• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar merhaba nasipse ben mayıs annesi olucam 39.haftamdayım ama ne bir sancım ne bir rahatsızlığım ya da doğuma dair bir belirtim var karnım da düşmedi hiç doğurmucak gibiyim o yüzden bu foruma sık sık girip ikinizi yakından takip ediyorum çünkü 1 2 hafta sonramı görüyorum sizde.. beni en çok korkutan da bu durumun böyle gitmesi ve o kadar bekledikten sonra sezeryan olmak sizlerin doktorları neler diyor?

benim 40 bitti diyebilirim ama pek sorun etmiyorum kızım beni düşünüyo şimdilik :) kısmetinde hatta kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız hiç dert etme kaderde sezeryan varsa yapıcak bişi yok en azından normali bekledim diyebilirim, birde benim rahat olduğum konu dr um normal doğumu tercih ettiği için rahatım son duruma kadar sezeryanı düşünmez bakalım salı günü ne dicek alttan muayenede çıkıcak herşey ortaya hayırlısı artık

Kızlar bugün 42 haftalık olduk ve şu an doğumhanedeyim. 4,5 kilo göründüğü için ve çatı dar oldugu için dr sezaryene alacak birazdan. Niyeysr rahatladim. Çıkınca anlatirim. Çok öpüyorum sizi. Serumla ve mobilden bağlandigim için zor oluyor.

Kızlar bugün 42 haftalık olduk ve şu an doğumhanedeyim. 4,5 kilo göründüğü için ve çatı dar oldugu için dr sezaryene alacak birazdan. Niyeysr rahatladim. Çıkınca anlatirim. Çok öpüyorum sizi. Serumla ve mobilden bağlandigim için zor oluyor.

Allah yardımcın olsun cnm. Melekler hep ailenle olsun :) :nazar:

Hayırlısı olsun canım, şimdiden gözün aydın, Allah yardımcın olsun, iyi haberlerini bekliyorum

Geç olsun güç olmasın canım, sağlıkla doğsunlar inşallah, sana doktorum belli bir tarih verdimi suni sancı için

öyle tabiki geç olsunda güç olmasın :) yok vermedi yarın ki kontrolde bakalım ne dicek alttanda muayene edecek

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al bebeğini kucağına güzel haberlerini bekliyoruzzz

Merhaba canım, 40+3 oldum yarın tekrar doktora gidecem, doktorum eğer suyu ve ultrasonda durumu iyiyse cumaya kadar bekleriz demişti yoksa suni sancıyla doğumu başlatacak, benim korkum da sancı işe yaramazsa bu kadar zaman bekledikten sonra üstüne sancı çektikten sonra sezeryan olmak, artık hayırlısı neyse olsun.Zaten bekledikçe daha da ağırlaşıyorum her tarafım ağırıyor ve psikolojimi de olumsuz etkiledi, üstelik sürekli doğurdun mu neden doğuramadın bir sorun mu var diye arayıp soranlardan da sıkıldım. Şu haftayı hayırlısıyla atlatsam, Allah yardımcımız olsun, sen moralini bozma çünkü herkesin hamileliği farklı, belki birkaç güne bakarsın sancıların tutar

benim 40 bitti diyebilirim ama pek sorun etmiyorum kızım beni düşünüyo şimdilik :) kısmetinde hatta kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız hiç dert etme kaderde sezeryan varsa yapıcak bişi yok en azından normali bekledim diyebilirim, birde benim rahat olduğum konu dr um normal doğumu tercih ettiği için rahatım son duruma kadar sezeryanı düşünmez bakalım salı günü ne dicek alttan muayenede çıkıcak herşey ortaya hayırlısı artık

hepimiz için hayırlısı o zaman kızlar belki de geç döllenme olmuştur bizimki ve ultrasona göre olan 40 haftayı aşmamız gerekiyordur ama en azından normal için bekledim ve denedim deriz hayırlısı sizleri takipteyim Allah yardımcınız olsun..

merhaba nisan anneleri, biraz geç oldu ama 16 nisan pazartesi gecesi saat 03.30'da oğlum Muhammed Beşir normal doğumla dünyaya geldi... 3.310 gr ve 50 cm, çok şükür sağlığı iyi... sarılık olmasın diye bol bol emzirdim, bütün vaktim onunla geçiyor....

gözün aydın,sağlıkla büyüsün inşallah:nazar:

Herkese merhaba.Bugün kontrolüm vardı.Bebeğim 3,800,suyu,plasentası iyi..nstde de durumu da iyiydi.40 haftamı doldurdum..Doktorum cuma günü suni sancı verelim,başlatalım doğumu dedi.Şimdi açılma,kanama,sancı veya suyun gelmesi durumu da yok..Sizce biraz daha beklemeli miyim kararsız kaldım :44: Bebeğin miyadının dolması durumu doktordan doktora farklı değerlendirilirmiş sonuçta..

Selam kizlar nasilsnz.bebisle pek giremiyom.simdide mobilden baglaniyorm.bugn 8 gunumuz bitti.alismaya calisiyorz.geceleri biraz uykusuz kalsakta annelik harika bir duygu.birazda meme sorunum var.malesef uclari catladi.
Serenay ,eyidas ve diger dogumu bekleyen arkadaslar ins en kisa zamand hayirlisiyla guzel haberlerinizi aliriz...

Herkese merhaba.Bugün kontrolüm vardı.Bebeğim 3,800,suyu,plasentası iyi..nstde de durumu da iyiydi.40 haftamı doldurdum..Doktorum cuma günü suni sancı verelim,başlatalım doğumu dedi.Şimdi açılma,kanama,sancı veya suyun gelmesi durumu da yok..Sizce biraz daha beklemeli miyim kararsız kaldım :44: Bebeğin miyadının dolması durumu doktordan doktora farklı değerlendirilirmiş sonuçta..

