canım benim bebiş de oldu sarılık hatta 21 lere çıkınca 2 gece hastanede kaldı,sonra düştü sarılığı ,1 hafta sonra yne ölçtürdük 8 çıktı,doktora kontrole gidince dedim sarılığı hala tam geçmedi,yine tekrarlar mı,(20 günlük olmuştu kontroldeyken),doktor bundan sonra tehlikeli sınıra ulaşmaz,10 günden sonra beyin bariyeri kapanıyo,boşuna kan alıp ölçmeye gerek yok,sarı rengin geçmesi zaman alabilir,bazı bebeklerde 3 ayı bulabiliyor dedi,o günden beri hiç bakmıyorum sarılığına,yavaş yavaş rengi de açılıyo zaten,benim bebiş de çok uyuyodu,şimdi de emdikten sonra uyuyo bir iki saat uyanık kalırsa kalıyo,bazen yarım saat uyuyuo oyanıyo hemen 10 dk sonra tekrar dalıyo falan, ama artık o kadar takmıyorum,aç olsa ağlar zaten,uyku da gerekli bebeklere,ne zaman uaynırsa o zaman doyuruyorum artık,bazen 3 saat kesintisiz uyuyo,ellemiyorum hiç,ne kadarlık oldu senin bebiş canım?hapşurmaları da her zaman üşüdükleri anlamına gelmiyomuş,burun kanallarını açmak için de hapşururlarmış,benim ki de hapşuruyo,hatta arada boğazına salyası kaçıyo galiba öksürüyo falan,bir de günde bi kaç kez sayısız kere hıçkırıyo :) o da midesinin büyüdüğünün işaretiymiş,mide büyürken diyaframa baskı yapıyomuş ondan hıçkırıyolarmış,hiç kafana takma lova cım