her bebek farklı canım döner meraklanma
aslında koltukta falan bırakıp bez almaya gidiyorum dönmez diye
bırakmamam lazm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her bebek farklı canım döner meraklanma
Ben de henüz olmadım, geçen ay olacam sandım birkaç gün damla şeklinde geldi ama o sayılmaz herhalde. Keşke regl olsam daha rahatlarım gibi geliyor. Henüz doktora da gidemedim bana bebeğin 45 günlük olunca gel demişti tek başıma nasıl gidebilirim bebeği yanımda götüremezdim, çok bekletiyorlar. Sen bebeğini emziriyor musun canım? Emzirenler geç regl olur diyorlar ama tabi belli de olmaz
canım ben emziriyorum ama 31. günümde regl oldum yapıyla alakalı galiba,annemde 40 ı çıkmadan olurmuş...aynı soruyu ben soracaktım bugün:)Emzirirken 1 sene falan olmayabilirmiş.ben emziriyorum daha olmadım ama olanlar var mı acaba..gerçi bu sıcakta da pek istemem(
canım süt su ihtiyacını karşılıyo ama çok sıcak olduğu için doktorlar su verin diyo....Canım sen emziriyor musun? Süt su ihtiyacını karşılıyor, sık emzir, benim oğlum sık emdiği için çok şükür bir problem yaşamadık, ben su vermiyorum ama saat başı emiyor sanırım susuyor, benim için biraz yorucu oluyor ama sağlıklı olsun yeter ki
benim kız da içmiyo midesi bulanıyo gibi..zorla 3-4 çay kaşığı alıyo.burdan bir arkadaş biberonla ver demişti şimdi denedim biberonu hiç almıyo
aslında koltukta falan bırakıp bez almaya gidiyorum dönmez diye
bırakmamam lazm
kızlar iki gecedir bir sorunumuz var kızım uyanıp tam 2 saat uyanık kalmak istiyo.yan dönmeyi ve yüzüstü dönmeyi öğrendi ya gece uyurken bunları tekrar ediyo ve tabi sonra uyanıyo ve 2 saat boyunca sağa dönüyo yüzüstü dönüyo kendini kurtaramayıp ağlıyo ben çeviriyorum haydaaaa baştann..zaten sabahları 20dk uyuyo bi de geceleri hiç çekilmio.böyle şeyler yaşayan var mı
Kızlar meraba benim 3.5 aylık oğlum var kilo alımı gayet iyyidi sadece anne sütüyle besleniyor haftada 300-400 gr alıyodu ama son 15 günde hiç kilo almadı neden olabilir sizce? Çok kafama takıyorum ya biraz önce geldim sağlık ocağından bir grm bile oynamazmı ..Sütüm iyi azalma falan yok altını kirletmesi de normal ama kilo alımı durdu resmen sizde de öyle olan varmı?..Bu arada yollarda çok kaldı oğlum sıcaklarda derken etkilenmiş olabilir mi??
kızlar iki gecedir bir sorunumuz var kızım uyanıp tam 2 saat uyanık kalmak istiyo.yan dönmeyi ve yüzüstü dönmeyi öğrendi ya gece uyurken bunları tekrar ediyo ve tabi sonra uyanıyo ve 2 saat boyunca sağa dönüyo yüzüstü dönüyo kendini kurtaramayıp ağlıyo ben çeviriyorum haydaaaa baştann..zaten sabahları 20dk uyuyo bi de geceleri hiç çekilmio.böyle şeyler yaşayan var mı
çok geçmiş olsun canım bronşiti nerden buldunuz yaaa?
ay maşallah nasıl cesaret ettin...aynı şeyi ben de düşünüyorum.şimdi insanlar iftara alacak ama ben çağıramam kızımın gündüz uykusu hiç yok..kendimize bile yemeği zor yapıyorum.bir de iftar vakti uyku vakti oluyo tam ezan vakti uyumuyo bazen 1buçuk saat sallıyorum..yani misafirler orda iftar yapacak ben kızı mı uyutacam.valla kimse küsmesin ben diycem bu sene alamıycam diye ama biliyorum ki eşim ısrar edecek ailesini almak için ama ailesi çok kalabalık..inş ısrarcı olmaz.
bence menü yeterli.belki kanepe yapabilirsin bir de..
aman Allah'ım gözlerime inanamadım kızlar hoşgeldiniz
nerelerdeydiniz çok özledim sizleri hatta özledik kızımla
beraber ayy insanın kendi topiği gibisi yok bi ara mart
annelerine takılıyım dedim olmadı yapamadım
petuş,paris,tuni, dilşah, ipekkelebek hepinizi çok özlemişim(geçmişi az okuabildim gelenlerden aklımda kalanlar)
şimdili
Canım sen emziriyor musun? Süt su ihtiyacını karşılıyor, sık emzir, benim oğlum sık emdiği için çok şükür bir problem yaşamadık, ben su vermiyorum ama saat başı emiyor sanırım susuyor, benim için biraz yorucu oluyor ama sağlıklı olsun yeter ki
petuuuuuşşş duy sesimi
kızım bu ara mama yemek istemiyo 3 saatte bir veriyorum şimdi 4 saatten önce yemiyo sen kaç saatte veriyosun:44:
Cnm bi ara yagmurda oyle yapti 4 saati buluodu ondada 90 cc falan ancak iciodu
Sicaklar etkili olabilir veya aylari ilerledikce beslenme araligini kendisi uzaio olabilir.
4 saat gecince ne kadar mama icio peki?
Benimki su anda 2,5-3 saatte bi 120 cc mama icio gun icinde, geceleri emio, bazen gunduzde emio
Mesela su an saat 4 den buyana uyyo 3,5 saat oldu, uyaninca 150 cc yapar veririm bitirir yada az birakir