Merhaba benim de bugün kontrolüm vardı, Allaha çok şükür ultrasonda bebeğim iyi görünüyordu, nst de iyi görünüyordu aynen ben de 41. haftamdayım doktorum cuma günü doğumu başlatalım dedi. Şu an hiçbir doğum belirtisi yok sancım hiç yok, başka bir doktora daha sordum o da bana günü geçince fazla beklemek iyi değil, kakasını yapabilir bebek sıkıntıya girebilir dedi artık hayırlısı olsun, çarşambaya tekrar gidecem duruma göre değerlendirecek doktorum en geç cuma günü de başlatabilir. Artık bu saatte doktorum ne derse ona göre hareket edecem, hakkımızda hayırlısı olsun.

Selam kizlar nasilsnz.bebisle pek giremiyom.simdide mobilden baglaniyorm.bugn 8 gunumuz bitti.alismaya calisiyorz.geceleri biraz uykusuz kalsakta annelik harika bir duygu.birazda meme sorunum var.malesef uclari catladi.
Serenay ,eyidas ve diger dogumu bekleyen arkadaslar ins en kisa zamand hayirlisiyla guzel haberlerinizi aliriz...
Amin canım teşekkür ederim, Allah yavrunu bağışlasın zamanla her şey daha güzel olur inşallah

Merhaba benim de bugün kontrolüm vardı, Allaha çok şükür ultrasonda bebeğim iyi görünüyordu, nst de iyi görünüyordu aynen ben de 41. haftamdayım doktorum cuma günü doğumu başlatalım dedi. Şu an hiçbir doğum belirtisi yok sancım hiç yok, başka bir doktora daha sordum o da bana günü geçince fazla beklemek iyi değil, kakasını yapabilir bebek sıkıntıya girebilir dedi artık hayırlısı olsun, çarşambaya tekrar gidecem duruma göre değerlendirecek doktorum en geç cuma günü de başlatabilir. Artık bu saatte doktorum ne derse ona göre hareket edecem, hakkımızda hayırlısı olsun.

Şuan aynı durumdayız desene :) bebek kanala da inmemiş,hareketlerini de hissediyorum.Çrş.kontrole bekliyor,tekrardan bi alttan muayene istiyim bari;suni sancı için vajinal olgunluk gerekiyormuş bakalım durum nasıl..Evet güveniyorum doktoruma ben de..Hayırlısı olsun ikimiz için de..Kolay doğumlarla alırız bebişlerimizi inşallah..

Şuan aynı durumdayız desene :) bebek kanala da inmemiş,hareketlerini de hissediyorum.Çrş.kontrole bekliyor,tekrardan bi alttan muayene istiyim bari;suni sancı için vajinal olgunluk gerekiyormuş bakalım durum nasıl..Evet güveniyorum doktoruma ben de..Hayırlısı olsun ikimiz için de..Kolay doğumlarla alırız bebişlerimizi inşallah..
Amin canım, aynen ben de çarşamba kontrole gidecem duruma göre ya çarşamba en geç cuma suni sancı verilecekmiş, beni daha önce alttan bir defa muayene etmişti normal doğuma uygun demişti ama hiç sancım filan yok, hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah herşey düşündüğümüzden daha kolay olur, elimden geldiğince dışarıdan duyduklarıma kulak asmamaya çalışıyorum çünkü herkesin doğumu, hamileliği kendine özel.

MERHABA KIZLAR

bende hamıle oldugumu gecen hafta ogrendım, yanı nısan hamıslerındenım :)
:49::49:

yalnız bı sorum olcaktı dun b hcg 1660 olmasına ragmen doktor keseyı goremedı, neden olabılır:50:

zor ama annelik gerçekten çok güzel bi duygu...ilk günler çok yorucu olabiliyor uykusuz kalıyorsun bitkin düşüyorsun ama bebeğinin bi bakışı güç veriyor işte :16: göğüs uçların için göğüs kalkanını tavsiye ederim canım göğüslerin kurumuyor hava aldığı için çatlayıp yara olmuyor lansinoh krem yada bepantende kullanırsan daha çabuk iyileşir

Zaman nasil geciyo cuma gunu 1 aylik olacagiz gaz sancimiz devam ediyor aksam 7 olmadan baslayip 9 10 gibi bitiyor sizde durum ne gaz icin ne kullaniyosunuz

Zaman nasil geciyo cuma gunu 1 aylik olacagiz gaz sancimiz devam ediyor aksam 7 olmadan baslayip 9 10 gibi bitiyor sizde durum ne gaz icin ne kullaniyosunuz

evet canım daha dün gibi hamilelik sıkıntılarının konuşulduğu bizde bugün 44 günlüğüz uykusundan ağlamayla uyanır benimki colic-end şurubunu kullanıyorum rezene içiriyorum böyle rahatlıyo inşallah bugünlerimizde geçecek artık gazı bitsin çocuğum gülsün yaa bu sancılar yüzüden doğru düzgün oynaşamıyoz

MERHABA KIZLAR

bende hamıle oldugumu gecen hafta ogrendım, yanı nısan hamıslerındenım :)
:49::49:

yalnız bı sorum olcaktı dun b hcg 1660 olmasına ragmen doktor keseyı goremedı, neden olabılır:50:

canım yanlış hatırlamıyosam bchg 1000lerdeyken kesenin görünmesi lazım ama sen doktoruna git bikaçgün sonra değerin dahada yükselir ozaman görürsün inşallah

Back
X