2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ben de henüz olmadım, geçen ay olacam sandım birkaç gün damla şeklinde geldi ama o sayılmaz herhalde. Keşke regl olsam daha rahatlarım gibi geliyor. Henüz doktora da gidemedim bana bebeğin 45 günlük olunca gel demişti tek başıma nasıl gidebilirim bebeği yanımda götüremezdim, çok bekletiyorlar. Sen bebeğini emziriyor musun canım? Emzirenler geç regl olur diyorlar ama tabi belli de olmaz

Evet emziriyorum.sadece anne sütüyle besleniyor oğlum

aynı soruyu ben soracaktım bugün:)Emzirirken 1 sene falan olmayabilirmiş.ben emziriyorum daha olmadım ama olanlar var mı acaba..gerçi bu sıcakta da pek istemem:((
canım ben emziriyorum ama 31. günümde regl oldum yapıyla alakalı galiba,annemde 40 ı çıkmadan olurmuş...

Canım sen emziriyor musun? Süt su ihtiyacını karşılıyor, sık emzir, benim oğlum sık emdiği için çok şükür bir problem yaşamadık, ben su vermiyorum ama saat başı emiyor sanırım susuyor, benim için biraz yorucu oluyor ama sağlıklı olsun yeter ki
canım süt su ihtiyacını karşılıyo ama çok sıcak olduğu için doktorlar su verin diyo....

benim kız da içmiyo midesi bulanıyo gibi..zorla 3-4 çay kaşığı alıyo.burdan bir arkadaş biberonla ver demişti şimdi denedim biberonu hiç almıyo

suyu normal biberonla değilde ağzı suluk şeklinde olan biberonla dene istersen,benimki onunla içiyo tabi ilk başta zorlandı ama şimdi içiyo :)

kızlar iki gecedir bir sorunumuz var kızım uyanıp tam 2 saat uyanık kalmak istiyo.yan dönmeyi ve yüzüstü dönmeyi öğrendi ya gece uyurken bunları tekrar ediyo ve tabi sonra uyanıyo ve 2 saat boyunca sağa dönüyo yüzüstü dönüyo kendini kurtaramayıp ağlıyo ben çeviriyorum haydaaaa baştann..zaten sabahları 20dk uyuyo bi de geceleri hiç çekilmio.böyle şeyler yaşayan var mı

kızlar iki gecedir bir sorunumuz var kızım uyanıp tam 2 saat uyanık kalmak istiyo.yan dönmeyi ve yüzüstü dönmeyi öğrendi ya gece uyurken bunları tekrar ediyo ve tabi sonra uyanıyo ve 2 saat boyunca sağa dönüyo yüzüstü dönüyo kendini kurtaramayıp ağlıyo ben çeviriyorum haydaaaa baştann..zaten sabahları 20dk uyuyo bi de geceleri hiç çekilmio.böyle şeyler yaşayan var mı

yok daha başlamadı bizimki de..
çalışmaya başlayınca nolcak bu gece olayı hiç bilmiyorum napçaz yaaa pffssss... :ssz::ssz:

Kızlar meraba benim 3.5 aylık oğlum var kilo alımı gayet iyyidi sadece anne sütüyle besleniyor haftada 300-400 gr alıyodu ama son 15 günde hiç kilo almadı neden olabilir sizce? Çok kafama takıyorum ya biraz önce geldim sağlık ocağından bir grm bile oynamazmı ..Sütüm iyi azalma falan yok altını kirletmesi de normal ama kilo alımı durdu resmen sizde de öyle olan varmı?..Bu arada yollarda çok kaldı oğlum sıcaklarda derken etkilenmiş olabilir mi??

sıcaklardan bence,hem sıcaktan çok emmek istemiyorlar yapış yapış oluyoruz zaten emzirirken,hem de sütün çoğu su ihtiyacını anca karşılıyo bence,bana da bebişimin kilo alması yavaşladı gibime geliyo,bakalım kontrolünde belli olur

bu akşam ben de iftara misafir çağırdım bakalım,Allahtan oruçlu değilim de habire su içip duruyorum,annem de sağolsun yardıma geldi

Son düzenleme:
ben de adet olmadım henüz,mümkünse bu sıcaklarda da olmayayım biraz daha.15 aya kadar olmayanlar var,emzirmek baskılıyormuş bir de günde 5kereden fazla emzirenler geç adet oluyormuş,öyle okudum ne kadar doğru bilmiyorum

Son düzenleme:

benim bebiş daha anca sol yanına dönebiliyor,kolu altında kalıyo,onu kurtarmayı bilmiyo daha,ama gecleri deliksiz uyuyo şimdilik,1 kere sabaha karşı emiyo sonra yine devam,ama ilerde nasıl olur bilmiyorum

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım bronşiti nerden buldunuz yaaa?

:(( terlemekten olmuş

ay maşallah nasıl cesaret ettin...aynı şeyi ben de düşünüyorum.şimdi insanlar iftara alacak ama ben çağıramam kızımın gündüz uykusu hiç yok..kendimize bile yemeği zor yapıyorum.bir de iftar vakti uyku vakti oluyo tam ezan vakti uyumuyo bazen 1buçuk saat sallıyorum..yani misafirler orda iftar yapacak ben kızı mı uyutacam.valla kimse küsmesin ben diycem bu sene alamıycam diye ama biliyorum ki eşim ısrar edecek ailesini almak için ama ailesi çok kalabalık..inş ısrarcı olmaz.
bence menü yeterli.belki kanepe yapabilirsin bir de..

aynen bizim de iftar vakti uyku vakti tabii uyutma çalışmaları 11e kadar sürebilio
eşin halini görüo ısrarcı olmayacaktır

aman Allah'ım gözlerime inanamadım kızlar hoşgeldiniz
nerelerdeydiniz çok özledim sizleri hatta özledik kızımla
beraber ayy insanın kendi topiği gibisi yok bi ara mart
annelerine takılıyım dedim olmadı yapamadım
petuş,paris,tuni, dilşah, ipekkelebek hepinizi çok özlemişim(geçmişi az okuabildim gelenlerden aklımda kalanlar)
şimdili

aman Allah'ım gözlerime inanamadım kızlar hoşgeldiniz
nerelerdeydiniz çok özledim sizleri hatta özledik kızımla
beraber ayy insanın kendi topiği gibisi yok bi ara mart
annelerine takılıyım dedim olmadı yapamadım
petuş,paris,tuni, dilşah, ipekkelebek hepinizi çok özlemişim(geçmişi az okuabildim gelenlerden aklımda kalanlar)
şimdili

Slm canim hosbulduk sende hosgeldin.
Kisa bi ozet gec vaktin olup girince
Zeynep nasil, nasil gecti gunleriniz, gaziniz pokunuz ne durmda
Opuyorum

Canım sen emziriyor musun? Süt su ihtiyacını karşılıyor, sık emzir, benim oğlum sık emdiği için çok şükür bir problem yaşamadık, ben su vermiyorum ama saat başı emiyor sanırım susuyor, benim için biraz yorucu oluyor ama sağlıklı olsun yeter ki

canım emzirmeye calışıyorum başta iyiyiydi ama bu son ay emmek istemiyo bende ısrarla veriyorum tutmak istemiyo zıplata zıplata evde dönüyoruz 5 dakika zorla duruyo zaten bende şaşırdım 1 ayda 600 gr aldı doktorumuz normal dedi suda veriyodum normalde 4 5 çay kaşıgı ama demek yeterli gelmemiş elazığ çok sıcak oldu bizler dayanamıyoz onlara daha zor

petuuuuuşşş duy sesimi:3:
kızım bu ara mama yemek istemiyo 3 saatte bir veriyorum şimdi 4 saatten önce yemiyo sen kaç saatte veriyosun:44:

petuuuuuşşş duy sesimi:3:
kızım bu ara mama yemek istemiyo 3 saatte bir veriyorum şimdi 4 saatten önce yemiyo sen kaç saatte veriyosun:44:

Cnm bi ara yagmurda oyle yapti 4 saati buluodu ondada 90 cc falan ancak iciodu
Sicaklar etkili olabilir veya aylari ilerledikce beslenme araligini kendisi uzaio olabilir.
4 saat gecince ne kadar mama icio peki?
Benimki su anda 2,5-3 saatte bi 120 cc mama icio gun icinde, geceleri emio, bazen gunduzde emio
Mesela su an saat 4 den buyana uyyo 3,5 saat oldu, uyaninca 150 cc yapar veririm bitirir yada az birakir

Tabi once emzirmeyi deniycem, kumpasa gelip emedebilir, 10 dk emse onu 1,5 saat kadar idare edio
Neden saatlerle ugrasiom bide onuda beliryim benim kizim aikinca aglamio, kendim bi duzen kurmaya calisyom bende:)

Cnm bi ara yagmurda oyle yapti 4 saati buluodu ondada 90 cc falan ancak iciodu
Sicaklar etkili olabilir veya aylari ilerledikce beslenme araligini kendisi uzaio olabilir.
4 saat gecince ne kadar mama icio peki?
Benimki su anda 2,5-3 saatte bi 120 cc mama icio gun icinde, geceleri emio, bazen gunduzde emio
Mesela su an saat 4 den buyana uyyo 3,5 saat oldu, uyaninca 150 cc yapar veririm bitirir yada az birakir

canım 120 cc içiyo gündüz uykumuz hiç yok bizim hep ayakta sallamaca:25:
gece uykumuz güzel gece 1 kere emiyo uykusunda o da 120 cc
aptamil kullanıyorum acaba mamayı mı değiştirsem:44:

Back
X