oyun halısı kulanan varmı hiç tek başına durmuyo hiç degilse yemek yerken biraz dursa bana yeter aglıyo diye öyle hızlı yiyorumki ekmek arsı çabuk yiyilecek şeyler dogumdan sonra verdigim kiloları bile tekrar geri aldım melampusefe diyet yaptım demişsin ne yaptın canım bende yapayım vermem gereken birsürü kilo var bende emziriyorum diye habire bişeyler yiyip içiyorum dün magzada kıyafet denerken kendimden tiksindim oderece hiç bukadar kilo almamıştım
canım diyette aslında her şeyden yiyorsun ama yerken abartmıyorsun kalorili şeylerden kaçınıyorsun ekmeği az yiyorsun.değişik değişik diyetler yaptım
yoğurt diyeti:sadece 5 gün yapıyorsun ve ara veriyorsun bu diyete
Uyandığınızda: 1 bardak soğuk su.
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, şekersiz çay.
Öğlen: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Saat 17: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 kuru erik.
2., 3., 4. ve 5. günler
Bu günlerde de yine yoğurt ve meyve agırlıklı beslenmeniz gerekiyor. Ama akşam yemeğinde balık ve bol salata yeme hakkınız var. Üstelikte bir sandviç ekmeği kadar ekmek yiyebiliyorsunuz.
Uyandiginizda: 1 bardak soğuk su.
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, 1 yemek kaşığı yulaf (tahıl), şekersiz çay.
Öglen: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası, meyve.
Saat 17: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: Balık, karışık salata (10 gr sıvı yağ ve limon sosuyla), portakal suyu, 1 sandviç ekmeği (kepekli).
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 kuru erik.
bu diyetle 5 günde yaklaşık 2 kilo verdim kahvaltıya istersen yumurta ekle domates salatalık
genel olaraksa kahvaltı: 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim helva 3 zeytin 1 dilim ekmek domates salatalık çay
öğlen:çorba salata
ara meyve
akşam:yemekte ne varsa
bunu yaparakta haftada yarım kilo verirsin.önemli olan her öğün yemek doğal olarak öğünlerde az yiyorsun çünkü toksun canım
Son düzenleme: