Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım gerek kalmaz operasyona. Okudugum bir yazıda anne babada kepcelik yoksa daha dogrusu ırsi olarak kepce kulak durumu yoksa genelde duzeliyormus. Hem simdi kulaklari ymusacik biz yetiskinler kulaklarimiz kivrik yatamayiz daha sert oldugu icin. Bebeklerimizde büyüdükce kıvrık yatamayacak ve kafataslarida kücük daha oda gelisecek ozaman o minnak kulaklar cok guzel olacak ve kiz bebikler güzel saclarını o minnak kulaklarına sıkıştırıp süslenecekler![]()
bu sabah kızımın bezi tamamen kupkuruydu hiç çiş yapmamış yaklaşık 10 saat boyunca ama tabii terden sırılsıklamdı. su içmiyo emmek istemiyo biberonla eskiden içtiğinin yarısını zar zor içirebiliyorum. bu sıcaklar mahvetti yavucakları daha bunun ağustosu var![]()
bu sabah kızımın bezi tamamen kupkuruydu hiç çiş yapmamış yaklaşık 10 saat boyunca ama tabii terden sırılsıklamdı. su içmiyo emmek istemiyo biberonla eskiden içtiğinin yarısını zar zor içirebiliyorum. bu sıcaklar mahvetti yavucakları daha bunun ağustosu var![]()
selam kızlar, sütüm sonunda gittikızım emmiyor artık, baştan beride azdı zaten sıkıntılardan, şimdi gelmiyor hiç..hep mamada kullandık, bende aptamil conformil kullanıyorum ama değiştirsemmi? mama verenler siz ne kullanıyorsunuz? sma gold nasıl acaba? ne yapacağımı şaşırdım yaaa
![]()
selam kızlar, sütüm sonunda gittikızım emmiyor artık, baştan beride azdı zaten sıkıntılardan, şimdi gelmiyor hiç..hep mamada kullandık, bende aptamil conformil kullanıyorum ama değiştirsemmi? mama verenler siz ne kullanıyorsunuz? sma gold nasıl acaba? ne yapacağımı şaşırdım yaaa
![]()
İnan artik zeyno bu:))zeyno sen msin??????
Bi gece benim kiziminda oyle oldu, bol su vermek gek aryik, bide ognlerde cok istahsizdibu sabah kızımın bezi tamamen kupkuruydu hiç çiş yapmamış yaklaşık 10 saat boyunca ama tabii terden sırılsıklamdı. su içmiyo emmek istemiyo biberonla eskiden içtiğinin yarısını zar zor içirebiliyorum. bu sıcaklar mahvetti yavucakları daha bunun ağustosu var![]()
Aptamil kullaiuordum simdi sma kullaniuorumselam kızlar, sütüm sonunda gittikızım emmiyor artık, baştan beride azdı zaten sıkıntılardan, şimdi gelmiyor hiç..hep mamada kullandık, bende aptamil conformil kullanıyorum ama değiştirsemmi? mama verenler siz ne kullanıyorsunuz? sma gold nasıl acaba? ne yapacağımı şaşırdım yaaa
![]()
Cnm bence gotur, turuncu lekeler genelde idrar yolu enfeksiyonuna isaret, bol su verbenım oğlumda turuncu lekeler dvm edıyo napsam bılemedım eskıden bezınde bır yerde olan leke bu sabahkınde 4 yerde vardı suda içiyo 125 ccden fazla gunluk ,mamada zarzor içiyo benıde emıyo yıne zorla ama napsam bılemedım götürsemmi drye
Biberonun ucunu degistirdinmi? Bir numara buyugunu a biberon ucunda cnm deisirmediysen henuzmerhaba kızlar,
forum yine hareketlendi çok şükür.
sizden mama konusunda fikir almak istiyorum.aptamil 1 i kullanıyorum.ama az önce bir arkadas ıcerıgınde bulunan kanola yagı yuzunden sma ya gectıgını soyledı.ve ben kararsız kaldım.nehir 3 ay 16 günlük.3 ayı dolunca artık memeyı ıyıce bıraktı ve 20 cc gelen sutumde hepten kesıldı.sadece mamayla devam edıyoruz.ıkı gundurde ıstahsız.goruyorumkı hepınızın hemen hemen aynı sorunu var.bıberon degıstırdık ondanmı acaba ? bırazdan uyanıcak ve eskı bıberonuyla verıcem bakalım ıcıcekmı.60 cc mama anca ıcıyor.bır bucuk saattede acıkıyor.öff su sıcaklar bıtsın artık
benım oğlumda turuncu lekeler dvm edıyo napsam bılemedım eskıden bezınde bır yerde olan leke bu sabahkınde 4 yerde vardı suda içiyo 125 ccden fazla gunluk ,mamada zarzor içiyo benıde emıyo yıne zorla ama napsam bılemedım götürsemmi drye
bebeklerinin bezlerini kuru bulan arkadaslar..benım bebegım de cook terlıyor fakat ole bısey yok mesela 1 de taktıgım bezı sabah 7 de taşırmış oluyor.bebeklerınızın tam doymama ıhtımalı var.bebekleriniz sıcaklardan ve iştahsız olduklarından aglamıyorlardır ama bence tok olarak uyumuyorlar.benım tek farkım bebegım iştahsız deıl beslenmesı normal..çişinde de bı azalma olmadı..buna dıkat edın bence..
bizimde başımız dertte turuncu lekelrle.ama ben okadar su içiremiyorum.benide emmiyo.uykusunda emziriyorum.mamayıda bi kere bebelac denedim 40 cc falan içti.biraz meyvelerin sularından veriyorum.acaba iyi yapıyormuyum ki?bu ay 550 gr almış![]()
ben dr una sordum sıcaklarda böyle olabilir önemli olan rengi dedi. iştahsızlık var tabi ama zorla da yediremiyosun ki. kilo alımı da iyi allahtan. herkesin bünyesi farklı bence.