittim önceki günden dolayıymış.bugün yine geldi. belki muayenedendir.ağrın sancın yok mu hiç?

Hu huuu dimesvisneee ses ver. Sancin basladimi nasil gecti gecen?? :)

Bizde halaa tik yok yawww Son 3 Gun icindeyiz yarin yine Kontrole gitcem insallah guzel seyler soyler Dr :31:
Bugunde bi ebe buldum dogum sonrasi icin sadece telde gorustuk bicok kisi memnun ebeden.Bende o olsun istedim. Dogum yapacagim hastanede calisiyor insallah dogumada denk gelir..

benim doktorda spinal için çok ısrar etti ama ben baş ağrısı olacağı için kabul etmedim.çünkü bende bi çocuk daha var. 2 çocukla baş ağrısı çekerek uğraşamam diye.
daha sonra doğumun 4.günü filan tekrar hastaneye gittiğimde benimle aynı anda spinalle doğum yapan bayanın tekrar hastaneye yatışa geldiğini gördüm.
başı ve beli okadar ağrıyormuşki ilaçlar fayda etmiyormuş.
benim genel anestezim çok iyiydi.mide bulantısı kusma olmadı.
şuan kesiğin sol kısmı ağrıyor.doktor içdikiş düğümlerini ordan atmış o yüzden
bebiş emmede tembel gibi.hermeme yi 10 ar dakika emmesi gerekiyor.benimki 5er dakikada pes ediyor.
hergün banyo yaptırıyoruz suyu çooook seviyor kendileri.

bide doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi 10.gün aile hekimliğine götürecekmisiniz tesler için bu zorunluymuş ve ben kararsızım

Benim ablamda spinal oldu bende hamdolsun bize bir şey olmadı ama dediğim gibi ilk gün başını çok hareket ettirmiyceksin ve bol sade kahve içeceksin birde bana üç şişe serum verdiler onun etkisi var birde anestezi uzmanının el beceriside önemli güzel yapamıyor bazıları ondan bel baş ağrısı oluyor,ben normalde ameliyatdan çok korkarım o an bir güç geldi spinal olsun diye ağlıyordum:) bebeğimi ilk ben görücem diye:) bende genel anezteziden çekiniyorum hep inşaalah gerek kalmaz hiç bundan sonra

Merhaba arkadaşlar.Ben de sizin gibi normal doğumu bekleyenlerdenim.P.tesi kontrolumde bebişim 3.300 olmuş :) 38+5 oldum artık gelir diye düşünürken bana 5 mayıs tahmini doğum tarihini verdiler.Netteki hesaplayıcılar hep 28 Nisan olarak gösteriyordu halbuki..Aslında en fazla 20 gün vardır,sonuna kadar gelmişken bu hiçbirşey değil tabi ki ama insan son haftalarda daha heyecanla bekliyor her an gelebilir diye..Bu süre de gözüme uzak göründü birden..Epidural normal düşünüyorum bu arada..Herkese hayırlı doğumlar diliyorum..Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

arkadaşlar hepinize merhaba benim de oğlum 1 nisan günü sezeryanla doğdu. Şaka yaptı bize Ali Kağan bebişimiz. 12 Nisan gibi bekliyorduk erken gedi.2 kilo 590 gr doğdu . :nazar:

09 / 04 / 2012 tarihinde epidural normal dogumla oglumu kuCagima aldim allah herkese saglilkli dogum nasip etsin. :49:

yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz,sağlıkla büyütün inşallah:nazar: biz 24 günlük olduk bile,ilk 1 hafta zor geçiyormuş onu anladım ben,şimdi düzene giriyor artık

Son düzenleme:
kızlar...
40+1 deyim beklenen doğ. tar. 18 nisandı yani dün...ama hala bende tık yok ilk defa dün nst de az bir sancım çıktı.
yarın sabah 8 de suni sancı verilecek inşallah kızıma kavuşacağım. doktora biraz daha bekleyeyim dedim ama istemedi. günün geçti zaten bebeği riske atmayalım dedi. rahimden verecekmiş suni sancıyı bakalım artık hayırlısı.
hem çok korkuyorum hem de çok mutluyum.
ooofffff ne kadar değişik bir duygu. ama yeter artık dedim 41. haftadayım kızıma kavuşmak istiyorum.
sonrasında belki yazamam allah hepimizin yardımcısı olsun...bana dua edin....

merhabalar kızlar bizde 23 martta doğduk bayadır yazmadık :) ama annelik zormuş Allahım hepsine sağlık versin

canım doktor sana çatı muayenesi yaptı mı? benim salı günü yapıldı,bir de içine masaj yaptım dedi açılmam olsun diye,dün öyle sümüğümsü kan geldi.gittim önceki günden dolayıymış.bugün yine geldi. belki muayenedendir.ağrın sancın yok mu hiç?

hayır canım çatı muayenesi olmadım ağrım sancım da yok nasıl gelicek bu bebek bilmiyorum 3 farklı doktor 3 farklı tarih verdi son gün için 17 nisan 19 nisan ve 20 nisan bakalım hangi doktorunki tutucak:) 20 nisanı bekliyorum artık sonrasında sezeryan mı olsam diyorum çok kararsızım normal doğumu çok istiyorum ama ağrım sancım suyum vs yok yok yok stresli ve asabi oldum son 1 haftadır

Kızlar kasıklarımda sancı ve batma var ayağa zor kalkıyorum ve sürekli tuvalete gitme isteği var ve yoğun bir bel ağrısı doğum sancımmı başlıyor acaba

hayır canım çatı muayenesi olmadım ağrım sancım da yok nasıl gelicek bu bebek bilmiyorum 3 farklı doktor 3 farklı tarih verdi son gün için 17 nisan 19 nisan ve 20 nisan bakalım hangi doktorunki tutucak:) 20 nisanı bekliyorum artık sonrasında sezeryan mı olsam diyorum çok kararsızım normal doğumu çok istiyorum ama ağrım sancım suyum vs yok yok yok stresli ve asabi oldum son 1 haftadır

tamamen aynı durumdayız.benim yarın kontrolüm var son günüm artık 40 doluyor.bakacak doktor.herşeye rağmen suni sancı isticem ben,napim çekerim açılırsa açılır,yoksa canım yanar sezaryene tamam derim.ama şansımı denemiş olurum.ilerde pişman olmak istemiyorum.ben de çok stresliyim,Allah yardımcımız olsun... :25:

Back
X