aynen öyle ya pek bi nazlı çıktı bizim kızlar yerleri çok rahat heralde ki doğasıları yok :) dediğin gibi yicez heralde suniyi sunide işe yaramazsa nolcak sezeryanmı olcak dersin
dün gece baya bi uyuyamadım can sıkıntısına hep aklıma takıldı nasıl olcak ne olacak diye. inş bu gün ikinizinde kontrolü iyi geçerde açılma az çok olmuştur napıcaz bu açılmalar olsun diye hem son günler hem açılma yok, acaba diyorum elif ler böylemi oluyo adını değiştirsekmi hatuncukların![]()
Aynen öyle canım bizimkiler nazlı mı oldu ne..Az önce geldim kontrolden.Bebek iri,normal doğurabilirsin diyor fakat bebek henüz kanala inmemiş..Açılma yok..Sancı var gözüküyor nstde ama kasılma olarak hissediyorum sadece..Alttan muayene etti fakat suni sancı pek işe yarayacak gibi değil..Bazı vajinal durumların oluşması gerekiyor suni sancının işe yaraması için..Bu arada basurlarımı da beğenmedi..Cuma sabah tekrar gidicem,ultrason,muayene bakalım o gün karar verilecek.sezaryen demese de açık açık,bana gidişat öyle gibi geldi..Şu 1,5 günde birşey değişmezse sezaryene kalacağımı düşünüyorum..Canım sıkıldı biraz ama hayırlısı neyse o olsun tabi ki..41.haftanın içindeyiz artık..Ya Elif ismine yeni karar verebildik,neredeyse doğumdan sonraya kalacaktı :) Değiştirmemmm :))