Saolun kızlar ama o hastanede kaldığı zamanlar çok zordu 40 ınıda hastanede çıkardık zaten ama şunu anladım hastalığından ziyade ( çünkü onu Rabbim veriyor ) onsuz ayrı kalmak daha zormuş meğer
evdeyiz çok şükür kızımda iyi çok şükür Allah ıma ilacımızı kullanıyoruz kontrollerimize gidiyoruz bugün dr un dediği baya bi rahatlattı bizi ya 6 aylıkken yada 2 yaşında ilacı kesebiliriz dedi bunu diyen tedavisinin olduğu hastane birde tıp fakultesinin dr.una gidiyoruz oda büyüyünce keseriz dedi bakalım ne olacak zamanla göstericek Sağlıklı olsunda benim meleğim herrşeye değer canımın içi kızım :)
ben de ilk defa duydum bilmeyen kalmasın diye anlatmak istiyorum çünkü biz çok geç kalmamışız çok şükür
SOĞUK HAVALE;
ateşsiz oluyor bunun içinde anlaşılamaması mümkün birde bu sadece bebeklerde değil büyük çocuklarda bile olabiliyor hastanede çok örneğini gördüm çeşit çeşit çocuklar vardı
bizim mevlüt günü kızım mevlüt boyunca dili,gözleri,ellerinde seyirme oldu ve gözlerini tek bi yerre odakladı hep öyle baktı ve kasılma da oldu meğer bunlar nöbetmiş bebeğim gün boyunca hep nöbet geçirmiş

bazı nöbetlerde çocuk morarıyormuş
çocuk tek bi yere uzun süre sabit bakmasın olursadaa baktırmayın, gözleri sık sık atmaya başladı eller de öyle ilk dille başlamıştı ağzının içinde ileri geri hareket halindeydi dr.lar hemen diazem diye ilaç verdiler fitil gibi o rahatlattı biraz ama çok zor günlerdi şuan bebeğim epilepsi yani sara ilacı keseriz gibi konuştu dr iyileşecek inşallah
hani diyolarya en ufak şeyde dr.a götürülüyo artık diye boşverin götürün hiç ummadığınız yerden neler çıkıyormuş meğer, iyi olsunlarda varsın biz sık sık dr.a götürelim
birde nöbeti tetikler diye 2. ay aşısını yaptırmadık ilerde zararı olurmu acaba :44: